Kyocera Taskalfa MFU 180: pregleduje funkcije (fotografija)

Večfunkcionalna laserska tiskalna naprava, s sodobnimi tehničnimi specifikacijami in specifikacijami, je v celoti primerna za Kyocera Taskalfa 180. Gre za to univerzalno napravo, ki bo v materialu, ki je na voljo vaši pozornosti.

Pozicioniranje

Proizvajalec sam Kyocera Taskalfa 180 pritrdi na univerzalno rešitev za tiskanje, kopiranje in skeniranje. V realnosti zahodnega poslovanja je to umeščanje tega izdelka popolnoma upravičeno. Toda v domačih razmerah je bolje, da se MFU sklicuje na povprečno ali premijsko raven. Ravno zato, da bi pokrili dokumentni promet v okviru takih poslovnih enot, se bo takšna večnamenska naprava popolnoma ujemala.


Drugo možno področje uporabe takšnega IFI je tiskanje in kopiranje centrov. V zadnjem primeru, če ne popolnoma, potem večina potrebe po tiskanju in kopiranju takega objekta natančno pokriva tako napravo. V drugih primerih ni popolnoma razumno uporabiti te spremembe MFU. Na primer, v državi, bo odvračanje precej visoki stroški tako za napravo kot za potrošno blago. Toda za veliko organizacijo je težava morda nezadosten obseg mesečnega tiskanja, v takem položaju pa je treba kupiti dražji model MFI s povečano mesečno omejitvijo za število prikazanih strani.

Zaključek. Njena zadostnost

Seveda pa lahko prednosti tega modela večnamenske naprave pripišemo celotnemu kompletu. Poleg tega je tako dobro organizirana in dobro premišljena, da vam omogoča uporabo univerzalne rešitve, ki se obravnava takoj po nakupu, takoj po njeni pridobitvi. Proizvajalec je vključeval naslednje:


 • Seznam dokumentacije v tem primeru predstavljajo komponente, kot so garancijski list in seveda navodila.
 • Kyocera Taskalfa 180.
 • Kartuša za zagon z zmanjšanim obsegom tiskanja.
 • Vmesniški kabel z blagovno znamko za neposredno preklapljanje iz osebnega računalnika.
 • Kabel za organizacijo napajanja MFU.
 • Disk s programsko opremo.
 • Papir in vse, kar je z njim povezano

  Lep plus Kyocera Taskalfa 180 je tudi seznam podprtih formatov strani. V tem primeru je proizvajalec povečal velikost območja tiskanja na velikost A3. To pomeni, da lahko junak tega pregleda celo natisne majhne risbe. Seznam formatov v tem primeru je dopolnjen s standardno in običajno za večino pisav A4, A5 in B5. Še pred tem seznamom dodamo še kompaktne velikosti standardnih ovojnic. Za maksimalno udobje uporabnika so razvijalci večnamenske naprave zagotovili možnost izpisa na list papirja z poljubnimi dimenzijami. Ta funkcija je vgrajena v gonilnike. Najmanjša gostota papirja je 60 g /m 2. Tiskanje na slab papir je nesprejemljivo: naprava je lahko poškodovana. No ahnajvečja vrednost gostote listov je v tem primeru 160 g /m 2. To pomeni, da lahko ta večnamenska naprava tudi natisne na wattany, kar je priročno, če se izločajo majhne risbe.

  Specifikacije za visoke hitrosti

  Za večnamensko napravo se ogreje 172 sekund. Po tem, ne glede na način delovanja (kopirni stroj ali tiskalnik) in velikost natisnjene strani, bo večnamenska naprava porabila 57 sekund na prvi strani. Še enkrat, poljuben format. Na tej univerzalni napravi formata A3 ali 18 lahko dobite 8 strani v minuti, vendar že A4. Pri kopiranju se zaradi človeškega faktorja zmanjša enaka hitrost in praviloma se v najboljšem primeru te lastnosti zmanjšajo za 2-krat na 4 liste formata A3 ali do 9 strani formata A4. Zdi se, da večnamenska naprava dokazuje v načinu skenerja, in v tem primeru, kot v primeru kopirnega stroja, je zadrževalni trenutek enak človeški dejavnik.

  Dovoljenje

  Po eni strani je dovoljenje natisnjeno na dokumentih BFP Kyocera Taskalfa. Njegova največja vrednost je 600x600. Hkrati pa je nujno upoštevati dejstvo, da je način izpisovanja strani v tem primeru, kot je bilo že omenjeno, monokromatski. Zaradi tega je kakovost tiska v tem načinu in takih formatov v tem primeru preprosto drugačna.

  Vmesniki

  Dva glavna komutacijska vmesnika sta opremljena z junakom tega člena. Glavni je RJ-45. Z njegovo pomočjo se lahko ta večnamenska naprava enostavno poveže z računalnikomomrežje in ga postavite na funkcije za skeniranje in tiskanje strežnika. Rezervna metoda je v tem primeru USB. V tem primeru je upravljanje MFU že prevedeno v najbližji računalnik. Ta rešitev ni povsem primerna, ker mora biti sistemski računalnik računalnika stalno vklopljen in na njem je večja količina obdelave informacij.
  Kartuša
  V enobarvnem načinu lahko natisnete samo znak tega članka, samo ena kartuša pa je del Kyocera Taskalfa 180. V tem MFP-ju lahko uporabite model kartuše TK-435 za izvajanje izhodnih funkcij dokumentacije. Eno od njenih doplačil bi moralo zadostovati za približno 1000 kopij, priporočena mesečna obremenitev pa 20.000 strani. Od teh dveh številk ni preveč težko ugotoviti, da je največje število ciklov za polnjenje z gorivom 20.

  Sestavni del programa

  Nedvomne prednosti tega MFU je mogoče pripisati znatnemu številu gonilnikov. Poleg tega je poleg običajnih in najpogostejših "vetrov" in MacOS na tem seznamu tudi "Linux". Rezultat je idealna periferna naprava, ki lahko do sedaj komunicira s skoraj vsako trenutno sistemsko programsko opremo. Pred tem morate dodati tisto, kar je na voljo za 32-bitne operacijske sisteme in 64-bitne različice.

  Cena

  Eno ohišje združuje tiskalnik, optični bralnik in fotokopirni stroj Kyocera Taskalfa 180 in ga je mogoče kupiti za 12.000 - 13.000 rubljev. Glede na zgoraj navedene tehnične značilnosti in zmogljivosti je to resnično upravičen strošek. Timveč, da se ta izdelek ponaša z znatnim obsegom izpisa dokumentacije v enem mesecu. In komunikacija, ki je v tem položaju, ne povzroča nobenih pritožb. To je uravnotežena rešitev, ki je bistveno poudarjena med rešitvami tega razreda.

  Reviews

  Sodeč po ocenah, se lahko popolni parametri in zmogljivosti ponašajo z Kyocera Taskalfa 180. 220 - I model MFP istega proizvajalca, morda, in bo boljši zaradi povečanega mesečnega obsega, ampak tudi stroški so tudi bistveno višji. . Zato se lahko najbolj optimalen mesečni obseg tiskanja pohvali s samim junakom tega članka. In prav na to pomembno posebnost se strokovnjaki osredotočajo na svoje odzive.

  Povzetek

  Seveda je Kyocera Taskalfa 180 za svojo nišo odlična in uravnotežena rešitev, ki zagotovo nima pomanjkljivosti in nobenih pomembnih pomanjkljivosti. Toda število prednosti je v ozadju konkurentov res zaskalivayut. To je seznam komunikacij, zmogljivost in podpora formatu A3 ter možnost tiskanja do 20.000 izvodov na mesec.

  Sorodne publikacije