Asus F552C: specifikacije, pregledi

Asus lansira pametne telefone, tablične računalnike in prenosne računalnike visoke kakovosti. So v srednjem cenovnem razredu. Asus F552C - prenosni računalnik, ki ga proizvajalec postavi kot napravo za internet. Prenosni računalnik je precej kompakten, obdarjen z nevsiljivim dizajnom, ima dobre tehnične lastnosti in druge zasluge.

Funkcije

Notebook Asus F552C - model, zasnovan za delo in brskanje po spletu. Razvijalci so poskušali izdelati zanesljiv in cenovno ugoden model, ki je dobil 100%. Opozoriti je treba, da ta prenosnik ni kategorija zmogljivih naprav. To postane jasno, če pogledaš na svojo ceno - sedemnajst tisoč rubljev. Prenosnik ni primeren za delo z zahtevnimi aplikacijami in aplikacijami. To je treba upoštevati, če je glavna vrsta dejavnosti urnik.

Prenosnik se ne bo spopadel z "težkimi" igrami, zato ga ni vredno postaviti v visoka pričakovanja. Asusov model je zasnovan za preproste igre, standardne pisarniške aplikacije, poslušanje glasbe, gledanje filmov in brskanje po internetu. Asus F552C, katerega značilnosti upravičujejo nizko ceno, je primeren ne samo za delo, ampak tudi za zabavo.

Oblikovanje

Asus F552C ima preprost in nevsiljiv dizajn, ki je značilnost vseh modelov blagovnih znamk. Lepa mat teksturirana visoko kakovostna plastika, kombinacija črne in grafitne barve izgleda privlačno, elegantno in moderno. Plus je posledica teksture na zgornjem pokrovupraktično brez sledi prstov. Prašno in mastno madeže lahko enostavno odstranite s prtičkom. Čisto zunanjost je dopolnjena s širokim zaslonom, tipkovnico polne velikosti in udobno sledilno ploščico. Prenosni računalnik je dovolj tanek in nevpadljiv. To je model "unisex", ki je primeren tako za ženske kot za moške.
Zaobljeni vogali dajejo prenosniku dodatno ergonomijo, gladkost oblikovanja. Pokrov ima standardni srebrni logotip podjetja. Nad zaslonom je spletna kamera, ki omogoča klepet s storitvijo Skype. Tipkovnica je osvetljena z LED osvetlitvijo. Proizvajalec je napovedal vse komunikacije in vmesnike: brezžične, priključke za slušalke, mikrofon, pomnilniške kartice. V modelu Asus F552C so značilnosti in videz popolnoma skladne s proračunskim sistemom, vendar visoke kakovosti. Enostavnost oblikovanja prenosnika je kombinacija klasičnih strogih linij, minimalizma, enostavnih gladkih prehodov.

Zmogljivost

Asus F552C je zanimiv model, ki je skladen s F552CL. Kljub skromni zmogljivosti, laptop še vedno nekaj ponosni. Model tehta nekaj več kot dva kilograma in se šteje za lahek za tako napravo. Parametri prenosnega računalnika (širina - 251 mm, dolžina - 380 mm, debelina 32 mm) bodo cenili uporabniki, ki radi delajo ne samo v pisarni in doma, ampak tudi v kavarni, v naravi. Zaslon v prenosniku je sijajen, velikost je 156 palcev. Model je prilagojen operacijskemu sistemu Windows 8 in poteka gladko.
V prenosni računalnik je nameščen sodoben dvojedrni procesorINTEL s taktno hitrostjo 1800 MHz, ki presega številne modele v svojem razredu. Količina RAM-a je precej velika - 4096 Mb, velikost trdega diska je 750 GB, grafična kartica pa 1024 MB. Asus F552C tipkovnica ima digitalno enoto, kar je zelo priročno za tiste, ki delajo s programom 1C.
Poleg tega je model opremljen z optičnim pogonom, ki ga redko najdemo v proračunskih napravah. Večina sodobnih prenosnih računalnikov nima DVD pogona, vendar ima veliko priključkov za povezavo. Naprava ima dobro življenjsko dobo baterije, baterija ohranja polnjenje nekaj ur brez ponovnega polnjenja. Kljub temu se baterija v prenosnem računalniku šteje za ranljivo mesto.
Glede na povratne informacije uporabnikov je Asus F552C dober proračunski prenosnik, ki združuje dober dizajn z dostojnimi tehničnimi lastnostmi. Kupci ugotavljajo, da naprava ne šušti, narejena iz prijetnega na dotik materiala, je poceni. Od pomanjkljivosti so šibka baterija, nevsiljiva zasnova polnilnika, nezanesljivo ohišje, ki se upogiba pod pritiskom. Poleg tega se hitro segreje in počasi ohladi. Slabosti vključujejo nezanesljivo pritrditev logotipa. V mnogih modelih pisma od časa do časa odstopijo od pokrova. To je pogosto pomanjkanje Asus prenosnih računalnikov.

Sorodne publikacije