Kako priti do jame "Stalker: Folk Salt": nasveti

"Stalker" je ena izmed tistih iger, ki ostanejo priljubljene že več let. Veliko modsov, ki ogrevajo zanimanje za igro, naredijo spremembe in zbirke, ki posodabljajo vtis igre. Postopek odhoda v jamo "Stalker: Narodnaya Solyanka" bo opisan spodaj.

Opis zbiranja

Pred odhodom v jamo "Stalker: Narodnaya Solyanka" lahko dodate nekaj besed o dodatku. "Folk Salt" je zbirka več modifikacij, ki so izboljšale kakovost igranja v igri. Grafična komponenta se je bistveno izboljšala, kar vam omogoča, da uživate v podrobnih teksturah v igri in naredite kakovostne posnetke zaslona. Klimatske spremembe lahko opazimo na vseh ravneh, to pomeni, da vreme ni vezano na eno samo lokacijo.


Kljub vsej raznolikosti orožja, ki ga je skupščina še dodala, lahko igralec preizkusi roko v roki in včasih zmaga. Prehod iz te zbirke se ne razlikuje od koncepta glavne igre: prav tako je pozdravil in nagradil študij ozemlja, ki kipi pod vsakim kamnom in išče predpomnilnike.

Značilnosti montaže

Kako priti do jame "Stalker: Narodnaya Salyanka"? To bo pomagalo pri vodenju, vendar se morate najprej naučiti značilnosti sestavljanja. Najprej je treba opozoriti, da je osnovni koncept nalog "Narodnaya Salyanka" ostal nespremenjen, zato igralci ne bodo razočarani. Namesto novih nalog so se mododeli odločili izboljšati že obstoječe. Odločili so se za poenostavitevizvedbo teh misij, kjer je bilo treba preseči velike razdalje za znamko. Zdaj ne bo nobenega dodatnega teka, kar bistveno prihrani čas za prehod.


Prehod v jamo

Zdaj se lahko naučite, kako priti do jame "Stalker: Folk Salt". Na vhodu v jamo je nahrbtnik in artefakt. Bolje je, da se ne dotikajte artefakta, saj je zelo radioaktivna, vendar je treba vsebino nahrbtnika pobrati in jo položiti na sebe. Ko je oprema prejeta, lahko dvignete radioaktivni artefakt in ga aktivirate tako, da ga postavite v celico. V nahrbtniku si lahko ogledate zemljevid, kar pomeni, da vas bo strah, da se boste izgubili, kartica pripeljala kamor želite. Kratko razdaljo do igralca bodo napadli krvavci, za njimi pa snarkovi in ​​psevdo-psi. Zadnji bo napadel pseudogigante. Glavna stvar je, da se držijo preproste taktike: nenehno gledati za hrbtom, sicer ga mutanti lahko nepričakovano ujamejo in se orientirati v tako zaprtem prostoru kot jama je zelo težko. Tukaj je, kako priti do jame "Stalker: Folk Salt". Nato morate iti na Shakhtarjeve naloge in tega ne pozabite okrog anomalije.

Mod "Fotograf"

Kako priti do Stalkerja: Fotografska jama? Zdaj lahko izvedete več. Ta lokacija je povezana z nalogo, da najde pot do Mrtvega mesta. Ko se učimo iz Sutulija, kjer najdete vodnika, gremo v središče jezera in vstopimo v jamo. To je šele začetek, kako prečkati jamo v Pripyatu v "Stalker: Photographer". Potem bo v jami potekal pogovor z nekim Hunterjem, ki bo pokazal nadaljnjo pot in darovanjeposodo Ta zabojnik je treba šteti za Stoulo, po katerem poroča, da je dirigent Pugach, da je v Bariju.

Sorodne publikacije