Pametni telefon "Lenovo A319": povratne informacije, specifikacije in funkcije lastnika

Pametni pametni pametni telefon s tipičnimi tehničnimi lastnostmi in zelo skromno ceno je "Lenov A319." O podrobnostih in korakih bodo podrobneje razpravljali pregledi te zagonske naprave, njene specifikacije in zmogljivosti.

Kateri segment trga je namenjen napravi?

Tipičen predstavnik začetnih naprav je "Lions A319". Specifikacije, pregledi, cene in specifikacije, povezane z njo, so samo potrditev. To je majhna diagonala zaslona (4 "), ki je glede na trenutne standarde osrednjega procesorja precej skromna, in to je zelo majhen podsistem spomina. Zato od mobilnega pripomočka ni treba čakati na nekaj nadnaravnega. Ampak, če nujno potrebujejo pametni telefon začetnega razreda z zelo skromnimi stroški in značilnimi za to nišo specifikacije, potem lahko A319 postane vredna izbira.


Zaključek

Preprosto standardni komplet se lahko pohvali z "Lenovo A319". Pregledi sočasno kažejo na zadostnost. To pomeni, da lahko takoj po nakupu pripomoček začnete uporabljati brez dodatnih naložb. V drugem na novo ustvarjeni lastnik take mobilne naprave dobi na razpolago naslednje:
 • pametni telefon.
 • Adapter za polnjenje.
 • Vmesniški kabel.
 • Navodila za uporabo.
 • Garancijska kartica.
 • Seveda bi bilo takoj po nakupu mobilne naprave priporočljivo dopolniti predhodno določeno napravoPokrov in zaščitna folija za sprednjo ploščo. To bo pomagalo zaščititi ohišje pripomočka pred morebitnimi poškodbami med uporabo. Druga pomembna komponenta, ki jo potrebujete tudi takoj po nakupu, je pomnilniška kartica. Kot smo že omenili, je podsistem te naprave precej skromen - brez take dodatne opreme, ki bi v celoti razkrila njen potencial, bo precej problematično.


  Procesor. Pomnilnik RAM. Integrirano shranjevanje. Možnosti razširitve podsistema pomnilnika

  Zelo skromen v smislu zmogljivosti in precej zastareli procesor je v središču Lenovo A319. Značilnosti, pregledi in specifikacije so le še enkrat potrdili. Njegov model je MT6572 in ga je razvila družba Mediatek. Ta polprevodniški kristal je izdelan v skladu z 28nm tehničnimi procesnimi standardi. Njegova taktna frekvenca je 13 GHz in vključuje le dva bloka obdelave podatkov in programsko kodo, ki temelji na energetsko učinkoviti arhitekturi "A7". Ampak tukaj s hitrostjo v tem primeru, točno obstajajo težave. Na tem pametnem telefonu lahko zaženete samo najpreprostejšo programsko opremo. Količina pomnilnika RAM je samo 512 MB. Ob istem času lahko uporabnik šteje samo 200 MB po zagonu. Preostali del RAM-a je sistemska programska oprema. Zmogljivost vgrajenega pogona je 4 GB. Polovico integriranega pogona zaseda operacijski sistem in druga prednameščena programska oprema. Drugi del uporabnika z 2 GB lahko uporablja po lastni presoji. Obstaja tudi reža za pomnilniško kartico.Njegova največja velikost lahko doseže 32 GB. To je namestitev take dodatne opreme, ki bo lastniku pametnega telefona omogočila, da pozabi na morebitne težave, povezane s pomanjkanjem pomnilnika.

  Baterije in avtonomija

  Stanje je precej dobro in z avtonomijo "Lions A319". Povratne informacije lastnikov kažejo, da se lahko na eni polnitvi 1500 mAh baterije raztegne enakomerno 2-3 dni. In v tej avtonomiji obstaja popolnoma logična razlaga. Prvič, to je kompakten zaslon. Dopolnjuje ga energetsko učinkovit procesor in programska oprema. V slednjem primeru je treba dodati, da se na tej napravi lahko uporablja le preprosta in zahtevna programska oprema. V načinu največje obremenitve se lahko ta pametni telefon razteza 1-15 dni. No, v načinu najstrožjega gospodarstva lahko ta "pametni" telefon deluje na eno polnjenje akumulatorske baterije do 5 dni.


  Zaslon

  Seveda se moči lahko pripišejo zaslonu v "Lenovo A319". Pregledi se dejansko osredotočajo na njegove dokaj skromne tehnične specifikacije. Njegova matrika je narejena na najmanj napredni tehnologiji - TN + Film. Njegova ključna pomanjkljivost so relativno majhni koti gledanja, katerih vrednosti so običajno 150-160 0. Toda tukaj so prednosti takšne inženirske rešitve, da je cena take matrike minimalno možna. V segmentu proračunskih odločitev se v ospredje postavi strošek naprave in ta pristop strokovnjakov družbe "Lenovo" je popolnoma upravičen. Ločljivost zaslona v tem primeruje 800x480. Ob upoštevanju diagonale zaslona na dotik 4 ", je to povsem dovolj za prikaz kakovostne slike, ki ne bo granulirana. To pomeni, da ločene piksle v tem primeru ni mogoče razlikovati z običajnim očesom.

  Kamere

  Kot bi moralo biti, so v zadevni mobilni napravi naenkrat na voljo dve kameri. Senzor glavnega ima malo 5MP. Na normalni ravni bo osvetljenost te vrednosti povsem dovolj za izdelavo kakovostne fotografije. V tem primeru ni sistemov samodejnega ostrenja in to je ena od glavnih pomanjkljivosti, ki jo poudarjajo lastniki pametnega telefona. Prav tako bo video v tem primeru prejel povprečno kakovost. V sprednji kameri se uporablja skromnejši 2Mp občutljiv element. Za video klice bo podana vrednost povsem zadostna. Toda tukaj bo "sephi" povprečne kakovosti v tem primeru težko dobiti celo z odlično osvetlitvijo. Ampak ob istem času je treba narediti spremembo na dejstvo, da je proračun telefon, ki čaka na visoko kakovostne fotografije in video v tem primeru, prvič ni treba.

  Seznam metod povezovanja

  Vsi najbolj potrebni in najbolj zahtevani vmesniki se izvajajo v obravnavani mobilni napravi. Ta seznam vključuje naslednje:
 • Osnovni brezžični komunikacijski vmesnik je va-datoteka. Z njegovo pomočjo lahko celo naložite velike datoteke v to napravo. Prav tako lahko hitrost v tem primeru doseže 100 Mbps.
 • Podpora za mobilna omrežja drugega in celo tretje generacije. VV prvem primeru je hitrost prenosa podatkov omejena na samo 500 kb /s. V drugem primeru teoretično lahko dobite 42 Mb /s, kar vam omogoča celo gledanje video posnetkov na spletu. Na žalost, s podporo 4 G ta naprava ne more pohvaliti. Glavni omejevalni dejavnik v tem primeru je zastarel model centralnega procesorja, ki se ne more pohvaliti s podporo za ta napredni celični standard.
 • dopolnjuje ta seznam "krvi". Ta brezžični standard je nepogrešljiv v primerih, ko morate priključiti brezžični stereo telefon ali izmenjati podatke s podobnimi napravami v bližini.
 • Drug brezžični standard, ki ustvarja sistem, je GPS. Z njegovo pomočjo lahko ta pametni telefon spremenite v popoln GPS-navigator.
 • Glavni žični vmesnik v tem primeru je mikro USB. Omogoča polnjenje akumulatorske baterije. Prav tako lahko s svojo aplikacijo sinhronizirate kateri koli računalnik in ta model mobilne naprave.
 • Drugi vodilni način prenosa informacij je 35-milimetrski avdio snemalnik. Omogoča priključitev zunanjega zvočnega sistema na pametni telefon in prikazovanje skladb na njem.
 • Opozoriti je treba, da se lahko celoten sklop vseh potrebnih komunikacijskih metod za sprejemanje in pošiljanje podatkov ponaša s "Lenovo A319". Cena, pregledi, in druge nianse, povezane z njo, kažejo, da je ta kitajski proizvajalec izdal še en "hit" v niši začetnih naprav.

  Cena mobilne naprave

  Za ceno 1700-2000rubljev zdaj lahko kupite pametni telefon "Lenovo A319". Mnenja lastnikov dejansko kažejo na njihovo razpoložljivost. V tej niši in s takšnimi specifikacijami lahko še vedno najdete podobne mobilne naprave, vendar le od manj znanih proizvajalcev. Zato je v tem delu trga pametnih telefonov rešitev že izven konkurence.

  Ocene

  Skoraj popoln je bil pametni telefon vstopne ravni "Lenovo A319". Ocene odlikuje odlična avtonomija, odlična funkcionalnost in cenovno ugodna cena. Vsaka od teh točk resnično ne povzroča pritožb lastnikov te mobilne naprave. Ampak slabosti so: nizka zmogljivost CPU, skromna organizacija pomnilniškega podsistema in povprečna kakovost fotografij in videov. Za proračunski sistem vrednost tega izhaja v ospredje in šele nato sledi specifikaciji. Torej, procesor in pomnilnik, tudi, gredo v ozadje. Kar se tiče pomnilnika podsistema, je mogoče opaziti, da se lahko njegov obseg bistveno poveča. Vsaj zmogljivost vgrajenega pomnilnika lahko naredite več z namestitvijo dodatne pomnilniške kartice.

  Rezultati

  "Lenovo A319" je izšel s skladno uravnoteženo odločitvijo vstopne ravni. Povratne informacije v tem primeru razlikujejo popolno skladnost svojih tehničnih lastnosti, avtonomije in cene. To je resnično vreden predstavnik segmenta pametnih telefonov na nivoju uglednega proizvajalca. Po podobni ceni lahko kupite mobilni pripomoček, vendar tudi pod tako blagovno znamko.

  Sorodne publikacije