Kako hitro priti v Clash of Clans: kratek vodnik

Vprašanje, kako hitro priti v Clash of Clans, je zanimivo za vse igralce, ki so šele začeli svojo razvojno pot. V tej smeri ni dokončne taktike, vendar obstaja veliko nasvetov, ki bodo pomagali ustvariti veličastno kraljestvo brez vlaganja.

Začetni razvoj poselitve

Kot pri vseh drugih igrah za mobilne naprave, tukaj vse nakazuje, da bodo resnične naložbe v veliki meri pripomogle k razvoju. To je razlog, zakaj usposobljeni igralci na vprašanje, kako hitro priti v Clash of Clans, pravijo - da bi denar. To ni potrebno storiti, vendar je treba ustrezno razpolagati z njenimi viri. Proizvodnja kristalov je zelo težka in jih mora zbrati le graditelj, ki bo pomagal pri gradnji vseh stavb.
Poleg tega je za izboljšanje glavne stavbe na prvem mestu - zelo neuspešna ideja. Z naraščanjem njegove ravni postane težje pleniti nasprotnike, stroški pa se zdijo več. Poleg tega poskusite plenil sovražnike v okolici, kolikor je to mogoče. Na ta način bo mogoče zbrati potrebna sredstva in proizvodnjo pokalov zapustiti kasneje.


Obramba in žaljivo

Če igralec želi vedeti, kako hitro priti v Clash of Clans z varnostjo, potem bodite pozorni na vojsko in branite trdnjavo. Vaši vojaki bi morali vedno biti črpani v ustreznih trenutkih. Ni vredno zbirati veliko šibkih nedefiniranih enot. Bolje je imeti majhno število, vendar močne obrambne in napadajoče skupine. V obrambo naselja bo pomagalo močno puške. Ocenite lokacijo vasi inUgotovite, kje je bolje, če postavite te puške. Po tem se osredotočite na organizacijo vojske.
Črpanje je pomembno, če pa je narobe oblikovati moštve, bo vprašanje, kako hitro priti v Clash of Clans, ostalo pomembno. Ni vredno oblikovati vojske samo po vaši izbiri. Naredite razdelitev moštva in si oglejte poročila o vseh bitkah. Tako boste razumeli, katere skupine se najbolje kažejo proti tistim ali drugim vrstam sovražnikov. Podoben pristop k ocenjevanju vaše moči vam bo omogočil, da povečate koristi vsake bitke. Raziskava bo dala rezultat in pokazala, kam premakniti igralca.


Druge pomembne informacije

Clash of Clans, nameščen na vašem računalniku ali pametnem telefonu, ni pomemben, pravila igre ostajajo enaka. Ena izmed njih je v začetku pomembna uporaba ščita. Igralec ne bo nikoli dosegel določene ravni, če bo plen in neprestano uničuje naselje. V normalnih okoliščinah je to mogoče storiti le za 40 odstotkov, ker se potem pojavi ščit.
Pade samo v primeru napada, ki brani stran sovražnika. Zato je tako pomembno, da spremljate, kdaj pošljete vojsko v napad. Izdajalni sosedje lahko samo čakajo trenutek in opazujejo dejavnost ščita. Zadnji nasvet, kako hitro priti v Clash of Clans, je vstop v klan. Bodite prepričani, da najdete dostojno podjetje za vas, ki bo posvetlilo čas v igri, bo pomagalo v pravem trenutku z vojsko ali sredstvi. Ceh daje veliko koristiuporabnika Prej, ko bo igralec imel dostop do njih, hitreje bodo uporabili in dvignili poravnavo na ustrezno raven.

Sorodne publikacije