Kako raste drevo v Maincraftu: navodila

Les je eden najpomembnejših gradbenih virov "Minecrafta". Čeprav je enostavno ponoviti, vendar obsežne gradnje ne more storiti brez velikih zalog ali lastnih kmetij. In na javnih strežnikih se lahko na splošno pojavijo na tleh brez kakršnih koli sredstev. Kako sam gojiti drevo v Maincraftu? Odgovor na to vprašanje bo podan spodaj.

Kaj potrebujete?

Preden zasadite drevo v Maincraft, boste potrebovali njegove sadike. Z verjetnostjo 5% jih lahko dobite pri zbiranju listov v krošnjah dreves. Zato ne morete brez divjih rastlin, tudi v majhnih količinah. Pri igranju na lastnem strežniku je lažje preklopiti na ustvarjalni način, ki še enkrat pokvari živce v iskanju vegetacije tundre.


Če želite zgraditi "kmečko" drevo, boste morda potrebovali tudi baklo in nekaj desk. Ampak vse je v redu.

Kmetija

Kako gojiti drevo v Maincraftu? Najlažji način za vzpostavitev proizvodnje lesa je gradnja kmetije. Za to boste potrebovali nekaj pasem določene pasme. Idealno za hrast. To daje veliko lesa, ima visoko krono, in včasih je mogoče dobiti jabolka iz krone. Če želite ustvariti kmetijo, narišite 9 do 9 celic. V vsakem vogalu posadite sadike. To storite tudi v osrednjih celicah. Skupaj boste dobili 9 sadik. Čakam nekaj časa, lahko rezate drva.
V nekaterih primerih je na višini 10 blokov mogoče zgraditi strop iz katerega koli trdnega materialamaterialov. Potem bo drevo deblo le 7 enot v višino, in ga lahko popolnoma posekali, stoji prav na tleh. Vendar pa ne pozabite, da bo strop dal senci, in za rast rastlin zahteva veliko svetlobe.


Drug način gojenja nekaj dreves za priročno zbirko je uporaba bakel. Znano je, da ohlapni in travnati bloki izgorejo, ko padejo na baklo. Na ta način lahko postavite več bakel na vaše območje, tako da gorijo rastoče veje. Po eni strani bo to olajšalo zbiranje lesenih debel, po drugi strani pa zmanjšalo število pridelanih kron dreves. Tudi ta metoda bo zahtevala malo več prostora za pridelavo, saj se bodo svetilke zaznale kot ovira za rast in morajo biti razporejene na razdalji vsaj 2 celic od debla.

Velikani

Kaj še vedeti? Nekatere pasme lesa lahko rastejo v ogromna drevesa nerazumljive višine, tako da dobite skoraj neizčrpen vir materialov. Kako raste veliko drevo, imenovano "Mainkraft"?
 • Za to morate posaditi štiri poganjke v bližini, ne da bi jih ločili od tal ali struktur.
 • Zagotoviti dovolj prostora nad tovarno.
 • Na strani cevi pustite vsaj 3 proste bloke.
 • Uporabljajte poganjke ene rastline - smreke ali tropskega drevesa.
 • Omeniti je treba temni hrast. Samo to drevo raste do ogromnih velikosti, vendar zahteva tudi sajenje 4 sadik, kot v primeru velikanov.

  Pospešek

  Zadnja stvar za vasMorate vedeti, kako hitro raste drevo v Maincraftu. Pospeševanje rasti je eden najpomembnejših procesov. Na splošno ima igralec dve možnosti.
 • Počakajte. Samo pojdite spat in čas samodejno previja nazaj. Na žalost ta možnost ni primerna za javne strežnike, saj morajo vsi igralci na spletu oditi v posteljo.
 • Uporabljajte na kostni moki (2 do 10 kosov), ki je lahko izdelana iz skeletnih kosti.
 • Tako ne bo treba graditi celotnih kmetij za proizvodnjo dreves. Vse, kar potrebujete, boste dobili pri rezanju neposredno na mestu in ponoči pri lovu. Edini problem je lahko rudarjenje pepela. Čeprav so okostja precej pogosti pošasti, pa njihov daljni napad povzroča veliko težav. Da se jim uprete, uporabite ščit. V bližnji puščici lahko poškodujete vašega nasprotnika.

  Sorodne publikacije