Ognjišče: druidska paluba v različnih variantah

V igri Ognjišče lahko Druidov krov sestavlja veliko različnih variacij. Ena taktika je primerna za začetnike. V igrah z začetno oceno je potreben še en set, napredni igralci pa morajo nasprotnike sprejeti v nekaj popolnoma nepredvidljivega. Gre za vse te taktike priprave dnevnika, ki bo povedal ta material.

Jama za začetnika

V Hearthstoneu so dnevniki za začetnike v vseh razredih različni, razen niza osnovnih kart. Strategija njihove uporabe je enaka in z njo višja od 20. mesta ne more narasti. V nizu vzorčnih kartic "Frosty Itti", "Priest Syn'dorai", "Hero of Stormwind", "Obmen of Hard Fist" in podobnih bitij. Težko jih je uničiti. In če ste proti istemu začetniku brez takšnih borcev, potem je zagotovo izgubljen. Druid Arsenal dodaja "Stražno stolpico" s provokacijsko funkcijo. Med drugimi grafikoni za začetnike v Hearthstoneu je treba uvesti osnovni razred in poceni bitja po izbiri uporabnika.

Poceni palubni krov

Na Hearthstoneu je najboljši primer te vrste poceni druidska paluba rampne strategije. Njegova taktika je zgrabiti premoč nad tablo iz prvega ali drugega zavoja. Vse je odvisno od tega, kdo je spustil kovanec. Osnova te taktike so zemljevidi "Inspiration", "Incontinous growth" in dodatno "The Darnassian Warrior". Vse vam omogočajo, da zberete mano nad možno stopnjo in takoj postavite močno snov. Na primer, videz "Frosty Itti" se sprva lahko boriigrajo ključno vlogo. Drugi borci so "Blue Dragon", "Hero Stormwind", "Watchtower" in "Kraken Severnega morja". Med uroki bo uporabnik potreboval "Swing" in "Zorepad".

Glavno pravilo je, da se akumulirana mana takoj uporabi. Čim prej to storite, več je možnosti za zmago.

Druid o provokaciji

Drood Drove v ognjišču, imenovan "draženje", temelji na Malfurionovi obrambni strategiji pred neposrednimi napadi bitja. Veliko število bitij v takšnem zboru ima sposobnost "izzvati" in prisiliti, da napadajo samo sebe. Med temi borci je treba opozoriti "Druidi krempljev", "Tree of war", "Shchitonostsa Sen'zhin", "jugularna sluz". Prav tako je vredno pozornosti posvetiti legendarnim zemljevidom, ki so potrebni za takšen set. Gre za "Cenarion", "Črni vitez" za kontra propagacijo, "Silvana Vetroclaja", "Lothib", "Harrison Jones" in "cesar Taurisan".

Dodajte na ta seznam pomembne zemljevide "Inspiration", "Inborn Growth" in "Wrath", da dobite kot rezultat neverjetno močan krov. To bo obramba protagonista, zmožnost, da takoj izloči močna bitja zaradi kopičenja mane, prestrezanja sovražnikovih borcev, uničenja orožja in mnogih drugih mehanikov za vse priložnosti.

Kombinacije z borci

V spletni igri Hearthstone je druidov krov, ki temelji na klicu bitja, ena najboljših taktik iger na visoki ravni. Takšna strategija je zanimiva, ker sovražnik preprosto ne more obvladati dotoka borcev na krovu. Najprej mora biti set"Navdih", "Napihljiva rast" za Mano in "Wrath" je odgovoren za niz zemljevidov. Ostala bitja so zaposlena s poudarkom na pridobivanju največje koristi na srednjih in poznih stopnjah. Takšne kartice, kot so Cenarium, Doctor Boom, Crusher, Pilot Crasher in Power of Nature, bodo vedno imele udarno silo na mizi in zadostno količino škode.
Istočasno bo prišlo do provokacije v staležu zaradi prisotnosti "Dugue of the Claw" in "Extractor za sluz". V tem setu so uporabne tudi »Lothhib« in »Cesar Taurisan«. Prvi ne bo dovolil, da bo sovražnik uporabljal uroke, drugi pa bo zmanjšal stroške vaših lastnih kartičnih sposobnosti.

Druidska taktika golemov

S prihodom novega dodatka "Veličastno mesto Pribambssk" so uporabniki prišli do novega krova "Jade Druid" v Hearthstone. Bistvo njegove taktike je nenehno klicati na bitje "Jade Druid". Vsak nov klic tega borec poveča svoje lastnosti za 1/1. V tem primeru ni omejitev, zato bo uporabnik lahko imel celo bojevnika s 30 napadi in 30 zdravje. Pomagala bo uresničiti takšno idejo o zemljevidih ​​"Jade Idol", "Jade Flower", "Jade Spirit", "Jade Monster" in "Aya Chorna Lapa".

Prva karta ima za posledico klicanje golema ali mešanje treh takšnih idolov v krovu, med katerimi lahko izbirate. Ostali preprosto pokličejo bojevnika na bojišču, ko se pojavijo na krovu. Vsak nov uspešen klic "Jade Golem" poveča možnosti za zmago na tekmi. Dovolj je, da pravočasno postavite idole v dnevnik in jih uporabiteob prvi zelo priročni priložnosti.

Druge kartice v nizu

Greznica Hearthstone v "Druid Golem" ali, tako imenovana, "Jade Druid" ima en pomemben minus - uporabnik mora počakati na pozno igro. Kamniti borci se počasi razpuščajo in potrebuje vsaj pet ali šest klicev, tako da v prihodnosti ne umrejo hitro in so bili močna sila. Zato bi morali biti drugi zemljevidi osredotočeni na najhitrejši klic Golemov in obrambo Malfuriona. Kartice "Navdih" in "Neprijetna rast" sta odgovorni za obilnost manije. Zelo pomembno je, da je zemljevid legendarni bojevnik "Fendral Deer Coal". S svojim pojavom na bojišču kartice z izbiro učinka uporabite oba dejanja hkrati. Kot rezultat, "Jade Idol", "Anger", "Beast Frenzy" bo veliko bolj koristno. Za dokončanje seta potrebujete "Goblin Auctioneer" in "Statue vrana" za hitro vrsto kart v roki. Treba je omeniti, da v Hearthstone-u, tip Druida takšnega tipa ni primeren za vsakogar. Ta taktika zahteva čas in stalno izbiro pravih odločitev. Hkrati obstaja tveganje, da agresivni Lovci ali Paladin ne bodo dovolili, da bi razpršili takšne taktike, ker imajo sposobnost, da hitro igrajo glavni cilj.

Sorodne publikacije