Kako obnoviti fotografijo v "Android" po brisanju?

Platforma Android svojim uporabnikom ponuja veliko priložnosti. Ena od teh je delo s fotografijo, to je snemanje, shranjevanje, urejanje in celo odstranjevanje slik. Mnogi v zvezi s tem vprašati precej legitimna vprašanja: "Kaj storiti, če sem izbrisal fotografijo na Android?" Kako obnoviti izgubljene podatke in, na splošno, je to mogoče? ".

Vzporedno z računalnikom, okoljem, so metode oživljanja datotek množične, toda na mobilnih platformah takšna funkcionalnost žal ima očitno omejene zmogljivosti. Pred obnovitvijo izbrisanih fotografij na Android (Samsung, Sony, Huavier in drugi proizvajalci) je pomembno vedeti, da vse informacije, ki so bile poslane v koš, ne morejo iti vsaj še nekaj časa. Izbrisani podatki se zapišejo v proste grozde in sistem preprosto dovoli platformi, da jih nadomesti. In čeprav se ta proces (prepisovanje) ni zgodil, je vedno verjetnost oživljanja datotek.


Poglejmo torej, kako obnoviti fotografijo na "Android" po brisanju in kakšna orodja potrebujemo za to. Tukaj imamo samo dve možnosti - oživljanje z osebnim računalnikom in brez njega. Glede na izbiro se bo orodje razlikovalo.

Uporaba računalnika

Najprej razmislite, kako obnoviti izbrisane fotografije na Androidu z osebnim računalnikom ali prenosnim računalnikom. To je najpreprostejša in najbolj vsestranska možnost, ki ne zahteva posebnih znanj in spretnosti.


V tem primeru bomo delali s pripomočkom, kot da bi bilobičajen trdi disk. Pred obnovitvijo fotografij na "Android" iz Samsunga, Sonyja ali drugih proizvajalcev, je potrebno napravo povezati z računalnikom prek vmesnika USB. Po povezavi z računalnikom vas bo pametni telefon ali tablični računalnik prosil, da na to pot pošljete dovoljenje za podatke. Če se strinjate z možnostjo, boste na seznamu naprav v računalniku videli pogon s pripomočki in zunanjo kartico SD, če je nameščena.
Nekateri modeli iz Celestiala so zelo težavni glede voznikov, zato naprave pri prvi povezavi ni mogoče določiti. V tem primeru morate v računalnik namestiti potrebno strojno programsko opremo, ki jo lahko prenesete na uradno spletno stran vašega proizvajalca naprave, ali pa jo najdete na specializiranih forumih in amaterskih virih. Pred obnovitvijo fotografije na Android po izbrisu boste morali izbrati ustrezen pripomoček za oživljanje datotek. Med drugimi programi takšnega načrta je možno dodeliti dve "pošasti", ki oživljata, kar se imenuje, vse in vse - to je Recuva in 7-Android Data Recovery. Ta programska oprema ima veliko povpraševanje tako pri amaterskih kot pri profesionalnih uporabnikih, skupaj z visokimi strokovnimi ocenami in množico pozitivnih ocen.

Recuva

"Recko" je najbolj univerzalna aplikacija za obnavljanje fotografij v "Android" iz katerega koli pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Program je preprost za obvladovanje in tu niso potrebne določene specifične veščine, še posebej zato, ker so domači lokatorji poskušali slavo in so vse veje menija jasne in imajo tudi razumen opis.
PoPripomoček povežete z računalnikom, lahko zaženete pripomoček in s spustnega seznama izberete želeni medij, počakajte, da se datoteka skenira. Po tem bo program priskrbel popoln seznam verig, ki jih je mogoče tako ali drugače obnoviti, vključno z obnavljanjem fotografij na Android. Prav tako je treba opozoriti, da so vsem elementom na spustnem seznamu dodeljena določena barva. Zelena oznaka je popolna oživitev, rumena barva je deloma pod določenimi pogoji, vendar rdeča pomeni, da na žalost fotografije ni mogoče obnoviti na Android. Slednjo možnost lahko pripišemo zanemarjenim primerom, ko je od izbrisa minilo veliko časa, grozdi na disku pa so že prepisani.

7-Android Data Recovery

To je visoko specializirana programska oprema, ki je posebej namenjena oživljanju datotek na tej platformi. S pripomočkom lahko enostavno in hitro obnovite fotografije na Androidu. Njegova funkcionalnost je podobna "Recuvi", vendar za razliko od slednjega lahko deluje z vsemi vrstami spomina. To pomeni, da oživite ne le podatke iz zunanjih ali notranjih pogonov, ampak tudi neposredno iz pripomočka MEMORY.
Po zagonu programa bo zahteval dovoljenje za skeniranje notranjega pomnilnika telefona in kartice SD, nato pa prikaže seznam datotek, ki jih je treba obnoviti. Takoj vrže brezupne možnosti, tako da ni nobenega cvetja, kot je "Rekawa". Obstaja pa priročen predogled, kjer si lahko ogledate prejšnjo podobo oživljene slike in tako izberete samo tisto, kar resnično potrebujete.

Obnova brez osebnega računalnika

\ tČe nimate dostopa do računalnika ali prenosnega računalnika in je obnovitev podatkov zelo potrebna, lahko uporabite manj učinkovite, vendar včasih celo zelo učinkovite aplikacije. Takoj je treba določiti, da bi večina pripomočkov takšnega načrta pravilno delovala le s pravicami superuporabnikov, to je z utripanjem ali nameščanjem dostopa do korenskega razreda. V nasprotnem primeru se odstotek normalne obnove podatkov znatno zmanjša.

"Trash"

Ta pripomoček deluje glede na vrsto računalnika "smeti", ko so vse izbrisane datoteke prepognjene v ločeno mapo, nato pa se lahko nadaljujejo z nekaj kliki. Zanimivo je, da program sploh ne potrebuje korenske pravice, obnovitev podatkov pa poteka v nekaj sekundah.
Poleg tega se v "košari" ne kopiči dejanska količina fotografij, temveč le imena in kodni del, tako da problemi s prostim prostorom ne bi smeli biti. V skrajnem primeru lahko po določenem času nastavite samodejno čiščenje aplikacije iz "smeti". Toda potem niti Revkawa niti katera koli druga programska oprema ne bo pomagala. Program se distribuira prek storitve Google Play.

Obnovitev GT

Ena od očitnih prednosti te programske opreme je njena vsestranskost. GT Recovery bo deloval na katerem koli, celo najbolj zastarelem ali obratno novem pripomočku katerega koli proizvajalca. In če je "Košarica" ​​včasih prevered z istim "Huawei" ali "Xiaomi", potem za to korist vseeno - bo iskal in reanimate datoteke na vseh napravah, ki jih ponujate.
Kot žlica katrana obstajajo omejitve za pravice uporabnikov, to je za pravilno deloprogrami potrebujejo korenski dostop. V Googlu Play obstaja sprememba, ki ne zahteva pravic super-administratorja, vendar so zmogljivosti programa, kot je navedeno zgoraj, zelo omejene. Programska oprema deluje v skladu z znanim načelom: skenira pogon vašega mobilnega pripomočka in nato prikaže seznam datotek, v katerih mora uporabnik izbrati tiste, ki jih želi obnoviti. Odstotek oživljanja v polni različici je zelo visok, zato je koristnost mogoče priporočiti vsem, ki si želijo, in tistim, ki ne prenehajo prejemati koreninskih pravic.

Titanium Backup

Ta pripomoček je popolna protipostavka "Trashu", oziroma nasprotno, slednji se šteje za podobo "Titaniumu", ker kot Titanium Backup - cel niz shranjevanja podatkov in vseh naprav.
Ko bo program zagnan, bo popolnoma pregledal vašo napravo in zagotovil podroben seznam vsega, kar je bilo odstranjeno in ga bo program zaščitil. Programska oprema zelo skrbno obravnava uporabniške podatke, tako da pri delu s pripomočkom ne trpi niti ohranjanje iger.

Značilnosti programa

Tako kot v primeru Koš, lahko tukaj nastavite čiščenje, vrste podatkov, ki jih je treba izvesti, število podvojenih pomembnih datotek in še več. Možno je nadzorovati ne le fotografije, video posnetke ali glasbo, ampak tudi SMS s telefonskimi številkami, kar je zelo priročno. Edina žlička katrana, ki bo postala kritičen trenutek, so sistemske zahteve programa. Utility ima veliko RAM-a, zato so lastniki slabih pametnih telefonov in tablic bolje izbrati druge možnosti, ki jih ne bo toliko"Obesi" že zahtevno platformo Android. Ocene o storitvi Google Plus »so večinoma pozitivne, če pa so negativne, se primer nanaša le na uspešnost pri šibkih pripomočkih. Če imate moderno napravo, bo Titanium Backup nepogrešljiv pomočnik pri shranjevanju vaših podatkov.

Sorodne publikacije