Kako odstraniti program iz računalnika ("Winds 10"): več osnovnih načinov

Ni vsak uporabnik desete modifikacije operacijskega sistema Windows zna popolnoma odstraniti program iz računalnika ("Winds 10"). Problem je v tem, da je standardna uninstaller v nadzorni plošči, pravzaprav, kot tudi sama plošča, precej zakrita, in priti do nje je lahko problematično. Ni presenetljivo, ker je bil sam sistem doživel toliko sprememb, ne samo z vidika grafičnega vmesnika, ampak tudi z uporabo uveljavljenih ali skritih sredstev za upravljanje.


Kako odstraniti program iz računalnika ("Winds 10") preko "Control Panel" na standardni način?

Začnimo s klasično metodo, ki jo večina uporabnikov napačno razume. Prvič, kot je že jasno, morate priti do same plošče. Za ustvarjanje takšnih dejanj prek različnih vrst menijskih sekcij s prehodi - stvar ni hvaležna.
Najlažji način, če kdo ne ve, uporabite konzolo "Run", v kateri je napisana nadzorna črta. Tukaj je samo klasična "Control Panel", na katero so vsi navajeni v prejšnjih različicah sistema. Pravzaprav je vprašanje, kako odstraniti program iz računalnika ("Winds 10"), rešeno preprosto.
Kot ponavadi je dovolj, da označite nepotrebno aplikacijo in kliknete gumb za odstranjevanje z vrha. Nato bo deloval program deinstallator, vgrajen ali namestitveni program Windows. Tako instrument kot drugi povzročata utemeljene dvome o pravilni in popolniodstranite ustrezno aplikacijo. Mimogrede, to ne postavlja vprašanj. Da bi to zagotovili, je dovolj, da se preprosto prijavite v mapo programa po odstranitvi (in v nekaterih primerih ostane) in si oglejte, koliko odpadkov je. Včasih lahko sistem poroča, da bodo preostale datoteke izbrisane ob naslednjem ponovnem zagonu, vendar, kot kaže praksa, jih večina še vedno ostaja. Toda uporabnik o njihovi prisotnosti in ne ugibati.


Kako hitro odstraniti nepotreben program iz računalnika ("vetrovi 10") z novimi sistemskimi orodji?

Toda mnogi uporabniki ne vedo, da je v deseti različici sistema poleg klasične plošče tudi drugi - del parametrov. Ampak tukaj je problem, kako odstraniti program iz računalnika ("Winds 10"), je rešen na globalni način.
Dejstvo je, da bodo na seznamu nameščenih aplikacij prikazani ne samo tisti programi in paketi, ki jih je namestil sam uporabnik, temveč tudi vse, kar velja za komponente sistema ali tako imenovane "Store". Aplete »Trgovina« lahko odstranite z lupino programa PowerShell s pomočjo skupin, ki temeljijo na Get-AppxPackage * Embedded ime programa * | Remove-AppxPackage Sistemsko orodje je zmožno odstraniti tudi tiste programčke, ki niso navedeni na seznamu programov ali v razdelku sistemskih komponent, in se ne štejejo za izbrisane.

Kaj bi lahko bilo bolje kot končni monter?

Vendar pa je mogoče poenostaviti in najbolj sprejemljivo metodo za večino uporabnikov pri vprašanju, kako odstraniti program iz računalnika ("vetrovi 10").uporabite programe, kot je iObit Uninstaller.
V tej prilogi seznam skoraj povsem kopira tisto, kar uporabnik vidi v odseku programskih komponent sistema. Program odstrani ne le glavne komponente programa, temveč tudi ostanke po njihovi prisotnosti, vključno z nepravilnimi vnosi v sistemskem registru, datotekami in mapami na trdem disku. Glavni pogoj za uporabo takšnih programov je vključitev poglobljenega skeniranja ob koncu standardnega postopka za odstranitev in uničenje preostalih predmetov.

Kakšen je rezultat?

Pravzaprav je že jasno, da je problem, kako odstraniti program iz računalnika ("vetrovi 10"), optimalno rešiti s posebnim namestitvenim programerjem, saj analogi sami odstranijo aplikacije in vdelana orodja operacijskega sistema, nobena kritika ni primerljiva s specializiranimi orodji preprosto ne more stati.

Sorodne publikacije