Kako pripraviti iPhone 5 na Hard Reset? Postopek izvajanja trdega ponovnega zagona

Na žalost se lahko celo novi iPhone med delovanjem obesi in preneha delovati. To se lahko zgodi, če ste okuženi z virusom ali sistemsko napako. Razlog je lahko celo obremenitev RAM-a. To je v tem primeru, da je nujno vprašanje o tem, kako narediti Hard Reset na iPhone 5. Zaželeno je, da se izvede in ponastavi vse podatke za odstranitev možnega vzroka težave - virus.

Opis

Ta tip ponovnega zagona bo lahko ponovno aktiviral telefon, če je zaklenjen in se ne odziva na pritiske na tipke. Uporabniki ugotavljajo, da deluje v skoraj 100% primerov. Vendar pa je priporočljivo, da varnostno kopirate vse podatke, preden jih zaženete. Konec koncev, kot smo že omenili zgoraj, pri resetiranju nastavitev na Hard Reset na iPhone 5, bodo vse informacije izbrisane.


Kdaj narediti trdo ponastavitev?

Ta funkcija je potrebna, če se telefon ne upočasni, je brezplačen. To bo pomagalo, tudi če pametni telefon deluje počasi. V primeru kakršnih koli napak je dovoljeno tudi trdo ponastavitev. Hard Reset na iPhone 5 bo uporaben, če imate težave z internetno povezavo, nekaterimi pripomočki, aplikacijami in tipkovnico.
Če je funkcija izvedena brez ponastavitve nastavitev, to ne bo vplivalo na podatke. Vendar, če je vzrok za zgoraj navedene težave virus, potem trdi vnovični zagon ne bo pomagal. Zato je potrebno vnaprej ponastaviti nastavitve in podatke, kar bo doseženo v največji možni meripričakovani učinek. Tukaj je, kako narediti varnostno kopijo.


Kako ustvariti varnostno kopijo?

Obstajata dve možnosti, ki omogočata shranjevanje podatkov. Prvi vključuje uporabo iTunes, drugi pa iCloud.
 • Povezati se morate z internetom. Nato morate v napravi najti iCloud. Po tem morate odpreti Nastavitve, da aktivirate funkcijo varnostnega kopiranja telefona. Še vedno je treba počakati določen čas, da se postopek uspešno zaključi.
 • Ko uporabljate iTunes, se morate povezati z računalnikom iPhone 5. Trde ponastavitve se lahko izvedejo samo po popolnem shranjevanju podatkov. Naprej v programu morate najti funkcijo, ki vam omogoča ustvarjanje kopije. Proces ne bo trajal več kot pet minut.
 • Kako narediti ponovni zagon?

  Če želite ponovno zagnati trdo, morate napravo obdržati vklopljeno. Nekateri uporabniki menijo, da morate na iPhone 5. pritrditi tri tipke. Hard Reset je nekoliko drugačen. V postopku se uporabljata samo dva ključa. Ti vključujejo "Home", ki se nahaja pod zaslonom, in vklop /izklop. Držite jih pritisnjene, dokler zaslon ne ugasne in se ne vklopi.

  Povzetek

  Ta članek opisuje, kako narediti Hard Reset na iPhone 5. To morate storiti le, če je naprava vklopljena in napolnjena baterija vsaj 50%. V nasprotnem primeru lahko pride do zrušitev. Če je bil izveden togi ponovni zagon, ko je telefon stal na napajanju, potem se naprava verjetno ne bo vklopila. Odklopiti morate kabel in dolgo držati ključnapajanje Če vam to ne pomaga, lahko znova znova zaženete trdi disk. Zgoraj opisana metoda je, kako narediti Hard Reset s tipko Home in zakleniti (vklop /izklop). Razumeti je treba, da ni druge poti.

  Sorodne publikacije