Kako ustvariti račun Promot ali ugotoviti datum ustvarjanja

Igralna platforma "Them" je najbolj priljubljena med analogi, saj so ji v zadnjih letih dodali veliko zanimivih stvari in jo spremenili v celovito socialno mrežo za igralce, v katerih lahko igralci med seboj komunicirajo, kupujejo licenčne igre, prodajajo svoje stvari, zamenjujejo z njimi. med seboj, gledanje videoposnetkov, nalaganje fotografij itd. To pomeni, da "Stream" izvaja različne funkcije socialnega mreženja posebej za igralce. Ni slabo premišljena, in kljub temu, da veliko število ljudi uporablja to aplikacijo, obstajajo ljudje, ki se ne morejo registrirati. V članku so navodila po korakih za ustvarjanje računa Steam.


Registracija novega uporabnika Steama

Če je pred tem, ko oseba ni bila registrirana v tej igralni platformi, morda obstajalo vprašanje: kako ustvariti račun "Steam"? To je zelo enostavno. Program lahko najprej prenesete, nato pa se že registrirate ali pa storite nasprotno - najprej se registrirajte in nato prenesite »Stream«. Podrobna navodila spodaj. Morate iti na uradno stran "Stima", če še niste prenesli programa, in bodisi prenesete program, ali na začetku začnete registracijo. Kako ustvarim račun Promot? Tukaj je vodnik:
 • Na spletnem mestu ali v samem programu morate klikniti gumb "Register", "Register new user" ali "No Steam account?". S klikom na enega od teh stavkov se začne registracija novegauporabnika
 • Pridobiti morate prijavo (ni vzdevek in je ne morete spremeniti), dobro in zanesljivo geslo, potem morate vnesti svoj pravi email, nato kodo s slike in nadaljevati registracijo.
 • Po teh preprostih postopkih morate iti na vašo pošto in pojdite na povezavo, ki je takoj prejela pismo, ali kopirajte kodo iz črke in jo prilepite v želeno polje.
 • Nato morate prenesti program, če tega še niste storili, vnesite uporabniško ime /geslo, kliknite gumb "Prijava" in počakajte, da se profil izvede.
 • Zdaj lahko prenesete brezplačne igre ali kupite licenčne igre, dodate prijatelje, prenesete avatarje in še več. Vendar pa so nekatere funkcije odprte potem, ko uporabnik kupi igro za najmanj $ 5. Ta funkcija je narejena tako, da botov manj in strežniki niso preveč naloženi.
 • Kako ustvariti račun "Steam" je bil urejen, vendar obstajajo še druga vprašanja, kot je, kaj storiti, če že imate račun, vendar želite ustvariti novega?


  Ustvarjanje drugega računa Steam je prepovedano?

  Uporabniki Steama pogosto ustvarijo veliko število računov, kar je neposredno povezano z razvrstitvijo iger. Na primer, če je umerjanje igre Doto 2 slabo, ustvarijo nov račun, ki upa, da bo tokrat boljši in dobil dobro oceno. Pravzaprav to ni prepovedano, vendar bodo igralci po nakupu izdelka, katerega cena ni nižja od 5 $, lahko uporabili vse funkcije »Them«, zato morajoZnova porabite denar, če se odločite za vrnitev starega računa. Da bi ustvarili nov račun v Steamu, morate slediti zgornjim navodilom, spet ni nič kompleksnega, vendar lahko novi uporabnik vpraša, ali obstajajo drugi računi v Steamu, ker je IP enak. lahko rečete "ne" in vse, kar se zgodi, da se nič ne bo zgodilo.

  Datum registracije: kako izvedeti?

  Mnogi uporabniki ne vedo, kako ugotoviti, kdaj so ustvarili račun "Stream", vendar je zelo preprost. Če je račun registriran pred več kot enim letom, se morate prijaviti v svoj račun - na voljo mora biti nagrada ali pa ikona »Teen Years«. Morate se premikati nad to ikono (ne kliknite!), Nato pa lahko vidite datum. In če je uporabnik registriran pred manj kot enim letom, lahko poiščete potrebne informacije preko storitve SteamRep. Samo vnesite SteamRep "Google" in pojdite skozi vaš Steam.

  Sorodne publikacije