Kako nastaviti vreme na zaslonu telefona

Skoraj vsak uporabnik pametnih telefonov, tako kot vsaka sodobna oseba, se vsak dan zanima za vreme in napovedi za prihodnost. Morate porabiti veliko dragocenega časa za odpiranje standardnega okna brskalnika, iskanje ustreznega meteorita v iskanju in šele nato poiščite informacije, ki jih potrebujete.

Kako enostavno in hitro ugotoviti vremensko napoved

Zakaj proizvesti toliko nepotrebnih dejanj in odvrniti pozornost od zadev, če lahko izkoristite sodobno aplikacijo "Screen-weather", ki bo znatno pospešila iskanje dejanskega vremena.


S prenosom te aplikacije na internet boste lahko uporabljali veliko pripomočkov in uporabnih aplikacij, vključenih v to aplikacijo. Glavne so žive ozadja. Omogočajo vam nastavitev vremena na zaslonu pametnega telefona in omogočajo takojšen dostop do njega.

Priročnost programa "Screen-weather"

Kot pri živih ozadjih in drugih pripomočkih je vse tukaj izredno preprosto in dostopno uporabnikom katere koli ravni. Posebno pozornost je treba nameniti njihovim nastavitvam, saj vam omogočajo, da spremenite sliko na zaslonu naprave, kot tudi druge funkcije, kot so barvna lestvica, lokacija kamere in še več. Po privzetku se prikažejo poročila o vremenu in vremenu glede na geolokacijo uporabnikovega pametnega telefona, po potrebi pa lahko ročno vnesete vse potrebne informacije brez uporabe GPS-a.
Dovolj je, da nastavite vreme na zaslonu telefona in aplikacija je opaznaTo bo okrašena, in bo tudi veliko bolj informativen. In vse to je posledica samodejnega prikaza dnevnega časa, datuma in napovedi, ki je na monitorju viden kot simbol ustreznega naravnega pojava (dež, nevihta, dež, sneg itd.).


Na glavnem zaslonu lahko preprosto nastavite vreme in uživate v aplikaciji, lahko pa ga prilagodite svojim željam, prilagodite svetlost, kontrast, globino polja in druge značilnosti. Niču ni všeč kot najljubši barvni lestvici na pametnem telefonu. Uporabniki, ki so navdušeni nad energijo baterije in varčujejo z njo, bodo z veseljem ugotovili, da je bila aplikacija ustvarjena izključno v živo ozadju. Razvijalci so poskrbeli, da uporablja minimalno količino pomnilnika in tako porabi najmanj energije.

Postavite pripomoček na telefon

Morda ste že videli podoben program od vaših prijateljev. Zdaj imate možnost, da ga namestite za sprejem svežega vremena z interneta neposredno na zaslonu vaše naprave! Kako nastaviti vreme na zaslonu telefona Samsung? To lahko rešuje tudi najbolj neizkušen uporabnik. Navsezadnje je to enostavno. Na zaslonu lahko nastavite vreme in uporabite nastavitve za prejšnji interaktivni pogled. Ti pripomočki so pogosto nastavljeni na privzeto kot standardna funkcija pametnega telefona in jih lahko najdete v skoraj vseh različicah sodobne programske opreme. To pomeni, da je ta pripomoček enostavno priti na zaslon telefona ustreznega razdelka. Obstaja več možnosti, kot je tavse je odvisno od različice vdelane programske opreme. Nekateri morajo klikniti na zaslon s prstom in ga zadržati, dokler se ne prikaže meni, v katerem želite izbrati razdelek »Aplikacije in pripomočki«.
Druga strojno-programska oprema, na primer MUUI, uporablja zoomiranje s prsti na zaslonu za dostop do želenega menija. Nekatere naprave imajo ločen gumb za podobne aplikacije. Kliknite in odprite meni aplikacije. Če izberete "Widget", ga kliknite s prstom in ga premaknite na namizje. Po teh manipulacijah je dovolj, da se povežete z internetom in izberete svoje mesto, če je vaša geolokacija onemogočena ali nepravilno prikazana.

Iskanje in prenos gradnika s trga Play

Kaj storiti tistim uporabnikom, katerih naprave nimajo podobnega pripomočka, ampak želijo nastaviti vreme vseeno? V tem primeru lahko aplikacijo prenesete prek storitve Play Market. To storite tako, da greste v trgovino z aplikacijami, poiščete svoje mesto in izbirate med predlaganimi možnostmi. Vzporedno z namestitvijo programa se vremenski widget samodejno prenese. Po tem, morate iti na ustrezen razdelek in namestiti gradnik na namizju. Kot lahko vidite, v tem ni nič težkega. Ista stvar o tem, kako nastaviti vreme na zaslonu telefona, je podrobno opisana zgoraj.

Sorodne publikacije