Napaka "Tržni plake" 963. Napaka Code 963 v "Market Plake": Kaj storiti? Kako popraviti napako 963 v tržnem vtičniku?

Na žalost še vedno ni uradnega seznama napak pri obdelavi besedila v Googlu. Zato morajo uporabniki Androida ugotoviti zakaj in najti načine, kako to popraviti. Ena izmed najpogostejših težav je napaka 963. Tržna plošča. Danes ugotavljamo, zakaj se to zgodi in kaj storiti v takšni situaciji.

Kaj se dogaja?

Praviloma "Play Market" pri namestitvi ali obnavljanju različnih programov izda napako 963. Na zaslonu se prikaže sporočilo, da sistem ne more prenesti aplikacije. Izgleda takole:


V večini primerov to zveni kot nalaganje na zunanjo pomnilniško napravo - to je na bliskovnem pogonu MicroSD namesto na notranjem pomnilniku naprave.

Možen vzrok

Ugotovimo, zakaj je prišlo do napake »tržne poplave« 963. Obstaja le nekaj razlogov, ki lahko sprožijo njegov pojav:
 • odjemalčevega pretočnega predpomnilnika. Pri prenosu aplikacij na Android so v pomnilniku telefona ali tabličnega računalnika začasne datoteke. Njihovo število nenehno narašča in čez nekaj časa lahko postane kritično. To pomeni, da pride do napake zaradi dejstva, da sistem samo nikjer napisati podatke o novi različici vloge.
 • Težave s karticami SD. Pogosto je zaradi njih prišlo do napake 963. Tu so možne možnosti: ali je sama pomnilniška kartica okvarjena ali pa pride do okvare v procesu prenosa podatkov na bliskovni pogon.
 • V nekaterih primerih je težava lahko povezana z nadgradnjoGoogle Play sama. Dejstvo je, da se v nasprotju z vsemi drugimi aplikacijami samodejno posodablja v ozadju. Napake se pojavijo, če ste pri prenosu nove različice uporabljali »trg«. Ker so nekatere datoteke aktivne, jih sistem ne more nadomestiti in posodobitev ni pravilno nameščena.
 • Treba je omeniti, da se napaka 963 lahko pojavi na kateri koli napravi Android, ne glede na velikost pomnilnika in različico operacijskega sistema. Na srečo je problem v večini primerov rešen v samo 15 minutah.


  Napaka 963 na tržnem trgu: kaj storiti?

  Ta problem je mogoče rešiti na več načinov, odvisno od razlogov za njegovo pojavljanje. Na žalost lahko na izkušen način nastavite natančen vzrok, pri tem pa izmenično preizkušate različne možnosti popravka.

  Čiščenje predpomnilnika

  Prva stvar, ki jo morate storiti, če ste videli kodo napake 963 v Market Pluginu - izbrišite začasne datoteke in podatke iz pomnilnika, torej počistite predpomnilnik programa. Kako to storiti?
 • Pojdite na »Nastavitve« & gt; »Aplikacije« in poiąčite Play Market na kartici Vse.
 • Na zaslonu bodo prikazane vse informacije o programu. Poiščite in kliknite gumb »Počisti predpomnilnik«.
 • Vrnite se na seznam vseh aplikacij in se pomaknite do aplikacije, ki zažene napako.
 • Izbrišite predpomnilnik programa.
 • Poleg tega lahko počistite začasne datoteke v ogrodju Googlovih storitev in storitvah Google Play, nato poskusite znova zagnati program, da preverite, ali sporočilo o napaki izgine. Če ne, pojdite na naslednjo možnost.

  Prenos na vgrajeni pomnilnik

  Kot že veste, lahko pride do napake "Market Flood" 963 zaradi okvare na bliskovni kartici. V tem primeru lahko rešitev premaknete program v notranji pomnilnik naprave.
  Če želite to narediti, se vrnite v Nastavitve, odprite seznam programov, poiščite in kliknite gumb "Premakni na notranji pomnilnik" (besedilo v različnih različicah Androida se lahko nekoliko razlikuje). Ne storite ničesar in ne pritiskajte, dokler postopek ni končan. Nato znova poskusite posodobiti program na Play Marketu in ga zaženite.

  Onemogočanje kartice SD

  Koda napake 963 v programu Market Plot lahko kaže napako v delovanju samega bliskovnega pogona. Če prejšnji koraki niso pomagali, poskusite začasno onemogočiti MircoSD. Glavna stvar je, da to naredite prav.
 • Pojdite na »Nastavitve« & gt; "Pomnilnik".
 • Kliknite gumb "Disconnect SD Card" (Izklopi kartico SD).
 • Izklopite napravo.
 • Iz reže odstranite pogon USB.
 • Ponovno vklopite napravo.
 • Zdaj poskusite znova posodobiti program, ki je izdal napako. Če je po tem vse v redu, lahko kartico vstavite nazaj. Vendar upoštevajte: če se napake še naprej pojavljajo in telefon ali tablični računalnik upočasni, je verjetno, da bo treba zamenjati bliskovni pogon.

  Odstranjevanje posodobitev tržnice Play

  Napako 963 pogosto naletijo uporabniki, ki imajo nameščeno različico "Market" 6.1 in novejšo. Morda boste morali odstraniti najnovejše posodobitve in se vrniti na prejšnjo različico Google Play, da obnovite normalno delovanje programa. To lahko storite na enak način.kjer smo očistili predpomnilnik (gumb »Odstrani posodobitev«). Potrdite brisanje in počakajte na konec postopka. Upoštevajte, da lahko traja nekaj minut. Kot vedno izvajamo test in poskušamo posodobiti program. Če se to zgodi, potem je težava z združljivostjo.

  Ponovna namestitev težave Add-on

  To je še ena možnost, ki jo morate poskusiti, če imate napako »Market Flood« 963. Če se trgovina normalno odpre, morate popolnoma izbrisati vse podatke programa iz telefona in kartice SD in nato ga poskusite znova namestiti. Na žalost se lahko trenutno izgubijo nekatere informacije.

  Radikalna metoda: ponovna namestitev trga Play

  Ta možnost je primerna samo za tiste, ki vsaj malo razumejo računalnike in tehnologijo. Dejstvo je, da je ponovna namestitev "trga" v normalnem načinu nemogoča. Za to potrebujete korenske pravice. Pomoč: korenski dostop (privilegij super uporabnika) je poseben način, ki lastniku naprave Android omogoča popoln nadzor nad sistemskimi datotekami, ki jih lahko ureja in briše.
  Prva stvar, ki jo morate narediti, je, da v pametni telefon ali tablični računalnik namestite eno od mnogih aplikacij za korenske pravice, kot so Framaroot, Root Genius ali Kingroot. Nato nadaljujte, kot sledi:
 • Zaženite program in pridobite privilegije superuporabnika.
 • Odstrani Play Market.
 • ​​
 • Preiščite splet in prenesite apk. Uporabljajte le zaupanja vredne vire in preverite, ali je datoteka virusna.
 • Prenosnamestite v pomnilnik telefona.
 • Zaženite program in znova namestite Play Market.
 • Po tem, počakajte, da se trgovina sama, kot tudi druge aplikacije posodabljajo, in nato poskusite odpreti zanimiv program za vas.

  Kaj storiti, če nič ne pomaga?

  Če bi bila vsa priporočila o tem, kako odpraviti napake 963 v "Play" neuporabna, iti na še strožje ukrepe, kot v tem primeru govorimo o hudih okvar sistema. V tem primeru lahko poskusite izvesti ponastavitev na brisanje datotek Android in vrnitev na tovarniške nastavitve (»Nastavitve« & gt; "Recovery in dumping").
  V skrajnem primeru je morda treba ponovno namestiti napravo, vendar je to izjemno redko. Kot kaže praksa, se večina aplikacij obnovi po brisanju predpomnilnika in odstranitvi posodobitev.

  Sorodne publikacije