Podrobnosti o tem, kako narediti zemljevid v Minecraftu

Danes bomo razpravljali o tem, kako narediti zemljevid celotnega sveta v Minecraftu. "Adventure" - najbolj znani način te igre. Kartica mora v skladu s svojimi pogoji opraviti številne omejitve, ki so lahko zelo različne.

Način

Za odločitev, kako narediti zemljevid v Minecraftu, je potrebno skrbno načrtovanje. Brez tega pogoja bo kakovost prejetega dokumenta nizka. Torej, kako narediti kartico? Najprej morate izbrati način igre. Obstaja jih nekaj, o katerih bomo razpravljali najbolj zanimivo. V načinu "Preživetje" mora udeleženec ostati celo število z uporabo virov, ki se nahajajo na zemljevidu. Igralci lahko uničijo bloke, ustvarjajo objekte, delajo, kar želijo. V načinu Avantura postane dejanje bolj linearno. Najpogosteje igralec ne more ustvariti ali uničiti blokov. Igralec mora slediti logiki igre, ki jo podaja ustvarjalec karte. "Parkour" je posebna varianta "pustolovskega" režima. V tem primeru mora udeleženec doseči določen cilj s prehodom različnih testov.


Risba

Na naslednji stopnji, ki rešuje vprašanje, kako izdelati zemljevid, začnemo razvijati njegovo pred-zgodovino. Snemamo vse pomožne informacije: namige za udeleženca, pogovorna okna znakov. Naprej morate narisati zemljevid. Tloris prikažemo tako, da mu dodamo vse potrebne elemente. V ta namen se v kletko z njimi prilega list papirja. Oceniti je treba značilnosti igre, ki vključujejo najnovejšeposodabljanje in razmišljanje o tem, kako jih čim bolj učinkovito uporabiti za uresničevanje svojih zamisli.

Pokrajina

Po zaključku zgoraj opisanih pripravljalnih ukrepov se obrnemo na praktični del projekta »Kako narisati zemljevid?«. Narišite krajino. Predstaviti jo je treba pred gradnjo stavb. Obstajajo različni načini za to - celoten igralni svet je mogoče narisati ročno, če je dovolj prostega časa ali pa je ustvarjen relativno majhen projekt.

Za druge primere so predvideni posebni programi in spremembe. Kot prvo takšno orodje razmislite o "Urejevalcu sveta", ki je del spremembe ukazov za enega igralca. Urejevalnik omogoča spreminjanje zemljevida neposredno iz igre. Vendar pa bo razvoj tega orodja trajal nekaj časa. Naslednji program, ki je vreden pozornosti, se imenuje svetovni slikar. Omogoča vam, da "narišete" pokrajino. To orodje je naloženo ločeno in ima veliko funkcij. Vendar pa je z njegovo pomočjo mogoče spremeniti obstoječe zemljevide, samo da bi ustvarili nove. S tem orodjem lahko izvajate obsežne transformacije. Oglejmo si MC Edit. Ta aplikacija ima odprto kodo in lahko ureja ustvarjen zemljevid. Funkcije programa omogočajo uporabo grafičnih filtrov za ustvarjanje potrebnih stvari. Voxel Sniper je še eno zmogljivo orodje za velike transformacije na izbranem zemljevidu.

Podrobnosti

Torej smo ugotovili, kako narediti zemljevid. Na naslednji stopnji se obrnemo na povzetekpotrebne zgradbe, nato napolni naš svet igre z detajli in dodamo ozadje. Obstajajo različni načini za to: znake lahko uporabite za vodenje dialoga z udeležencem ali da mu prinesete določene informacije. Za uresničitev takšne ideje se bo kmečki državljan ali kakšna druga osebnost brez igralcev popolnoma ujemala. Če uporabljate najnovejše zbirke iger, lahko uporabite filter MC Edit iz SethBlinga. Omogoča vam identifikacijo elementov, ki jih bodo podeželski ljudje trgovali v virtualni resničnosti, ki smo jo ustvarili.

Sorodne publikacije