Najboljša brezplačna protivirusna programska oprema za Android

Zaradi hitrega razvoja tehnologije so tablete postale ne le orodje za pregledovanje večpredstavnosti, temveč tudi nepogrešljivo orodje za delo in poslovanje. Mnogi uporabniki hranijo dragocene informacije na svojih prenosnih napravah, in naravno je, da napadalci niso mogli obiti tako občutljivega dela.

Lastniki tablet trenutno trpijo zaradi virusnih napadov ne manj kot uporabniki osebnih računalnikov. Zato je zelo pomembno, da napravo zaščitite pred morebitnimi grožnjami. Spodaj boste našli seznam najboljših antivirusnih programov za tablete, ki vam bodo pomagali obvladati to težko nalogo.


Web

Anti-virus, ki ga ni treba predstaviti. Program je dobro dokazan na osebnem računalniku in je sedaj na voljo uporabnikom prenosnih naprav. Obstajata dve različici distribucije tega protivirusnega programa za tablične računalnike na Android - brezplačno in plačano. Načeloma bo večina uporabnikov imela dovolj proste različice programa, tisti, ki želijo dobiti dodatno zaščito, pa bodo morali plačati. Torej, prost antivirus za tablete Dr. Splet vam bo pomagal hitro skenirati datotečni sistem, zaščititi pred vsemi vrstami neželene pošte in vam omogočiti hitro odstranitev virusa, ki je prodrl v napravo. Poleg tega ima program jasen vmesnik in se redno posodablja.

Protivirusna in mobilna varnost

Antivirus za zavedanje od TrustGo Inc. Ne samo to, da program sploh nima plačane različice, zato je še vedno uspeloz vodilnimi mesti v bonitetni oceni. Na splošno trdni pluse.


Z namestitvijo brezplačnega protivirusnega programa na tablični računalnik lahko poleg standardnih funkcij omogočite tudi varnostno kopiranje pomembnih podatkov in zaščito naprave pred "ugrabitvijo". Prav tako zagotavlja zaščito za različne vrste gesel, vključno z avtentikacijo v dveh korakih po e-pošti.

AVG AntiVirus

Še en protivirusni program, ki je bil premešan na tabličnih računalnikih. AVG AntiVirus ima vse osnovne protivirusne in protivirusne funkcije. Aplikacija je razdeljena brezplačno, tako da jo lahko preizkusite.
Odlične lastnosti vključujejo zmožnost nadzora polnjenja baterije, sistema proti kraji, vgrajenega v Google Zemljevide, zmogljivo zaščito pred neželeno pošto in še več. Hkrati antivirus ni zelo zahtevna, tako da bo primerna tudi za proračun naprave.

BitDefender AntiVirus Free

Kot lahko uganete iz naslova, se ta protivirusni program za tablične računalnike brezplačno distribuira. BitDesender velja za enega najlažjih pri razvoju programov. Za popolno skeniranje datotečnega sistema za grožnje pritisnite en gumb in jih nato odstranite. Preprostost tega protivirusnega programa je plus in minus. Da, preprosto lahko razumete, kako uporabljati program, vendar tukaj ne boste našli nobenih dodatnih funkcij. Z drugimi besedami, BitDefender je primeren za uporabnike, ki ne želijo biti preveč zaposleni, hkrati pa želijo obdržati svojo varnostno napravo.

360 Varnost

Noin končno, prost antivirus za tablične računalnike, imenovan 360 Security. Aplikacija ne zagotavlja le odlične zaščite pred zlonamerno programsko opremo v realnem času, ampak vključuje tudi številne funkcije za nastavitev in optimizacijo sistema. Ob vsem tem ima antivirus nizke sistemske zahteve, ki ga ugodno razporedijo na podobne programe.
Od nenavadnih funkcij je vredno omeniti zmogljivo orodje za brisanje datotečnega sistema, vdelane blokatorje za neželene klice in sporočila, zmožnost nastavljanja gesel za posamezne aplikacije in še več. Poleg tega ima program pospeševalnik, ki vam bo pomagal hitreje delovati. Če potrebujete ne le protivirusni program, ampak tudi veliko večnamensko aplikacijo, potem je 360 ​​Security zagotovo najboljša izbira.

Sorodne publikacije