Podrobnosti o tem, kako dati tarasku botom v Doti 2

V igri "Doto 2" je veliko število ekip v preddverju, zato ima vsak igralec možnost uporabljati goljufije in različne dodatke, ki omogočajo izvajanje določenih dejanj. Nekatere kode so resnično koristne v boju z nasprotnikom, in ravno takrat, ko potujejo vaš junak. Na primer, v igri z roboti lahko takoj podarite smukec, toda seveda morate najprej ugotoviti, kako se to počne. To vam bo omogočilo, da se v prihodnosti izognete napakam in zaman izgubljate čas.


Dot 2 (čelo): roboti dajejo tarasku

Obstaja veliko chitosa in vsak je odgovoren za določene akcije ali dodaja koristi drugim igralcem. Danes boste izvedeli, kako dati tarasku botom v Doti 2. Najbolj zanimivo je, da ima vsak igralec možnost, da sam ustvari lobby.

Aktiviranje

Torej, preden začnete ustvarjati svoj lobby in se odločite, kako boste taraskuju podarili botom v Doti 2, morate stranko premakniti v poseben razdelek z imenom "Pravila igre". Tam boste opazili veliko možnosti, ki jih lahko aktivirate ali deaktivirate, če želite. Po vnosu tega razdelka iščemo vrstico »Vključi kode«. Ravno pred tem parametrom morate označiti.
Če že dolgo igraš "Doto 2", se verjetno spomniš, da si lahko prej uporabil goljufijo s konzolo, ki se je pojavila na desni strani. Zdaj so razvijalci nekoliko poenostavili ta proces. Podatke lahko vnesete v splošni klepet. GremoPojdimo naravnost na vprašanje, kako dati Taras botom v Doti 2.


Navodilo

Za tak napad morate takoj vedeti ukaz. V tem primeru morate, če še niste ustvarili preddverja, to storiti sami. Vendar s tem postopkom ne bi smeli imeti težav. Zdaj vam bomo predstavili nekaj goljufij, ki vam bodo pomagale rešiti težavo.
Če ne poznate kako dati Tarasa robotom v Doti 2, lahko to storite s pomočjo posebne ekipe. Če jih uporabljate v preddverju, se ti podatki ne bodo obravnavali kot taksist. Nekatere ekipe morajo nujno poznati vsakega igralca, saj bodo včasih za vas nenadomestljive.
  • Standardna koda za prenos predmetov v ustvarjene robote je naslednja: -givebots.
  • V primeru Tarasa je treba to kombinacijo ustrezno spremeniti. Končni videz je: -givebots item_heart.
  • Obstaja tudi skupina, ki se ukvarja s pregledom. Iz igralne kartice očisti oddelke za opazovalce.
  • Koda za uničenje uniči vse vojne.
  • Sorodne publikacije