Kako se lahko pokažete v Skypeu s spletno kamero

Komunikacija, spletne konference in predstavitve različnih vrst izdelkov so že dolgo na voljo prek interneta. Vse zgoraj navedene funkcije združuje program "Skype", ki je v življenje uporabnikov vstopil ne le osebne računalnike, temveč tudi pametne telefone in druge pripomočke. Ljudje imajo priložnost komunicirati in videti drug drugega, hkrati pa v različnih delih planeta. Pred novimi in neizkušenimi uporabniki tega programa je glavno vprašanje: kako se pokazati v Skypeu? Za video komunikacijo morate najprej prilagoditi program in nato začeti klicati svoje najbližje. Ta članek bo podrobno razpravljal o tem, kako omogočiti kamero v Skypeu in narediti potrebne nastavitve za pravilno delovanje programa. Prav tako boste lahko izvedeli o morebitnih težavah z okvaro in pomanjkanju slike.


Kako omogočiti kamero v Skypeu

Prej ste se naučili, da morate za klic vključiti kamero in jo nato nastaviti. V tem primeru si poglejmo, kako to storiti, da bi se še naprej prikazovali v storitvi Skype. Če želite omogočiti "spletno kamero", potrebujete vmesnik za povezavo fotoaparata z brezplačnim vmesnikom USB 3.0 ali 2.0 na hrbtni ali sprednji strani sistemske enote. Če ste lastnik prenosnega računalnika in imate vgrajeno kamero, ta vadnica nima nobene zveze z vami, pojdite na naslednjo postavko, in sicer nastavitev fotoaparata v Skypeu. Po uspešnemČe boste povezali spletno napravo z računalnikom, bo sistem začel iskati gonilnike za vaš fotoaparat. Če operacijski sistem ne najde sistema, ki ga potrebujete, ga morate namestiti sami. Na primer, z zagonske diskete, ki je priložena spletni kameri, ali pa jo prenesete iz interneta in jo nato aktivirate.


Za zagotovitev, da je vaša spletna kamera popolnoma funkcionalna, sledite spodnjemu priročniku, ki se nanaša na sliko:
 • Kliknite gumb "Start".
 • Pojdite na "zavihek" na nadzorni plošči
 • V zgornjem desnem kotu zaslona izberite "Majhne ikone".
 • Na dnu okna na seznamu poiščite zavihek "Naprave za obdelavo slik", z levim klikom miške razširite seznam naprav.
 • Če ste našli priključeno kamero, je vse potekalo gladko. , potem morate preveriti in ponovno izvesti zgornje operacije.
 • Kako namestiti spletno kamero na Skypeu

  Po uspešnem zaključku zgornjih navodil bomo prešli na zadnjo fazo postavitve kamere v Skype. Sledite spodnjim navodilom, ki se nanašajo na sliko:
 • Pojdite na "Skype".
 • V stolpcu na levi, nasproti imena računa, kliknite na tri točke.
 • Iz spustnega seznama izberite "Nastavitve".
 • Pojdite na zavihek Zvok in video.
 • Nasproti "Kamera" izberite povezavo, ki jo imatespletno kamero
 • Po zaključku zgornjih navodil mora biti "webcast" v celoti pripravljen za video klic.

  Kako se prikažete v programu Skype

  Če je zgornji priročnik pravilno izpolnjen, lahko poskusite narediti prvi video klic. V nastavitvah programa preverite fotoaparat. Če je aktivna, mora biti senzor, ki se nahaja poleg njega, modre ali zelene, morda boste imeli drugo. To pomeni, da je vse pripravljeno za uporabo.
  Prav tako bodite pozorni na to, da v fotoaparatu obstaja naprava za branje zvoka. To lahko preverite v enakih nastavitvah kot zgoraj v tem materialu. Upoštevajte, da se lestvica modre točke spreminja v razdelku "Mikrofon". Če v svoji spletni kameri nimate mikrofona, ga kupite posebej.

  Sklep

  Glede na zgornji material o namestitvi in ​​konfiguriranju spletne kamere ste morda opazili, da je ta operacija preprosta in ne zahteva posebnih veščin, vendar zahteva veliko pozornosti in natančnosti pri izvajanju vseh dejanj. Da ne bi prišlo do zmede, uporabite zgornja navodila. Med študijem tega članka ste se naučili, kako namestiti in konfigurirati kamero v programu, kot tudi kako se pokazati v storitvi Skype.

  Sorodne publikacije