Pregled telefonov s tipkami iz »Watsap«

Tako imenovani telefonski gumbi so manjši. Čeprav veljajo za zastarele in funkcionalno omejene naprave, pa so danes med nami tisti, ki jih raje uporabljajo. Poleg tega je zdaj možno kupiti telefon, v katerem je tipkovnica ob dotiku z zaslonom na dotik, kar daje številne prednosti pred standardnimi napravami. V tem članku bomo pomagali vsakomur, ki želi kupiti telefon s pritiskom na gumb s podporo Watsapa.

O "Watsap"

To se imenuje aplikacija, ki ljudem omogoča, da si izmenjujejo besedilna sporočila. Prav tako lahko pošilja fotografije, videoposnetke in zvočne posnetke. Vloga je bila brezplačna v letu 2016. Danes jih uživa vsak sedmi prebivalec Zemlje.


O telefonih

Ni težko razumeti, da uporaba telefonov Watsap na telefonih ne deluje pravilno na vseh napravah te vrste. Iz njih bo prišlo le naslednje:
 • pri operacijskih sistemih Windsor imajo Android ali iOS
 • velike količine RAM-a;
 • so opremljeni s kamero, ki je vgrajena v "telo" telefona;
 • se povežejo z internetom.
 • Danes se ustvarjajo telefoni z gumbi, "Watsap", na katerem je že nameščen. To pomeni, da teh telefonov ni treba prenesti sami, ampak ga lahko takoj uporabite za sprejemanje in posredovanje besedilnih podatkov itd.

  Ustrezni modeli telefonov

  Čas je, da govorimo o tistih modelih telefonov, ki jih že imajo v svoji funkcionalnosti programa"Vatsap" ali imate možnost, da ga tam namestite. Navedimo nekaj od njih.


  Elari Safephone

  Ta naprava je opremljena z zaslonom na dotik (diagonala je 24 palcev), čeprav je gumb. Razvijalci so zagotovili ta telefon z dvema kamerama - spredaj in zadaj, pa tudi rdeč gumb SOS. Naprava med tistimi, ki podpirajo 3G.

  Sonim XP6

  Ta naprava ima 8 GB vgrajenega in 1 GB RAM-a. Prav tako ima zaslon na dotik kot v zgornjem analognem. Telefon podpira 4G, opremljen z 4800 mAh baterijo.

  RugGear RG310

  Še en pripomoček, ki je vreden pozornosti za tiste, ki želijo kupiti gumb s programom "Watsap". Naprava deluje v operacijskem sistemu Android, različica 42. Telefon z dvema sim-karticama deluje s tehnologijami 3G. Ko uporabljate to napravo, lahko uporabljate tehnologijo WI-FI in GPS. Na RugGear RG310 sta nameščeni dve kameri.

  Nokia Asha 300 Red

  Ta naprava, ki se je začela prodajati jeseni 2011, ima gumbsko tipkovnico in zaslon na dotik. Na tem telefonu imajo Li-lon baterija in plastično ohišje 4,0 milijona slikovnih pik kamero. Telefon ima 128 MB vgrajenega pomnilnika. Naprava ima režo za pomnilniško kartico. V tem članku smo govorili le o nekaj telefonih s tipkami, ki imajo možnost namestitve aplikacije Watsap. Pravzaprav so veliko več. Torej ne bi smelo biti težav pri izbiri prave naprave.

  Sorodne publikacije