Canon i-SENSYS LBP7018C Printer pregledi: pregledi

Canon i-SENSYS LBP7018C je odličen način za organizacijo papirnih dokumentov v majhni pisarni in doma. Razprave o tem tiskalniku, njegove specifikacije in druge pomembne nianse, povezane z njim, bodo podrobneje obravnavane.

Niche tega tiskalnika

Niša tiskalnikov začetne ravni je namenjena junaku tega pregleda. Odlično je za primere, ko je promet dokumentov relativno majhen, hkrati pa so za kakovost tiskanja naložene visoke zahteve glede kakovosti, ki jih je treba nujno obarvati. V večini primerov se zgornji pogoji običajno predložijo v majhni pisarni z osebjem do 10 oseb ali doma. Prav za takšne primere je bil izdan Canon i-SENSYS LBP7018C. Foto, čeprav ne najkakovostnejše, vendar je s to izhodno napravo povsem mogoče. Prav tako je treba opozoriti, da je mogoče "ponovno napolniti" kartuše tega laserskega tiskalnika sam in na račun tega bistveno prihranite pri njegovi uporabi.


Paket

Canon i-SENSYS LBP7018C:
 • Ta priročnik se lahko pohvali z večjezičnim priročnikom, vključno z ruskim.
 • Disk z aplikacijsko programsko opremo (gonilniki).
 • Komplet kartuš.
 • Tiskalnik sam. Ključna pomanjkljivost seznama je pomanjkanje kabla za povezavo z računalnikom. Ta pripomoček bo moral biti novoustanovljeni lastnik daneganaprava za tiskanje dokumentov bo morala kupiti dodatno in za plačilo.

  Tehnologija za pridobivanje dokumentov

  Ta izhodna naprava temelji na tehnologiji laserskega tiskanja. Samo če je v običajnem črno-belem tiskalniku s tako tehnologijo samo ena kartuša, potem je to 4 od njih, ker je v tem primeru na voljo podpora za barvno tiskanje. Eden od njih je Black 729 Bk. Uporablja se predvsem v enobarvnem izhodnem dokumentu, lahko pa se uporablja tudi pri oblikovanju barvne slike. Vir njegovega tiskanja - 1200 strani. Ostale tri 729C (modra), 729 Y (rumena) in 729M (vijolična) veljajo samo, če je dokument prikazan v barvi. Njihov vir je zmanjšan na 1000 strani. Prav tako je treba opozoriti, da lahko nova kartuša natisne največ 700 listov. Po tem morate kupiti novo ali napolniti starega.


  Toner

  Kot smo že omenili, je v tem primeru vir za tiskanje v enobarvnih in barvnih kartušah povprečno 1200 in 1000 strani. Vendar lahko bistveno povečate njihovo življenjsko dobo in brez nadaljnjega nakupa novih takih komponent, ki se bodo še naprej uporabljali za Canon i-SENSYS LBP7018C. Mnenja, polnjenje kartuš in prisotnost tonerja v povezavi s sproščanjem čipov vam omogoča, da povečate količino tiskanja na tej napravi naenkrat.

  Algoritem oskrbe z gorivom

  Na neuradni ravni lahko Canon i-SENSYS LBP7018C polni kartuše. Napolnite kartušo z lastnimi rokami
 • Izvijač je v obliki križa.
 • Miniaturna plastična valja.
 • Pisalne potrebščine za nože.
 • Watt palice.
 • Korektor.
 • Poleg vsega navedenega je treba za vsak vložek (npr. Črno, modro, rumeno in škrlatno) kupiti 4 praška. Pripravite območje razstavljanja kartuš. Odstranite prah iz odpadkov in ga ne dobite previdno. Zato bomo celotno delovno površino pokrili s papirjem. Algoritem oskrbe z gorivom vložka je naslednji:
 • Odstranimo eno od kartuš iz periferne naprave.
 • Namestimo ga na delovno površino, tako da je boben na vrhu.
 • Iz vsakega roba izvijte 2 vijaka z izvijačem in nato odstranite stranske pokrove.
 • Na eni strani odstranimo zobnike. Nato razstavite boben in ga nežno zložite na papir. V tem primeru se lahko dotaknete samo njegovih plastičnih delov. Površino iztrošenega praška očistite z bombažnimi krpicami. V prihodnje mora biti pritrjena tako, da ne pade in na površino ne vpliva.
 • Prav tako odstranimo prah s površine kovinske plošče z uporabo vseh enakih bombažnih popkov. Opažamo njegovo namestitev na telo s pomočjo lektorja. Če tega ne storite, lahko tiskalnik po ponovnem polnjenju začne tiskati nepravilno. Odvijte še dva vijaka in odstranite ploščo.
 • Posodo za prah očistiteizrabljenega tonerja z bombažnimi krpami.
 • S pomočjo majhnega plastičnega lijaka posode za prah enakomerno napolnite po vsej dolžini posode.
 • Na nalepke iz lektorja namestimo kovinsko ploščo in jo pritrdimo.
 • V obratnem vrstnem redu vzemite kartušo.
 • Na koncu sklopa starega čipa razstavite z nožem za pisalne potrebščine in namestite novega.
 • V prihodnje izvajamo vse zgoraj opisane ukrepe z vsako kartušo. Ko končamo, jih nastavimo na tiskalnik, nato pa je pripravljen za delo. Priporočljivo je, da po ponovnem polnjenju preverite kakovost tiskanja.

  Preklopne zmogljivosti

  Tipične komunikacijske zmogljivosti Canon i-SENSYS LBP7018C. Mnenja kupcev razlikujejo le prisotnost enega od vodilnih načinov povezave v tem primeru - to je USB. Njegova različica je 2.0, ki omogoča znatno povečanje hitrosti tiskanja dokumentov v primerjavi s prejšnjimi spremembami 1.0 in 1.1 tega žičnega načina prenosa informacij. Ampak tukaj je bolj sveže in hitreje 3,0 in 3,1 bo deloval, ko je povezovanje takšne periferne naprave daleč od največje zmogljivosti. Ključna pomanjkljivost tega tiskalnika, ki je v središču lastnikov, je pomanjkanje podpore za Wi-Fi. Toda razpoložljivost takšnega brezžičnega in hitrega načina bi znatno povečala stroške te periferne naprave in je že bila daleč na začetni ravni.

  Dovoljenje

  Bistveno različni koncepti, kot so "kakovost tiskanja" in "dovoljenje za tiskanje" zaCanon i-SENSYS LBP7018C. Ocene razlikujejo pomembno razliko med njimi. V prvem primeru je numerična vrednost 2400X600, v drugem primeru pa 600X600. Tako velika razlika nastane na račun posebne tehnologije, ki samodejno izboljša kakovost izhodnega dokumenta ali slike.

  Oblika

  Glavni format papirja za to periferno napravo je A4. Možno je tudi tiskanje na B5 A5 in Letter. Poleg tega je mogoče natisniti na list papirja poljubne velikosti, ki ga lahko določi uporabnik. Izhodni pladenj lahko vsebuje 150 listov naenkrat. Po drugi strani je volumen že natisnjenega pladnja za dokumentacijo 50 listov. Gostota papirja se lahko giblje od 60 do 163 g /m3. Za liste s posebno prevleko pa je dovoljena gostota do 220 g /m 3.

  Hitrost tiskanja

  66 sekund se porabi za ogrevanje po vklopu tako periferne naprave kot tiskalnik Canon i-SENSYS LBP7018C. Ocene kažejo, da je ta vrednost precenjena. Če pa boste tiskalnik ohranili v načinu mirovanja, bo ta čas skrajšan na 10 sekund. V drugem bo prva stran v enobarvnem načinu prikazana v 136 sekundah, barvna pa v 24. V prvem primeru je mogoče na minuto natisniti 16 strani, v drugem pa 4.

  Situacija s

  Skupaj s tiskalnikom naprava ima pogon s potrebno programsko opremo. Ima gonilnike za najpogostejše operacijske sisteme: Windows, Linux in MacOS. Postopek namestitve je izvajanje čarovnika za namestitev po korakih. Ni posebnih težavpojaviti in nekaj zapletenega pri izvajanju teh navodil zagotovo ni. Zato lahko vsak uporabnik opravi to nalogo.

  Podprte tehnologije

  Canon i-SENSYS LBP7018C izvaja pomemben seznam tehnoloških inovacij. Povratne informacije strokovnjakov in lastnikov so naslednje:
 • Ta izdelek izpolnjuje zahteve certifikata Energy Star. V načinu največje obremenitve porabi 5 kW. Če se ne uporablja, bo v stanju mirovanja poraba energije 11 W.
 • Tehnologija hitrega tiskanja Canon vam omogoča, da skrajšate čas tiskanja prve strani na 136 sekund v enobarvnem načinu.
 • Tehnologija Hi-Speed ​​lahko dodatno poveča hitrost izpisa dokumentacije.
 • Recenzije

  Pri takšnem laserskem tiskalniku Canon i-SENSYS LBP7018C obstajajo pomembne pomanjkljivosti. Ocene dajejo nizko hitrost tiskanja in pomanjkanje podpore WiFi. Pričakovati več strani na minuto iz začetnega izdelka s to vrednostjo ni potrebno. Dostopnost brezžične tehnologije Wi-Fi bi prav tako povečala ceno tiskalnika. To pa bi zmanjšalo privlačnost te periferne naprave proti konkurentom. Ampak oba od teh slabosti v bistvu zbledi v ozadju prednosti tega modela tiskanje naprave. Ključ do njih so razpoložljive zaloge. Še en plus v tem primeru je možnost, da ponovno napolnite vse tiskalniške kartuše. Vse to vam omogoča, da znatno zmanjšate stroške vsakega posameznega izvoda, ki je, kot je bilo že omenjeno,je približno 1 rubelj.

  Cena

  Do danes je bilo mogoče kupiti tako visokokakovostni laserski tiskalnik po dokaj skromni ceni okoli 8000 rubljev. Tekmovalci imajo seveda veliko tega tiskalnika. Toda tukaj je možnost polnjenja kartuš po lastnih in zelo demokratičnih cenah za potrošni material ena najboljših v svojem razredu. Komplet 4 tonerjev 4 čipov bo zdaj stalo 800-1000 rubljev. Če približno število strani (1000 kosov) razdelimo na stroške kompletov za polnjenje, bomo za vsak dokument dobili približno 1 rubelj.

  Povzetek

  Canon i-SENSYS LBP7018C je ustvaril popoln nizkocenovni laserski tiskalnik. Mnenja kažejo, da je odlična za uporabo kot majhna pisarna ali dom. Njegovi viri v tej situaciji bodo več kot dovolj. No, zmožnost samopolnitve kartuš je še bolj dostopna in cenovno dostopna.

  Sorodne publikacije