Kako odstraniti kitajski program iz računalnika?

To se zgodi, da pri prenosu katere koli datoteke, skupaj z njo prenaša in nekaj programa z nerazumljivimi hieroglifi za vas. Lahko je ena ali več različnih konfiguracij in tipov. Mnogi uporabniki ga imenujejo kitajski program. V večini primerov so ti programi nameščeni na prenosni računalnik ali računalnik neopazno: običajno se postopek namestitve izvaja v popolnoma avtomatskem in skritem načinu. Zato načeloma ni možnosti za zavrnitev namestitve te programske opreme. V članku bomo preučili več možnosti za odstranitev teh programov, ki veliko uporabnikov moti s svojo prisotnostjo.

Revo Uniinstaller Pro

Začnimo s tem, kako odstraniti kitajski program s programom Revo Uniinstaller Pro. Če želite začeti, prenesite program z uradne strani. Nastavimo ga in nadaljujemo:


 • Pojdimo v upravitelja opravil.
 • Na zavihku "Procesi" kliknite "Prikaži procese vseh uporabnikov".
 • Pogled v stolpec za opis kitajskih znakov - to je kitajski program.
 • Na eno od njih kliknemo z desnim gumbom miške in izberemo "Odpri mesto datoteke" ali "Mesto shranjevanja datoteke".
 • Poiščemo celotno pot do mape, v kateri je shranjena. Toda ko poskusite preprosto odstraniti program, ni mogoče storiti ničesar. Zato z miško kliknite na to mapo in izberite element "Izbriši z Revo Uniinstaller Pro".
 • Po namestitvi tega programa se ta element prikaže v meniju. Čakam na programbo ustvarila obnovitveno točko sistema. Ko se pojavi okno »Najdeni preostali zapisi v registru«, kliknite »Izberi vse« in »Izbriši«.
 • V oknu "Preostale najdene datoteke in mape" naredimo isto.
 • Ko je odstranitev končana, se prikaže sporočilo: "Izbrano, vendar bodo preostale datoteke izbrisane ob naslednjem zagonu sistema." Pojdimo v košarico in jo očistimo, ponovno zaženemo računalnik. Preverite upravitelja opravil za prisotnost kitajskih programov.
 • Navodila o tem, kako odstraniti kitajski program Baidu

  Bolj kot drugi na spletu je mogoče najti vprašanje, kako odstraniti kitajski program Baidu. Kot se je izkazalo, se Baidu v zadnjem času širi na internet in bolj kot virus. Ta program prinaša veliko težav pri vašem računalniku:


 • obesi programe in mape;
 • spremeni nastavitve domačih strani brskalnika;
 • nalaga ToolBar in BaiduSearch;
 • otežuje delo z miško in tipkovnico;
 • naloži nezaželeno in vsiljivo oglaševanje;
 • je v meniju Start zapisano v enem narečju.
 • Priprava

  Oglejmo si, kako popolnoma odstraniti program iz računalnika. Prva stvar je, da kopirate vse poti do datotek iz upravitelja opravil in storitev v prenosnem računalniku. Vstopite v Task Manager, kjer iščete tekoče procese kitajskih programov. S klikom na datoteko z desnim gumbom miške, pojdite na "Lastnosti" in kopirajte povezave na lokacijo programa. Izključite prenosni računalnik in vstavite kopirano pot. To naredimo za vse procese. Skozi ploščoupravljanje in uprava. Poiščite datoteke kitajskega programa in na enak način kot v upravitelju opravil kopirajte poti lokacije datotek iz Baidu in jih postavite v zvezek.
  Po tem gremo v vsako kopijo mape in zaženemo datoteko za odstranitev. Pojavila se bodo okna v kitajščini. Pritisnite levi gumb na vseh ponujenih oknih. Čakamo, da se postopek odstranitve konča.
  Zdaj morate računalnik ponovno zagnati v varnem načinu.

  Basic Removal

  Pred, kako končno odstraniti kitajski program Baidu, gremo v Task Manager in onemogočimo vse Baidu procese s klikom na "Remove Task". Ne bo deloval v običajnem načinu. Potem gremo v storitev in v vseh najdenih procesih spreminjamo vrsto zagona v "Off". Zdaj, ko kopiramo naslov iz prenosnika preko prevodnika, gremo v vsako mapo s programom in jo izbrišemo z vsebino. Na zavihku Raziskovalec v zgornjem desnem kotu spremenite možnosti iskanja tako, da odkljukate "Pokaži skrite datoteke, mape in diske." Preverjamo, kako je program zapustil računalnik - v celoti ali ne. Da bi to naredili, gremo na pogon B in napišemo Baidu v iskalno polje. Izbrisane datoteke izbrišemo. Sem na disku C, preverite mape sistema 32 in gonilnike. Mimogrede, to vrsto odstranitve lahko uporabite, in ko vprašate, kako odstraniti program iz računalnika, če se ne izbriše. Zdaj morate očistiti register. Skozi "Start" gremo na "Run" in vnesemo regedit. V oknuV registru gremo na zavihek »Uredi« in v vrstici »Najdi« pišemo Baidu. Najdene mape izbrišemo in iskanje ponovimo, dokler se ne nahajajo mape s tem imenom.
  CCleaner preverja register zaradi napak. Znova zaženite računalnik.

  Kako odstraniti mapo Tencet

  Veliko uporabnikov omrežja postavlja vprašanja: Kako odstraniti program iz računalnika, če ni izbrisan? Oglejmo si primer odstranitve kitajskega programa, ki ga mnogi imenujejo QQ omrežje ali mapo Tencet. Prenesemo datoteko prek izmenjevalnika datotek.
  Po namestitvi se izkaže, da je besedilna datoteka, ki vsebuje ukaz. Kopiraj. Ta ukaz je potreben za brisanje. Pojdite v mapo Tencet. V iskalnem nizu vstavimo kopiran element in ga zaženemo. V pogovornem oknu s kitajskimi znaki kliknite na belo tipko. V naslednjem oknu poudarimo vsa potrditvena polja in pritisnemo rdeči gumb. Naprej - na levi gumb. Poglejmo, kako se odpravlja kitajski program. V naslednjem oknu kliknite levi gumb. Preverite mapo Tencet. Ona mora iti.

  UninstalTOOL

  Včasih programi ne želijo biti izbrisani na standardni način. To se lahko zgodi, če je bil program nepravilno nameščen ali izbrisan. Kako v celoti odstraniti program iz računalnika:
 • Priporočamo, da s programom UninstalTOOL odstranite take programe. Prenesite ga in ga zaženite.
 • V oknu vidimo vse nameščene programe.
 • Izberite, kaj želite izbrisati, in pritisnite "Delete" ali"Odstranitev". Ta program poleg preprostega brisanja pregleda tudi register.
 • V tem članku smo razpravljali o nekaterih podrobnih možnostih za odstranitev kitajskega programa iz računalnika, če se ne izbriše. Upamo, da so nam naši nasveti pomagali in da ste lahko obnovili normalno delovanje računalnika.

  Sorodne publikacije