Kako ustvariti elektronsko torbico «Yandex.Groshi»: opis in priporočila po korakih

Elektronska plačila danes postajajo vse bolj priljubljena: spletne trgovine in ponudniki storitev preidejo na sisteme trenutnih kartic ali elektronskih denarnic. To je brez dvoma zelo priročno, saj se postopek plačevanja odvija hitro, brez čakalnih vrst in izpolnjevanja obrazcev. Priljubljena storitev "Yandex" razvija s sedmimi koraki korak, in oblikovanje lastnega plačilnega sistema - velik preboj naprej. O tem, kako ustvariti elektronsko torbico "Yandex.Groshi" v tem sistemu, in bo obravnavano v tem članku.

Načini za ustvarjanje denarnice na Yandexu

Da bi ustvarili takšno denarnico, uporabnikom svetujemo, da pridobijo pooblastilo na več načinov:
 • registracijo računa na domeni Yandex;
 • Logon že ima račun na domeni Yandex;
 • prek socialnih omrežij.
 • Podrobneje preučite vsako od teh metod.

  Kaj storiti, če ni računa?

  Kako ustvariti elektronsko torbico "Yandex.Groshi" brez računa na "Yandex"? V tem primeru se boste morali prijaviti v sistem Money.Yandex.ru s klikom na gumb "Open Wallet". Nato morate izpolniti obvezna polja v prijavnem obrazcu. To je prijava, geslo in številka mobilnega telefona. Če za obvestilo o plačilu uporabljate novo ustvarjen nabiralnik, je neprimerno vnesti drug poštni predal, ki ga želite poslati. Za varnost računa, ki ga ustvarite, morate pripraviti kompleksen računGeslo, ki bo vsebovalo črke, številke in simbole.


  Po izpolnitvi vseh polj morate klikniti na gumb "Nadaljuj", sistem pa vas pozove, da vnesete kodo, prejeto v SMS-u, na številko mobilnega telefona, ki je bila določena ob registraciji. Kodo boste morali vnesti v eno od odprtih polj. Registrirate lahko dodatni Yandexov račun, ki ustreza telefonski številki, za katero je potrebno v ustrezno polje vnesti ček. Ostaja samo, da pritisnete gumb "Open Wallet" in denarnica bo končana.

  Kako ustvariti Yandex-denarnico: postopek registracije z obstoječim računom

  Če uporabnik že uporablja Yandex-storitve, potem ko izbere funkcijo "Ustvari denarnico", bo moral namesto vnosa nove prijave klikniti na aktivno povezavo "že imam je prijava "v obliki registracije denarnice. Nato se morate prijaviti v Yandex, nato pojdite na vnos manjkajočih podatkov (običajno telefonsko številko). Nato morate v zahtevanem polju ubiti številke prejetih SMS-jev in nadaljevati s koncem registracije virtualne torbice, podobno prejšnji metodi.


  Kako ustvariti denarnico na Yandexu z odobritvijo prek družabnih omrežij

  Ta način ustvarjanja "Yandex.Money" -bags je zelo priročen: za ustvarjanje nove prijave na storitev morate s pomočjo eno od priljubljenih socialnih omrežij: sošolci, VKontakte, Facebook, Twitter ali računi na Mail.ru ali Google. S klikom na želeno ikono boste morali preiti na vaš profildostopa do osebnih podatkov.
  Po odobritvi je treba v obrazcu za registracijo navesti e-pošto za sporočila in telefonsko številko. Naslednja dejanja so enaka, kot je opisano zgoraj: določiti morate poštni predal za obvestila o transakcijah in potrditi številko mobilnega telefona, ki ste jo prejeli s SMS.

  Kje lahko vidim številko denarnice. Naslednje vprašanje, ki ga mora vsakdo vprašati, je, da pogledate številko denarnice? Takoj po registraciji se v sredini zaslona prikaže številka elektronske denarnice. Najbolje je, da te podatke takoj zajamete na papir in jih shranite na varno mesto. Številko lahko vidite pozneje, tako da kliknete ikono denarnice v zgornjem desnem kotu zaslona.
  Treba je opozoriti, da v osebni pisarni "Yandex.Money" obstaja veliko koristnih nasvetov, in na splošno je vmesnik zelo priročen - je lahko razumljiv.

  Vrste visečih mrež in njihove značilnosti

  Yandex uporabnikom ponuja več vrst denarnic: anonimnih, registriranih in identificiranih. Če ustvarite elektronsko torbico "Yandex.Groshi", ne da bi potrdili svojo identiteto, bo to anonimno. Takšen plačilni instrument ima številne omejitve (omejitev zneska in način odvzema denarja, pomanjkanje transakcij za prenos sredstev, možnost uporabe samo v RF). Če taki pogoji za uporabnika niso primerni, lahko status denarnice spremeni v registrirano, tako da zagotovi storitev "Yandex" svoje dokumente v oblikie-vprašalnik. To znatno povečuje možnosti: količina umika se znatno poveča, prenosi so na voljo, tudi v druge države sveta. Vendar možnost prenosa na bančni račun in prenos z uporabo mednarodnih plačilnih sistemov še ni na voljo. Te funkcije, kot tudi znatno povečana omejitev sredstev, so na voljo uporabnikom identificirane denarnice.
  Lahko uporabite mobilno banko iz telefona, da dokončate preverjanje osebe in dobite ta status. Če je kartica Sberbank vezana na telefonsko številko, morate poslati zahtevo za novo stanje in se prepričati, da ima sistem želeno telefonsko številko v sistemu. Čakanje na SMS s kodo iz banke, je potrebno poslati to kombinacijo številk v ustrezno sporočilo. Identifikacija mora potekati v nekaj dneh. Če ta metoda za vas ne deluje, lahko s potnim listom zaprosi v pisarni določenega partnerja v sistemu (na primer, "Euroset") s predhodno pripravljeno izjavo. Upravljavec preveri potrebne podatke in sprejme aplikacijo. Nekaj ​​dni kasneje bo denarnica na voljo za vse možne funkcije. Torej, prepoznavanje sebe je skoraj tako enostavno, kot ustvarjanje denarnico "Yandex.Groshi".

  Kako ponovno napolniti ravnotežje denarnice

  Sistem svojim uporabnikom ponuja številne možnosti za dopolnitev, od katerih lahko vsak izbere najustreznejše. Očitno je najbolj dostopen način za dopolnitev "tukaj in zdaj" prenos sredstev iz njegove bančne kartice. Tak prevod se obdavči z majhno provizijo(približno 1%). Sredstva je mogoče izvesti prek bankomata ali osebne kartice (iz računalnika prek brskalnika ali prek mobilne aplikacije).

  Še en priročen način za dopolnitev denarnice z mobilnim ravnotežjem, povezanim s sistemom. V tem primeru je provizija večja - od 7 do 10% v različnih operaterjih, obstajajo razlike v mejah za dopolnitev. Obstaja tudi neobrestni način - dopolnitev pri operaterju v hranilnici ali v trgovini Euroset. Ostaja samo iskanje najbližje točke za to operacijo. Možno je dopolniti virtualni račun na Yandexu iz drugih elektronskih denarnic (na primer, QIWI).

  Kako uporabiti sredstva iz Yandex-denarnice

  Ustvariti elektronsko denarnico "Yandex.Money" v nekaj minutah, ampak kako uporabiti denar na njej? Plačilni sistem "Yandex" ni le virtualna naselja, temveč tudi oprijemljiva kartica za plačilo nakupov. Seveda kartice ni treba sprostiti: potem lahko uporabite svojo torbico za različna spletna nakupovanja. Lahko dvig gotovine, vendar morajo počakati nekaj dni: v tem primeru, morate narediti prevod v sistemu, nato pa poberem denar na Western Union, Unistream, RNCO RIB (Moskva). Seveda to ni zelo priročno. Izdaja kartice vam omogoča gotovinsko gotovino na bankomatu in plačevanje nakupov v rednih trgovinah.
  Za naročilo izdaje takšne kartice je potrebno v meniju denarnice izbrati postavko "Yandex.Groški Maps" in izbrati želeno kartico. Kartica je lahko nominalna ali trenutna (brez specifikacijeime).
  Katero koli od teh kartic je mogoče plačati za nakupe in storitve, vključno s tistimi zunaj Ruske federacije, iz katerih lahko dvignete denar s katerega koli bankomata. Poleg tega, če je kartica registrirana in je denarnica identificirana, potem se odstotek ne odstrani. Vizitko je treba naročiti in jo prejeti po pošti. Storitev bo uporabnika stala približno 100 rubljev na leto. Instant kartico v tem trenutku je mogoče dobiti le v več mestih v državi (Moskva, Sankt Peterburg, Nizhny Novgorod), medtem ko je račun odpisan 100 rubljev. Priročno je, da je kartico "Yandex" mogoče povezati z vašim mobilnim telefonom in s posebno aplikacijo za plačilo nakupov. To storite tako, da telefon pripeljete do terminala za odpis. V tej metodi izračuna, priljubljenost narašča iz dneva v dan, tako da vedno več ljudi se začenja spraševati, kako ustvariti "Yandex" -homankee.

  Webmoney, «Yandex.Money»: prenos sredstev iz Yandexa v drugo elektronsko torbico

  Izdelava prevoda v drugo torbico ali zemljevid je zelo preprosta: izbrati morate samo ustrezno postavko v meniju »Prenosi« v osebni pisarni. Na elektronsko denarnico (vključno z drugim plačilnim sistemom) lahko opravite prenos na bančno kartico na bančni račun (ta metoda ni primerna za anonimne kartice). Za vsako transakcijo velja minimalna provizija, na katero bo uporabnik opozorjen.

  Cashback in popusti od "Yandex.Money" - lep in koristen bonus

  Želite ustvariti denar vrečko v elektronski denarnici "Yandex.Money"? Nič ni enostavnejšega. Pri plačilusistem "Yandex" obračunane bonuse za porabljen znesek. Povezava s programom je zelo enostavna: kliknite na ikono rumene denarnice v zgornjem desnem delu strani, kliknite na Aktivno povezavo »Točke, dokler ne sprejmete pogojev programa. Mimogrede, na istem mestu lahko vidite rezultate, ko se pojavijo.
  Še ena dobra značilnost: v razdelku "Popusti in bonusi" glavnega menija je vedno veliko število ponudb za popuste ali uporaba kioska od partnerjev "Yandex". Med njimi bodo vsi lahko našli prave in najugodnejše! Torej, smo pogruntal registracijo torbici "Yandex.Groshi", posebnosti dela z njim. Če imate kakršnakoli vprašanja, potem priročno in informativne nasvete vam bo pomagal hitro se uporabljajo za druge razlik dela v plačilnem sistemu Yandex.

  Sorodne publikacije