Huawei E173 (modem): funkcije, možnosti

Modem Huawei E173 je bil razširjen med kupci. Spomnil se je lastnikov njegove zanimive škatle, ki prihaja. Naprava se šteje za dobro, deluje brez napak in drugih pomanjkljivosti. Več o tem v članku.

Splošne značilnosti

Modem pogosto uporabljajo prebivalci velikih mest. Izkazalo se je, da se celo v glavnem mestu, kjer je aktivna mreža tretje generacije, pojavi šibek signal. Zato so pogosto situacije, ko 3G slabo delujejo slabo. Modem je odlična naprava E173. Omogoča vam, da ujamete celo šibek signal omrežja in zagotovite njegovo stabilno delovanje. Naprava je v povpraševanju vsaj zato, ker veliko kupcev kljub temu posveča več pozornosti značilnostim in indikatorjem, ne pa tudi zunanjemu oblikovanju.


Modemi se prodajajo za 1190 rubljev. Pri povezovanju paketa "Maksimum" bo lastnik prejel neomejen internet (prve tri mesece uporabe - brezplačno). Največ prometa je 16 GB, kar je že jasno, brez omejitve hitrosti. Potem pa govorimo o tehnični opremi naprave.

Izpolnitev in zasnova

Za kupce ni nobenih zahtevkov za celoten sklop. Proizvajalec je celo napovedal prisotnost zelene barve. Potrebno bo, če želi lastnik USB modem E173 namestiti na zapestje. Seveda ima le malo ljudi, ki želijo model nositi kot ornament. Čipka je potrebna, da se ne izgubitepokrov naprave. Dodatna oprema je uporabna in jo mnogi uporabljajo. V kompletu je tudi dokumentacija. Med njimi lahko najdete posebno brošuro, ki opisuje vse razpoložljive tarifne načrte, kot tudi dodatne ukaze za upravljanje naprave.


Videz modema je omogočil vsem kupcem in lastnikom. Uporabljena črna plastika, ki ni v prodaji. Zaradi temno-nevtralnega tona se naprava odlično kombinira z prenosnimi računalniki in računalniki. Na voljo v manjših količinah tudi bele različice.

Oblikovanje

Potrošniki imajo samo eno trditev glede zasnove Huawei E173. Ni jim všeč debelina modema. Če uporabljate napravo s prenosnim računalnikom, bo preveč dveh milimetrov nevidno, pri delu z netbookom pa so zelo v oči. Vrata niso izbočena, vendar je videz pokvarjen. Ustrezen bo rotacijski tečaj. Očitno bi si želel tak modem. Tanki netbooki bodo trdno stali na trdni površini in se zanašali na napravo. Seveda se takšni računalniki redko uporabljajo, vendar je njihovo pomanjkanje neločljivo povezano.

Oblikovanje

Modem E173, katerega značilnosti ustrezajo vsem, je dobil standardni videz. Uporabniki v pregledih ne povejo ničesar o tem. Edina stvar, ki jo lahko rečemo, je, da je dizajn očitno boljši od predhodnika. Zasnovanost je odlična, zračni udar in škripanje odsotni, montaža je gosta. Čist dizajn. Nekaj ​​bolj spoštljivega pri oblikovanju iz proračunskega modela ne more čakati. Razvijalci so zavrnili kritje za kartice, ki je stalno padel inbil izgubljen Za zamenjavo zunanjega pogona ali kartice SIM je potrebno odstraniti polovico ohišja. Podobna odločitev je določen plus.
Proizvajalec telefonov uporablja posebne reže za uporabniške kartice. Zato jih je treba vključiti v širok odsek. V modemih je bila zavrnjena ista možnost. Uporablja standardne enotne bloke za kartico in zunanji pogon. Na žalost je to eden od razlogov za debel primer. Toda uporabniki ugotavljajo, da je glavna stvar - hitro delovanje.

Funkcionalnost

Vdelana programska oprema modema E173 omogoča neposredno delo z več omrežji. Naprava omogoča enostavno povezavo s signalom. Takoj je treba opozoriti: naprava v celoti izpolnjuje deklarirane značilnosti proizvajalca. Omrežje 3G deluje brez zrušitev, izgube signala in drugih težav. Stabilnost komunikacije je opazna po prvi uri uporabe. Seveda, včasih je zmanjšanje hitrosti, vendar na splošno, naprava vam omogoča, da delo z internetom čim hitreje in udobno. Če primerjate model z drugimi napravami, lahko z gotovostjo rečete - to je eden najboljših. Ta prednost temelji na delu z napravo brez omejitve hitrosti ali megabajtov operaterja. Vse to je odvisno od cene vozovnice, ki v tem pregledu ni omenjena.

Mobilne komunikacije

E173 je modem, ki prejema pozitivne povratne informacije. Treba je opozoriti, da je ulov signala "Beeline" v tistih krajih, kjer ne morejo telefonov in tablet, in drugi, kot sonaprave - povežite se skozi čas. Kaj lahko rečete o 3G od MegaFona? Dejstvo, da je pokritost tega operaterja zelo slaba - nekateri ljudje se ne zavedajo dela mreže tretje generacije. Treba je opozoriti, da je s tem primerom modem dobro obvladal. Hitrost prenosa podatkov je nekoliko zaostala, vendar sta zanesljivost in občutljivost na najvišji ravni. "Zamrznitev" in druge napake so popolnoma odsotne. Povezava je enakomerna in stabilna.

Značilnosti modema

E173 - modem, katerega hitrost prenosa podatkov je redka, vendar lahko pade, nato pa močno narašča. Toda razkladanje je stabilno in ne kaže takšnih odtenkov. Reči moramo, da sprejem radijskih signalov ni odvisen od kakovosti montaže, zato ta težava praktično ni posledica slabega delovanja razvijalcev.
Pri povezovanju tarife, ki vam omogoča, da si ogledate internetni video čim bolj, se modem obnaša odlično. "Zavore" so izključene, valji se hitro naložijo. Hitrost prenosa informacij je 512 Kbps. Za udobno delo z videom na internetu mora potrošnik izbrati tarifo, v kateri omejitev podatkov manjka ali je minimalna. Zaželeno je, da povprečna hitrost ne preseže 450 Kbit /s. Tako boste lahko gledali videoposnetke tudi na najbolj nedostopnih mestih v mestu. Prenos videoposnetkov s hitrostjo 128 Kb /s bo težaven. Običajno so prikazani le majhni videoposnetki.

Napaka modema E173

Veliko lastnikov je skrbelo vprašanje: kako odkleniti modem za uporabo storitev drugihmobilni operaterji? Obstajajo trije načini za rešitev problema. Toda naenkrat je treba razumeti, da ta manipulacija takoj odvzame garancijo na napravi.
  • Spremenite katero koli posebno vdelano programsko opremo - armaturno ploščo. To je enostavno, še posebej, če imate izkušnje in spretnosti. Še vedno pa je bolje, da prosimo za to dejanje osebe, ki razume vse razlik. Prepričajte se, da poznate posebne šifre države in njenega operaterja.
  • Internet ima veliko vdelane programske opreme, ki je odprta za urejanje seznama mobilnih operaterjev. Če nimate zahtevanega seznama, dodajte zahtevano možnost. Ampak tukaj so njihove razlik. Potrebno je poznati vse dostopne točke in druge nastavitve, sicer bo modem podpiral delovanje z operaterjem, vendar ne bo mogel ujeti omrežja. Pri vnovičnem nameščanju operacijskega sistema bodo morali vsi podatki prenesti, ko bodo delovali z drugim računalnikom. Toda metoda je primerna in mnogi jo uporabljajo.
  • Poiščite vdelano programsko opremo z lokalnimi telekomunikacijskimi operaterji in jo preprosto prenesite v modem. Za razliko od prejšnje metode vam pri tem ni treba posodobiti vseh podatkov in nastavitev. Edina možnost je ena - vsi modemi nimajo vdelane programske opreme. Iskanje opisane naprave traja dolgo časa.
  • Povzetek

    Ne moremo reči, da je E173 modem, ki se razlikuje od vseh drugih v svoji cenovni kategoriji. Ampak on še vedno izstopa iz "sive mase" z nekaterimi prednostmi. Značilnosti so odlične, hitrost interneta je dobra in, kar je najpomembnejše, stabilna. Modem je sposoben ujeti tuditežko dostopen signal, ki ne vidi močnih pripomočkov. Predvsem pa je ta model primeren za tiste, ki se prvič soočajo z nakupom take naprave. Ampak to ni vredno pohititi, da ga kupite. Če je oseba še vedno zadovoljna z delom starega modema in do tri mesece brezplačne uporabe, je hladnokrvna, zato je bolje, da skrbimo za močno možnost zaradi visokih stroškov. Zdaj je na trgu ogromen izbor nadgrajenih naprav, ki so očitno veliko bolje opremljene. E173 - modem, ki se lahko uporablja kot rezervni ali kupljen kot darilo.

    Sorodne publikacije