Hyde No Man's Sky "Dynamic Resonator": Vodnik za začetnike, funkcije in odgovore

Za razumevanje vzrokov povpraševanja po dinamičnem resonatorju v Človekovem nebu je treba postopoma pristopiti k bistvu vprašanja. Projekt je impresiven po obsegu in neverjetni količini izvirne vsebine. Navsezadnje ni nič posebnega od odprtega prostora. To bo obravnavano v članku.

Kakšna je igra?

Da bi razumeli bistvo projekta, je dovolj, da za trenutek zamislite, da so vsi planeti velikega vesolja že raziskani in se lahko prevažajo med njimi na ladjah. To je takšna lestvica gayda.


To je simulator vesoljskega potnika. Vsak svet z vsemi svojimi prebivalci, skalami in vegetacijo nastane povsem po nesreči, ker ni mogoče najti dveh enakih planetov. In ko zapustimo en koloniziran svet, se nikoli ne morete vrniti k njemu. Za stalno gibanje v prostoru je igralec preprosto vitalen dinamični resonator. V Ničem nebu ni tako enostavno dobiti. Slog igre ni omejen na stroge okvire. Vsak igralec lahko izbere lekcije za srce: ali gre za goljufijo v trgovini z drugimi civilizacijami, odkrito piratstvo, rop ali iztrebljanje zgoraj navedenih skupin.

Kje kupiti to napravo?

V končni obliki je dinamični resonator v No človekovem nebu izjemno redek. Običajno se nabira iz treh komponent: mikronuklearne snovi in ​​antimaterije ter kristalne oblike. Te snovi je tudi težko dobiti, vendar je veliko lažje kot iskati resonator. Pharmasestavni - najpogostejši način, saj lahko naletite na bogato veno in lezenje dobro z resonatorji. Takšno priložnost pogosto uporabljajo igralci, ki so izbrali način tržnih špekulacij. Konec koncev je lahko prodaja naprave dobro obogatena in ne čutijo težav pri potovanju v prostoru. Toda neizkušeni igralci trpijo zaradi tega, ker se jim mudi, da kupujejo iz svojih rok, saj so prodajalci pogosto cenili ceno.


Zato, če obstaja želja, da se kupi in ne prevzame sama, je bolje, da trgovske terminale pregledate, če potujete od ene postaje do druge.

Farmni sklopi, antimaterija

Seveda to ni edini način, da se naprava dobi, vendar je učinkovita. V nasprotnem primeru lahko iščete veliko drugih možnosti, saj na različnih predmetnih virih obstajajo številni nasveti za No Man's Sky. Hydejevo nečloveško nebo, ki vključuje ekstrakcijo antimaterije, je izpolnitev nalog NPC na področju obrata. Znak bo dal shemo, v skladu s katero je potrebno dobiti približno 50 enot geridija. Antimaterija se s tega minerala ruši. Običajno na planetu snov izgleda kot steber modre barve. Priporočljivo je iskati naprave za proizvodnjo rumenega cinka - to bo potrebno tudi za dokončanje naloge. Druga sestavina recepta so elektronski pari rdečih kristalov plutonija. Ko je zahtevana količina zbrana, uporabite predhodno pridobljen recept za ustvarjanje antimaterije.

Crisolite

Gamerjeve pripombe omenjajo, da se ta snov običajno koplje na planetih z izredno nizkimi temperaturnimi koeficienti. Torej neskakanje na vsako kozmično telo se mora osredotočiti na hladne svetove. Sama mineralna snov je modre barve in ima videz kristalov. Potrebujete 100 enot za dinamično votlino v nečloveškem nebu.

Mikrovotalna snov

Prav tako prihaja iz več sestavin, kot je antimaterija. Potrebnih je 10 kosov platine in 50 železa. Te številke je treba pomnožiti s 4, ker dinamični resonator v Človekovem nebu zahteva natančno štiri enote mikroorganizma. Izkopavajo se preprosto: železo lahko najdemo na kateremkoli asteroidu, platina pa v bistvu leži v skladiščih v zabojnikih, ki so razdeljeni na več kot pet kosov. Vse, kar ostane, je, da se povzpnemo v inventar in naredimo potrebne manipulacije, da predstavimo tri ključne sestavine. Nato se povežejo in doseže želeni resonator.

Kako se bogatiti

V igri se valuta imenuje enote. Opozoriti je treba, da v projektu ne obstaja en sam način zaslužka, saj se igralec prične s samovoljnim svetom. Zato bodo upoštevani samo najpogostejši načini, kako zaslužiti veliko enot v človekovem nebu.
 • Pridobivanje biserov. Stroške vsakega od približno 27.000 ljudi lahko najdete na svetu z velikim številom stražarjev. Zelo koristno, glede na to, da lahko obstaja več na tem planetu teh "slanih".
 • Ponovna prodaja. V različnih sistemih se stroški virov razlikujejo v najbolj neverjetnih intervalih. Kar je drago na enem terminalu, je lahko zelo poceni v drugi. Tako lahko prihranite veliko denarja, če kupite vsaj vire in jih preprodatecene zunaj cene, kjer so materiali ali minerali redki. Lahko rudarite na asteroidih in samo poiščite kraje, kjer jim bodo dali najvišjo ceno.
 • Gravitacijska žoga. Isti dragi vir, kot biser. Pojavlja se v različnih svetovih, priporočljivo je gledati v temi časa - žareti v temi. Že samo dejstvo, da je to premoženje nenehno pritegnilo pozornost stražarja, ki je takoj po napadu takoj našel artefakt.
 • "Atlas" kamen. To pride do igralca, ki je obiskal istoimensko vesoljsko postajo. Lahko prodate za 70.000 enot.
 • Prvi obisk. Če bi igralec imel dovolj sreče, da postane pionir novega sončnega sistema, bi bila nagrada 5000 enot. Ni velika nagrada, ampak lep bonus, saj se sistemi prav tako proizvajajo naključno.
 • Raziskave. Če ste že srečo, da najdete nov sistem, morate skenirati svetove za prisotnost življenjskih oblik. Pri novih živalih bodo stroški 2000 obratov - le 500 enot.

 • Vprašanje ustvarjanja hiper-voznika

  V Ničem nebu noben igralec ne želi ostati na svojem rodnem planetu. Glede na povratne informacije uporabnikov presega željo po hitrejšem raziskovanju vesolja do zvezd. Da bi uresničili zamišljene sanje, morate zgraditi hiperdigital. Morate odkriti tehnologijo medzvezdnih letov. Naredite naslednje:
 • Izvedite popravilo ladje in letite v vesolje.
 • Zagotoviti podroben pregled izvornega sončnega sistema.
 • Poiščite kurirja, ki oddaja risbo motorja.
 • Vključite se v montažo geridija in pridobite dinamični resonator (kot je opisano zgoraj).
 • Dvignite risarski hiperdivigator.
 • Zdi se, da je bil primer narejen. Vendar jo je treba ponovno napolniti. In to bo skoraj glavna dejavnost v igri, saj je gorivo antimaterija sama. Kako ga dobiti, smo že opisali zgoraj. Ampak ga lahko še vedno kupiš. Torej, igralec bo moral sočasno priti v vprašanje ne samo, kje vzeti hiperdigital, ampak tudi, kako trgovati z nečloveškim nebom. Odgovor je spet višji. Samo poiskati morate cenejši vir in ga dražje prodati. Ne bi smeli iskati najvišje cene, samo ustavite se s številko, ki lahko pokrije stroške.

  Zanimivi trenutki

  Prostor igre pri projektu je tako velik, da je po zaključku režima usposabljanja veliko stvari mogoče le ugibati. Zato v nekaterih pogledih ni mogoče razumeti brez dobrega človeka. Skrite stvari v človekovem nebu najdemo povsod. Na primer, dragoceni minerali so skriti v notranjosti Zemlje. Razdelilnik je treba prečistiti, da pride do njih. Obstajajo tudi številni trenutki, ki bi jih raziskovalec raziskovalnega prostora moral vedeti:
 • Bitka s stražarji daje dober porast sredstev v primeru zmage.
 • Z reševanjem monolitske uganke lahko dobite dragoceno nagrado.
 • Pri sestanku z inteligentnimi tujci obstaja možnost nakupa dodatnih celic osnove.
 • Signali skenerjev. Z razčlenitvijo teh naprav lahko najdete številne uporabne vire, vključno s povečanjem števila slotov v Exossoumu.
 • To so najpomembnejši trenutki igre. Projekt ima veliko presenečenj in bonusov, saj vsi tvegajo, da bodo naleteli na edinstveno, prej neznano skrivnost.

  Nečloveško nebo: 3 načina, kako priti do središča

  Presenetljivo, cilj je potovanje v samo srce galaksije. Seveda, tisti, ki raje raztezajo užitek, vodniki ne potrebujejo. Navsezadnje je veliko zanimivih svetov, ki še niso raziskani. Vendar, če je igralec popolnoma utrujen od tega, obstajajo robustni in dokazani načini za dosego tega cilja:
 • Iskanje "majhnega meta". To pomeni, seveda, črne luknje. Značilnost No Man's Sky je, da te anomalije vržejo igralca v sisteme, ki se nahajajo v bližini centra. Warp-celice porabijo manj kot pri rednih letih, zato bodite pozorni na lokacije za polnjenje.
 • Opazujte pot "Atlasa". Jezik zgoraj omenjene postaje, ki proizvaja iste kamne. Po dodatku osmih kamnov lahko greste v center.
 • Manipulacija z ohranjanjem. Bistvo metode je preprosto: izdelana sta dva ohranjevalnika. V drugem - kamen "Atlas". Morate umreti, prenesti prvo shranjevanje in iti na kraj smrti. Na "grobu" bodo na voljo predmeti. Na ta način lahko napolnite osem kamnov.
 • ​​

  Zaključek

  Uporabniki trdijo, da je igra zagotovo zelo zanimiva in da je vredno igrati za vse ljubitelje vesoljskih potovanj. Projekt dolgo zamuja. To bo prijetno za tiste, ki so radi potovali po galaksiji še v igri Spore.

  Sorodne publikacije