Kot v "Avatars" za zmago v boj blazine: nasveti in nasveti

Danes moramo ugotoviti, kako "osvojiti" "Avatarje" v bojnih blazinah. Ta igra najprej vključuje raznolik seznam dejanj, ki igro približajo realnemu življenju. Na primer, v igri "Avatar" je povabljen, da zdravljenje prijateljev s hrano in pijačo, objemanje, poljubljanje in celo igranje poroke. Boj na blazinah je še ena zelo zanimiva značilnost. Lahko tako zmaga kot zmaga. Prva možnost pritegne veliko igralcev. Po njegovem mnenju moramo iti še dlje.

Boj blazine v igri

"Avatars" - igra, ki omogoča igralcem, da skrbijo za lepoto in napredek sodobnega virtualnega sveta. To zahteva oseba za izgradnjo odnosov, delo, študij, stanovanja - vse v resničnem življenju. Zato je aplikacija osvojila srca številnih uporabnikov.
V njem, kot že omenjeno, obstaja veliko različnih funkcij in zmogljivosti. Vedno bolj pogosto ljudje razmišljajo o tem, kako zmagati v bitki z zračnimi blazinami v "Avatarih". Navsezadnje je ta lekcija ena najpogostejših zabav v aplikaciji. Zanimivo je opozoriti na dejstvo, da pridobivanje zmage ni tako preprosto. Igralec mora premisliti vse poteze vnaprej. Poleg tega bo ukrep moral porabiti energijo - zelo omejen vir. Zato je treba v "Avatarih" preučevati različne taktike boja na blazinah.

Možnosti za zmago

Za začetek morate razumeti, ali obstajajo možnosti za zmago, ki jih je mogoče predvideti. "Avatar" je aplikacija, kiuporablja internet. V takih igrah pogosto ni 100% bojne taktike. To je običajna praksa. Kljub temu mnogi mislijo, kako zmagati v bitki z blazinami v "Avatarih". Če verjamete v nekatere preglede, potem se ta želja zgodi. Glede na pripombe igralcev, aplikacija predvideva različne taktike boja. Nekateri delajo v večini primerov.
Zato je smiselno razmišljati o tem, kako "osvojiti" "Avatarje" v bojnih blazinah. Ni zagotovila, da bo taktika boja proti 100% pomagala uresničiti načrt v življenju. Toda poskusiti jih bo še vedno odveč. Možno je, da bo ta ali druga različica resnično pomagala zmagati.

Skupna taktika

Zdaj začnimo s preučevanjem možnih strategij obnašanja. Boj na blazinah v "Avatarih" je nekaj korakov (5 kosov), ki so lahko bodisi piha bodisi blokirajo. Napad in obramba sta več vrst. Odvisne so od porabe energije. Kaj ponujajo "avatarji"? Kako zmagati v boju z blazinami? Nekateri igralci ponujajo naslednje teorije:
 • blazina energije 8, blazina 6 energije, blazina energije 8, zaščita 4 energij, zaščita 3 energij;
 • blazina +8 zaščita + 4 blazine +8 zaščite + 4 blazine +8.
 • Ugotovljeno je, da imajo nekateri igralci prvi algoritem, eden ali dva. Ampak vse to je samo teorija. Potrjeno z vsemi 100% taktičnimi podatki ni mogoče poimenovati.

  Alternativne tehnike

  To je daleč od vseh metod, ki jih svetujejo igralci. Predlagane kombinacije delajo za nekoga, nikogar ni. Torej odgovorite natanko tako kot v "Avatarih".zmagati v boju blazine, ne bo uspelo. Uresničiti načrt v življenju je mogoče le s poskusi in napakami.

  Poleg že predlaganih možnosti je mogoče priporočiti naslednje tehnike:
 • prvih 4 korakov je napad +8, zadnji korak je blok +4;
 • blazina +8 blazina +6 blok + 4 blazina +8 zaščita +3.
 • Vse to so najpogostejši nasveti in priporočila. Najdemo jih v razpravah o igri. Kako pogosto delujejo vse predlagane kombinacije? Nihče tega ne pravi. Priporočljivo je, da dobite potrpežljivost in poskusite te ali druge različice znova in znova.

  Rezultati

  Zdaj je jasno, kako zmagati v bojnih blazinah v "Avatarih". Opozoriti je treba, da vse predlagane metode niso izčrpne. Poleg tega niso 100% natančni. Vedno obstaja tveganje izgube.
  Kaj lahko svetujemo igralcem? Pridobite potrpežljivost in moč, nato pa poskusite različne kombinacije dejanj. S snemanjem vseh potez se lahko neodvisno izsledi, v katerih primerih se bitka najpogosteje konča z zmago.
  "Avatar" je spletna igra. V njej je praktično nemogoče napovedati potek dogodkov. To pravilo velja za boj z blazinami. Tega ukrepa ni mogoče predvideti, predvideti vnaprej. Zmaga tukaj je primer. Upanje teh ali drugih taktik ne bi smelo biti. Ni zagotovil o njihovi učinkovitosti.

  Sorodne publikacije