Hitre povezave v Yandexu: kako to storiti? Kaj bodo hitre povezave?

Kot je dejal Bill Gates: "Če vaše podjetje ni na spletu, potem niste v poslu." Odprtje vaše trgovine ali servisnega prodajnega centra, podjetnik zdaj zaganja spletno stran hkrati. Ampak, da bi to naredili, boste morali iti skozi težaven način gibanja. Za to pogosto uporabljajo SEO.

Optimizacija

Kaj je SEO? To je optimizacija iskalnikov, ki jo predstavljajo številne metode, ki pomagajo spletnemu viru, da se povzpne na vrh iskalnika. Zdaj so glavni iskalniki Google in Yandex. " Kako narediti hitre povezave za prvo in drugo možnost, si poglejmo naslednje.Snippet

Da bi razumeli, da je treba takšne hitre povezave obravnavati kot odrezek. Seveda se pojavi še eno vprašanje: kaj je odrezek? To je blok podatkov o najdenem dokumentu. Najdete ga tako v iskalniku kot tudi v programskih datotekah. Vendar bomo razmislili o prvi možnosti, saj so iskalniki zainteresirani za to stopnjo. V iskalni niz vnesete poizvedbo. Pred vami je prikazanih 10 najboljših spletnih mest, ki so zajeta s ključno besedo. Vsako mesto v iskalniku izdaja blok - to je fragment. Običajni fragment je sestavljen iz glave strani, povezave in majhnega "prvenec". Zahvaljujoč njemu lahko razumete, ali bi morali iti na to spletno stran in tam boste potrebovali informacije. Obstajajo razširjeni odrezki, ki zagotavljajo več informacij. Torej, če vnesete iskalni niz"Yandex", potem, poleg običajnega fragmenta, lahko vidite dodatne bloke v dveh vrsticah. To so hitre povezave do priljubljenih strani spletnega mesta.Opredelitev

Hitre povezave so povezave, ki vodijo do priljubljenih strani na spletnem viru. Včasih ljudje iz različnih regij tam vidijo svoje povezave. Če v iskalno polje vnesete ime spletne trgovine, ki deluje po vsej državi, je lahko ena od hitrih povezav ime vaše regije. To se naredi tako, da se med prehodom prikaže prisotnost blaga v določenem mestu.

Videz

Treba je opozoriti, da so primeri hitrih povezav Yandex in Google nekoliko drugačni. Pogosto jih »Google« oblikuje v dva stolpca za fragmente. To se izkaže kot razširjen blok z dodatnimi elementi. "Yandex" počne nekoliko drugače. Omogoča hitre povezave neposredno pod glavo glave. Za razliko od Googla ne ustvarja opisa teh dodatnih virov.

Zakaj?

Kdor koli je kdaj naletel na SEO, razume, da je optimizacija potrebna ne le za zadovoljitev iskalnega robota, ampak tudi za udobno delo uporabnika. Odsek ali hitre povezave niso tiste, ki v veliko pomoč pri promoviranju spletnega mesta na vrh, ampak ustvarjajo določeno sliko vira.
Torej ustvarjanje pravilne in kakovostne objave iz prvega časa ne bo uspelo. Delo na fragmentih - pomemben del celotnega procesa optimizacije in promocije. Seveda ne vsi uporabniki vedo, da so takšne hitre povezave. Toda tisti, ki jih poznajouživajte, hvala za vir, ki skrbi za njih.
Hitre povezave vam lahko močno prihranijo čas in predvsem promet, če je omejen na vas. Včasih je zelo težko dobiti potrebne informacije s spletnega mesta. To je lahko zato, ker imate počasno internetno povezavo, viri niso dovolj optimizirani in so namenjeni slabi uporabnosti. Tako ali drugače vam bo hitra povezava vedno pomagala, da takoj pridete do potrebne strani in podate splošno predstavo o viru in njegovi strukturi.

Kaj storiti?

Če razumete bistvo in pomen tega orodja, lahko nadaljujete z reševanjem glavnega vprašanja. Kako narediti hitre povezave v Yandexu? Na splošno obstaja več načinov. Vendar morate razumeti, da jih sami ne bodo mogli dodeliti. Na njihovo oblikovanje je mogoče vplivati. Iskalnik sam prilagodi, katere hitre povezave naj spadajo v delček. Da bi bile strani bolj verjetno padle v blok, morate slediti nekaterim pravilom.
 • Ne smemo pozabiti na notranje povezave. Prepričajte se, da je bila glavna stran premaknjena na pravo mesto.
 • Ustrezno tvorijo naslov in H1. Ne zamašite ga z odvečnimi besedami. Biti mora preprosta in razumljiva.
 • Za ključne strani poskusite dodeliti naslov in ime H1 istemu, prav tako pa podajte isti naslov povezavam sidra.
 • Delo na vmesniku virov. Struktura mora biti logična ne samo za uporabnika, ampak tudi za iskalnik.
 • Če so povezave, ki so okrašene s sliko, ne pozabitejim predpiše alternativni naslov. Tako boste pokazali njihovo imenovanje.
 • Primer

  Kako narediti hitre povezave na Yandex za stran "Dostava"?
 • Dodelite naslovne oznake, h1 in isto ime, na primer "Dostava". Uporabite lahko ime podjetja.
 • Določite pot do te strani z "glavnim". Ob istem času, povezava za imenovanje sidro z istim imenom "Dostava".
 • V meniju dodajte to stran z istim sidrom.
 • To ne zagotavlja 100-odstotno zagotovilo, da se bo v odrezku pojavila hitra povezava na glavno stran, ampak bistveno poveča možnosti.

  Storitve

  Toda delno še vedno lahko upravljate hitre povezave. To bo zahtevalo nekaj storitev Yandex: Webmaster in Direct. Preden se lotite dela z viri, ugotovite, za kaj so ta orodja. "Yandex.Vebmaster" - nabor metod, ki vam omogočajo sledenje indeksacije spletnega mesta in prilagajanje njegovega opisa. Orodje kaže na statistiko virov. Za razliko od Yandex.Metrics, ki se ukvarja z analizo uporabniških dejanj, ta storitev spremlja dejavnost iskalnih robotov in različnih dogodkov programske opreme na spletnem mestu. Preveri storitvene datoteke, delovanje povezav, odrezke, vmesnike itd.
  "Direct" je storitev Yandex za vzpostavitev kontekstualnega oglaševanja. Ko delate s tem orodjem, bo vaše spletno mesto prikazano na straneh iskalnikov in v virih, ki so del oglaševalskega omrežja affiliate.

  Delo s storitvami

  Včasih sistem izbere strani v hitrih povezavah,ki vam ne ustrezajo. Obstajajo storitvene delitve ali informacije o podjetju, ki obiskovalcem ni zanimivo. Da bi se jih znebili, morate iti na Yandex.Vebmaster. Tukaj se ne boste naučili, kako dodati hitre povezave, vendar lahko onemogočite neželene povezave. Če želite to narediti, pojdite na »Spletno mesto v rezultatih iskanja« in kliknite »Hitre povezave«. Tu lahko deaktivirate vir, ki ga ne potrebujete, in ne bo prikazan v odrezku.

  Oglaševanje

  Če ste povezani s storitvijo oglaševanja, lahko delate tudi s hitrimi povezavami. "Yandex.Direct" omogoča dodajanje treh dodatnih virov oglasov. Edina stvar je, da se denar odpiše samo v eni konverziji. Dodatek nastane pri nastavitvi oglaševalske akcije. V drugem koraku boste videli vrstico "Dodatek".
  Izberite možnost v razdelku »Hitre povezave« in »Dodaj«. Odpre se dodatno okno, kjer lahko dodate besedilo in mu dodate povezavo. Vse hitre povezave lahko uporabite takoj. "Yandex.Direct" omogoča izbiro celo enega. Ne pozabite, da se njihova imena ne smejo ponoviti in morajo biti pomembna za informacije, ki so objavljene med prehodom.

  Sklepi

  Kot kaže praksa, je delo strokovnjakov za podobna vprašanja posebna pravica. Redko ga uporabljajo navadni uporabniki. Toda, če zaženete svojo spletno stran in jo želite sami promovirati, vam bodo te nianse koristne. Seveda ni verjetno, da bodo ustvarjena spletna mesta, ki se ne pojavijo na prvi strani iskanjarazširjeni odrezki, dodatne povezave. Običajno je ta možnost primerna za spletne trgovine in vire, ki imajo kompleksno strukturo. Ta proces je v Yandexu veliko bolj zapleten. Kako narediti hitre povezave v Googlu? S to problematiko je nekajkrat manj. Kot kaže praksa, je dovolj, da obiščete potrebne strani in jih postavite na povezavo s ključem. Tako ga bodo obiskovalci pogosto pregledovali in bo na seznamu hitrih povezav.

  Sorodne publikacije