Kako "SAMPO" pobegniti iz zapora na različne načine?

"SAMPO" odpira svet, poln raznolikih možnosti. Vendar boste čakali na resne nevarnosti. Na primer, če kršite zakon, boste v zaporu, kjer boste morali izpolniti svoj mandat. Vsak igralec ne želi preživeti časa v barih, zato bi morali ugotoviti, kako se "zapreti" pobeg iz zapora. Na srečo obstaja veliko različnih metod, ki bodo obravnavane v tem članku. Naučili se boste vse o tem, kako pobegniti iz zapora v "SAMPO", tako da boste naslednjič pripravljeni za sto odstotkov.


Pobeg s pomočjo iger

Organizacija leta kot takega ne bo delovala, saj to ne bo dovolj za samo igro. Toda kako "SAMPO" pobegne iz zapora v tem primeru? Za to boste potrebovali pomoč od zunaj, kot v pravem pobegu. Pri tem vam lahko pomaga odvetnik, policist ali administrator. Vsak od njih ima priložnost odpreti vrata kamere v zaporu, da vas lahko brez težav pustijo ven. Čeprav, če pravijo resnico, lahko pride do slednjega. Dejstvo je, da je treba vsakega od teh znakov utemeljiti, da se zapornika izpusti. In če to ni tako, potem problem ne bo samo za vas, ampak tudi za osebo, ki se je odločila, da vam pomaga. Kako "SAMPO" pobegniti iz zapora, ne da bi kdo napadel? Vedno se lahko obrnete na odvetnika, ki bo za vas mislil, da je vreden, da ste na svobodi. Vendar pa je treba upoštevati dejstvo, da za take storitve odvetniki velikodenar, ne manj kot trideset tisoč dolarjev.

Pobeg s programi tretjih oseb

Zdaj veste, kako iz zapora "SAMPO" priti iz igre. Lahko pa uporabite tudi dodatno programsko opremo. Vendar bodite previdni, saj je uporaba tega prepovedana na večini strežnikov, in če ste v procesu govorjeni, ne boste več zaprti. Vaš lik je preprosto prepovedan na strežniku.

Sorodne publikacije