"Mas Effect": kode, opis in skrivnosti prenosa igre

Ob razvoju obetavnega, a ne zelo jasnega projekta, so se ustvarjalci podjetja Bioware tradicionalno odločili, da se odrečejo različnim funkcijam, ki bodo pomagale poenostaviti igranje. Koda za "Mass Effect" ne najdete, ker v svetu iger popolnoma ni. Vendar pa ima "Mas Effect" precej funkcij kot hrošči, katerih uporaba se lahko imenuje preverjanje. Te skrivnosti vam bodo prinesle koristi, ki ste jih čakali od kod na "Mass Effect". Na primer, lahko dobite neskončno število raziskovalnih točk. To storite tako, da greste v meni misijon Skupine Impact, za to uporabite posebno igralno konzolo. Za eksperimentalne podatke potrebujete vsaj eno polje, pa tudi več drugih polj za plen. Uporabili jih bomo za preoblikovanje. Če ni zbiralnikov za zbiranje raziskovalnih podatkov, morate opraviti več nalog skupine Impact, v kateri bo kot nagrada potreben predmet.


Zdaj izberite polje plena, ki se nahaja tik pod oknom za zbiranje informacij. Potem bo prišlo do majhne zamude, dokler se ne odpre okno za ekstrakcijo in boste imeli možnost izbrati to okno. Ko izberete okno s plenom, poiščite meni tako, da označite polja vsebnika z raziskovalnimi informacijami. Posledično boste izgubili izbrano plakatno škatlo, vendar boste imeli na razpolago polje s potrebnimi podatki. To dejanje se lahko ponovi neomejenokrat

Tudi brez kod za igro "množičnega učinka" lahko uporabite njene hrošče, da vam pomagajo pridobiti neskončne vire. Da bi ga dobili, najprej testirajte ploščo, kot je opisano zgoraj. To je potrebno, da dobimo neskončno število posojil. Nato se premaknite na kraj, kjer je velika skupina trgovcev. Odlično za to bo ustrezala mestu v naselju Aye. Tam lahko kupite vse potrebne vire, vključno z redkimi vrstami. Shranite igro in jo ponovno naložite.


Zato posodobite vse zaloge, ki so bile pri trgovcih, vendar prihranite tisto, kar ste že kupili. Njihovi viri se bodo obnovili in jih boste lahko kupovali znova in znova, tipkali boste znesek, ki ga boste potrebovali. To dejanje ponovite za neskončno število krat, dobro ali dokler se potrpljenje ne konča. V specializiranih forumih boste našli veliko več podobnih skrivnosti in trikov, ki vam bodo omogočili, da poenostavite svoje življenje v igri. Poleg tega je povsem možno, da boste samostojno našli "kratke poti", ki so vam potrebne. Triki in agility so vedno dobrodošli!

Mass Effect: Andromeda - dešifriranje kode relikvij

Ko prenesete Mass Effect: Andromeda, boste videli veliko glifov in ugank iz starih ras, ki so pustile za seboj terminale in konzolo. Takšne uganke iz relikv so povečana raven zaščite za njihovo znanje in skrivnosti. Če ne morete ugotoviti, kako rešiti takšno kodo, bo to težko igrati, saj ni vedno mogoče dobiti ključa za dešifriranje. Čeza igro boste prenesli vseh 20 ugank, nato pa boste dobili odlomek iz "Cryptographer". Oglejmo si pravila za dekodiranje receptnih kod v "Mas Effect", da lahko uspešno dosežete svoje dosežke.

Kako začeti

Koda reliktov je mreža, razdeljena na cone. Kljub temu deluje kot celota. Poglejte pozorno na znake v mreži v stolpcih in vrsticah. Da bi rešili dano uganko, morate zapolniti presledke z znaki, vendar tako, da se niti vertikala niti horizontala v blokih vrstic ne ponavljata. Iz neznanega razloga, se reliktna koda spominja na igro sudoku, toda namesto številk se tukaj uporabljajo glifi. Ne, za Sudoku, niti za reliktne kode, ni potrebno imeti veliko znanja iz matematike ali kode igre, tako da lahko z njo delate.

Pravila za kode za dekodiranje

 • Vsi znaki v vrstici in stolpcu morajo biti različni.
 • Najprej preverite teren, da bi našli glife blizu monolitov, ki bodo zapolnili vse vprašalnike na terminalu.
 • Nato je treba paziti na vrstico ali stolpec, ki bo zapolnil vsaj tri znake. V prosto celico vnesite tisto, ki je drugačna od druge.
 • Prav tako si oglejte spodnje vrstice in stolpce, pri čemer izberete tiste, ki manjkajo.
 • Pomembna točka: če napačno vnesete vsaj en glif, potem bodo sovražniki, s katerimi se boste morali boriti naslednjič, in šele nato se boste lahko vrnili k uganki. Da bi se temu izognili, lahko uporabite ključ za dešifriranjePoiščite rešitev za glif, ne da bi izgubili čas. Kljub temu pa so takšni kodeksi "Mass Effect" zelo redki in ne vedno z njimi je mogoče prenesti. Poleg tega ključa ni mogoče ponovno uporabiti povsod.

  Kodeks relikvij na planetu Eos

  Ob koncu druge parcele, ko sevanje izgine, pojdite na pregled planeta. Pohitite, da raziščete skladišče v vzhodnem delu zemljevida. Tam boste videli zaprto posodo. Vredno je omeniti, da se boste tukaj pogovarjali z iskanjem "Ghost of Hope", ki se vam bo prikazal, če boste raziskali ruševine relikvij, ki jih obkroža zlo. V nekaterih ruševinah boste videli skeniranje raziskav Ani Coral. Ko najdete štiri podatkovne zbirke, CEM na zemljevidu označuje lokacijo skladišča. Tudi po koncu tretje misije ali med njenim prehodom (dovolj je velik, vendar po čiščenju sevanja) boste na planetu videli še eno skladišče, če boste raziskali napravo relikvij na majhni postaji. CEM vam bo povedal o tej priložnosti, takoj ko pristanete na planetu. Posebnost je, da se naprava pojavi po naključnem vrstnem redu po raziskovanju jedra. CEM bo označil kartico skladišča. Odlagališče se nahaja na zahodnem delu zemljevida bližje polnoči, koda pa bo uporabljena za zabojnik, ki se nahaja v prvi dvorani, na hribu.

  Kodeks, ki se nahaja na planetu Khavarl

  Ko poteka iskanje "Pomagati znanstveniku" ali pri nalogah "Izgubljeni planet" zaTretja ploskovna naloga, boste našli to skrivnostno sestavljanko. Po koncu iskanja "Lost Planet", in po branju "Storm" pošte, se boste vrnili na planet in se pogovorili s hologramom Eddison. Nato morate iti v predpomnilnik, ki ne bo označen na zemljevidu. Nahaja se v bližini prve baze med dvema stebroma - vhoda skozi jamo. Aktivirajte konzolo, zaženite optični bralnik in pojdite po rumeni komunikaciji. Pot vas bo pripeljala do desnega stolpca. Preverite, da najdete ščitnike za šok, skočite navzgor in aktivirajte drugo konzolo. Po manipulacijah se lahko spustite. Pojdite v naslednjo kolonijo, pot pa bo označena z žarkom. Spet skoči na ščite. Posledično vas bo gravitacijska pot pripeljala do predpomnilnika, kjer boste našli kombo mod Adrenalin 1.

  Koda relikv na planetu Woald

  Na koncu druge poslanske misije in zaključka potovanja "Vrnite se v" Nevihto "morate iti na planet, kjer boste našli severni monolit in južni. Vsi glipi severne konzole se nahajajo na vrhu monolitov, zato morate dobro skočiti. Južni monolit se zdi le zapleten. Če med pregledom natančno sledite rumeni cevovodi, lahko spodaj najdete dva glifa. Samo pojdite okoli majhnega bloka, potem ko najdete majhno trato, ki je osnova monolita. Tam boste našli še en glif na bloku. Glavna stvar, ne pozabite na skener. Začnite z dekodiranjem kode za "Mas Effect: Andromeda".
  Tamvideli boste zahodni monolit in ozemlje ključa. Zahodna konzola se nahaja v jami, v kateri so vsi glifi skupaj. Dovolj je, da sledite skenerju vzdolž cevovodov. Medtem ko ste v skladišču, boste imeli nalogo "Aktiviraj odklepanje skladišča". Posledično boste padli v veliko dvorano, kjer boste potrebovali konzolo. Ne mudi se! Levo na vrhu, če se povzpnete na ploščadi, boste videli majhno sobo z več nasprotniki in konzolo. Vdor te relikacijske kode v Mas Effect ni mogoč. Ko ga enkrat razumete, lahko odklenete skladišče in pobegnete pred dimom. Še eno zapuščeno odlagališče bo najdeno na severnem delu planeta, ko boste opravili osebni Quest of Pelesarium "Secret Project". V severni regiji planeta se boste srečali z drugim zapuščenim skladiščem. V njem boste našli zabojnik z sestavljanko.

  Kodeks relikvij na planetu H-047C

  Po iskanju "Od prahu" boste imeli priložnost dešifrirati to kodo. Dostop bo mogoč po pristanku na planetu in obisku kupole, ki je v bližini. Obstaja podatkovna baza, s katero se bo pojavila nova naloga. Ko ga dokončate, se bo samodejno začelo naslednje iskanje, ki vas bo pripeljalo do ruševin terminala. Glifov ni treba iskati.

  Kodeks na planetu Elaaden

  Takoj, ko se boste pojavili na tem planetu in opravili več nalog, boste zagotovo dobili nalogo, da preučite opuščeno ladjo relikvij. On je notriseverni del ozemlja. Če vstopite v konzolni prostor in ga vnesete, lahko najdete glif na drugem stolpcu na levi strani. Med standardno študijo za Quest "Taking Desert", študija katerega koli od treh monolitov. Tako boste imeli dostop do iskanj glifov in konzole. Po notranjosti odlagališča bo še ena sestavljanka. Kode skladišča lahko vnesete samo enkrat, če ne, se bo pojavila ključavnica. Glifi severne konzole so blizu vrha Monolita. Glavna stvar - skrbno hodi skener na rumeni cevovod. Western Monolith prav tako shrani vse svoje glife na enem mestu, na jugu pa je vse drugače - za dodatno dviganje lestve blokov boste morali uporabiti dodatne konzole. Iz relikvij je tudi skrivni terminal. V njej je ječo, v severovzhodnem delu ni potrebe po skeniranju tega glifa. Južni monolit se nahaja v južnem delu Elaadna. Ko se premikate od zahoda proti zahodu, boste videli zapuščeno skladišče. Na severovzhodnem delu zemljevida lahko najdete tudi majhno skladišče in dekodirne kode v "Mas Effect: Andromeda".

  Na planetu Kadara

  Med iskanjem "Lov za Arkhondom" je nujno govoriti z Dunajskim Terevom. Po študiju katerega koli od treh monolitov, ki so na planetu. Ko boste zagotovo dobili nalogo, da raziščete repozitorije in ruševine relikv, kjer se lahko ukvarjate z dekodiranjem kodeReliki "Mass Effect: Andromeda". V bližini vzhodnega Monolita so trije znaki in sestavljanke. Vse so na enem mestu: ena na dnu kolone, druga na nasprotni strani, na vrhu. Potem proučite dva monolita na jugu in zahodu, po katerih boste videli vhod v odlagališče. Bližje koncu raziskave boste našli naslednjo konzolo in razkrili kodo relikv "Mas Effect".

  Klic relikvije Khi Tasira

  Med petim poslanstvom se boste srečali z njim med študijem mesta. Morali boste iti na dva stolpa. Pojdite naravnost v Južni stolp. Ko ste na mostu, boste morali skočiti tja, našli boste skrito mesto s kodo in konzolo. Odprli vam bodo majhno sobo z uporabnimi predmeti in izkušnjami. Ta učinek "Mas Effect: Andromeda" je mogoče uporabiti le enkrat, če ne uspe, potem se bo pojavila ključavnica.

  Nastop v igri

  Na Mass Effectu lahko dolgo časa delate na videzu junaka, da bo čim bolj edinstven in zanimiv. Vendar, ko ste ga ustvarili v enem delu, ga seveda želite premakniti v naslednji del in poizkusiti poiskati kodo videza v "Mas efektu" za to. Na srečo je ta priložnost zdaj na voljo vsem. Ko urejate videz svojega bodočega značaja, orodje ustvari edinstveno kodo na obrazu "Mas Effect". Kaj lahko storite zdaj? Drugi igralci ga lahko kopirajo in izvajajo v svojem ritmu. Predstavljena goljufija za "Mas Effect" omogoča uporabnikomdobili prvotni videz, ne da bi izgubili veliko časa. V forumih lahko najdete veliko zbirko takšnih kod, ki so jih prenesli uporabniki iz celega sveta. Vsebujejo lahko preproste slike ali popoln opis. Ob upoštevanju dejstva, da je razvijalec BioWare posameznikom dodal generator Mass Effect, je presenetljivo, da sami niso izdelali baze podatkov za uporabniške različice protagonista.

  Ohišje z imeni baterij

  Med prehodom tretjega dela se morate ukvarjati z misijo "Batarian Codes" v "Mas Effect". Začelo se bo z dejstvom, da vas bo oficir Knowles prosil za pomoč. Hoče, da spremljate nezakonito uporabo kod baterij. S terminala Spectrum lahko najdete dostopne točke v Citadeli. Premikamo se z dvigalom do veleposlaništva in gremo v oddelek Obrobje, ki je označen na zemljevidu, ne zamudite ga. Premaknite se naravnost, dokler ne pridete do terminala, potem pa ga lahko aktivirate. Izberite želeni del in ga vklopite. Zdaj lahko greste v bolnišnico v Gurte. Tam mora laboratorij pregledati konzolo. Pojdimo na pristanišče v Normandiji, gremo v rekreacijsko območje in naredimo študijo konzole. Zadnja koda, ki jo najdete v Google Dokumentih, je na levi strani zemljevida. Aktivirajte ga in stopite v stik z Knowlesom. Nenadoma se bo signal poslabšal in opazili bomo, kako se bo Balak zafrknil. Trdi, da je Shepard kriv za vse težave. Odgovoriti moramo: "Wine Women" in nato izberite možnostDialog: "Pomagajte nam!" Rezultat misije bo prinesel podporo baterij, kot tudi +7 kaže na status junaka. Nasvet: Omogočite in omogočite najboljše od vsega, kar je bilo poslano terminalu. Posledično boste dobili potrebno podporo.

  Trick v igri

  Za Mass Effect: Andromeda, goljufija kode so pogost pojav. Omogočajo vam, da pridobite potrebne spretnosti in sposobnosti, ki močno poenostavijo prehod igre. Pogosto za te namene uporabite posebne trenerje, preproste programe, ki nadomestijo kode "Mas Effect: Andromeda". Ti izdajalci vam omogočajo, da postanete nesmrtni, imate stalni in nedestruktivni ščit, neskončno zalogo streliva, neskončna posojila, ogromno izkušenj in še veliko več. Seveda, obstajajo igralci, ki ne marajo tako preprostega prehoda igre. Mnogi si prizadevajo za uspeh, saj izkoriščajo njihovo zdrava pamet, spretnost in agilnost. Ampak, če želite, da uživajo v parceli igre, kolikor je mogoče, ne da bi se odvrnilo od iščejo denar, izkušnje, itd, potem lahko varno uporabite bypass načine. Vendar pa obstaja ena odtenka, ki je ne smemo pozabiti. Posredovanje tretje osebe v igri lahko vpliva na pojav različnih napak, zamikov ali izpadov iz procesa. Ni vse vlake delajo dobro, in igra ni vedno stabilna lahko odzovejo na izvajanje kode v njem. Če se odločite za uporabo kratke poti, ustvarite ločeno, ne da bi shranili trenerja, tako da imate podobno obnovitveno točko.

  Sorodne publikacije