Kako naročiti strojni bralnik "GTA 5" in ga sploh potrebujete?

GTA V se razlikuje od iger iger z dejstvom, da se konzolni ukazi lahko vnesejo ne samo v igri, ampak tudi z uporabo mobilnega telefona. Vendar v tem primeru doseženi dosežki niso zmanjšani. O tem, kako predpisati praskanje na avtomobilih "GTA 5" in bodo obravnavani v članku.

O projektu

Le malo igralcev ne pozna igre z odprtim svetom, imenovanim Grand Theft Auto. Izdelek je znan tudi tistim, ki niso ljubitelji akcijsko-pustolovskega žanra. Zgodba je preprosta in znana od enega do drugega dela: dejanja potekajo v fiktivni državi San Andreas, kjer se nenehno pojavljajo različne razstavne mafije. Intuitivno igranje. Zmožnost uporabe kakršnegakoli lepšega artikla kot orožja podkupuje idejo in možnost, da ukradete kateri koli avto, prispeva k dinamičnosti igre. Medtem pa ni mogoče najti vseh pogonov. Za vožnjo na redkih, je treba opraviti quests ali vnesite goljufa na avtomobilih "GTA 5". Igra ima možnost preklapljanja med protagonisti kadarkoli med misijami in med njimi. Multiplayer način vključuje interakcijo 30 igralcev hkrati s številnimi ekipnimi in tekmovalnimi misijami.


Prvič v zgodovini serije so liki obdarjeni z edinstvenimi sposobnostmi, katerih uporaba prinaša GTA V na popolnoma novo raven.
 • Franklin lahko upočasni čas med vožnjo avtomobila, kar vam omogoča uspešno manevriranje in hitro premikanje po zemljevidu. Če želite zapolniti lestvico sposobnosti, se bo igralec moral izogniti zrušitvamnajvečja hitrost ali vožnja na pultu.
 • Michael ima podobne sposobnosti z upočasnjevanjem časa, vendar med pečenjem omogoča natančnejše usmerjanje. Lestvica se izpolni med vožnjo s prekomerno hitrostjo, ubijanjem v bližini ali hackshotom.
 • Trevor napiše napade jeze (naravnost kot Anchor z Warhammer 40000), ki poveča začetno škodo in zmanjša vstop. Recept za polnjenje tehtnice: umor, udarec po glavi, vožnja s prekoračitvijo hitrosti.
 • Vnos ukazov

  Če želite v GTA 5 vnesti goljufanje v računalnik, vam PC verzija omogoča, da konzolo aktivirate s pritiskom na tipko ~ (tildes) pod tipko Esc. Ostaja samo, da predpišete ukaz in pritisnete Enter. Enostavnejši način ne obstaja.


  Bolj zapletena možnost - prek telefona. Po vklopu konzole pritisnite Up (gor), se prikaže številka. Nato na mobilno napravo po vnosu "Kontakti" pritisnete presledek in koda je napisana na avtomobilih "GTA 5" ali kateri koli drugi predmet. Ukazi ukazne mize delujejo izključno v načinu sinhronizacije. V multiplayer GTA Online ne bo rezultat.

  Avtomobili

  Goljufija odpravlja dosežke. Da bi se izognili takim situacijam, je najbolje, da po vnosu ukaza ne shranjujete. Kode so veljavne ne samo za PC verzije, ampak tudi za Xbox One in PS4. Klepeti za avtomobile «GTA 5»

  telefon (začne se z 1-999)  meta  koda  872-433  ) 496-39663  Limuzina  VINEWOOD  727-4348  Športni avto Rapid GT  RAPIDGT  266-38

  70)
  Športni avto Comet  COMET  4653-46-1  Golf avto  HOLEIN1  3328-4227  oklepni avtomobil  DEATHCAR  282-2537  Go Go Monkey Blista  ) BUBBLES

  Ekipe se aktivirajo na ustreznem mestu, sicer ne bodo delovale. To pomeni, da je nekoristno predpisati kodo za klic limuzine ali helikopterja v majhni sobi iz logičnih razlogov: prevoz preprosto ne teče v dodeljeni prostor. Toda na ulici - prosim!

  Domača avtomobilska industrija

  Izkazalo se je, da Rockstar Games ni bil zainteresiran za vključitev v GTA V ruske avtomobilske industrije. Cheat kode za ruske avtomobile v "GTA 5" tudi ne bo pomagalo (preprosto ne).
  Pomanjkljivost so popravili domači mod-oblikovalci, ki so polnili različna tematska sredstva z modifikacijami in v projekt vključili veliko avtomobilov. Različne barve običajnega VAZ, "Oka" ali "Volga". Obstajajo številni modeli "Lady-Grants", "Lada Largus" in celo "Zaporozhets". Na ta mododelly ni ustavil. Obstajajo pripomočki, ki dopolnjujejo igro z resnimi primeri primera avtobusa "Ikarus", električnih vlakov "pogoltnite", vojaškega avtomobila "kaznovanje" in lovskih letal "Su-30". To je bolj zanimivo kot vnos goljufij na ruske avtomobile "GTA 5" (če je obstajal).

  Zaključek

  Obstaja veliko ukazov za konzole, po želji pa bo igralec popravil kateri koli vidik projekta. Na primer, popravilo kode TURTLE bo poškodovanoMAKEITRAIN bo spremenil vremenske razmere.
  Ampak vse je trik, da se protagonistu da "ubijalca palic". Goljufije ubijajo ravnotežje, ki ga zagotavljajo razvijalci, in zmanjšuje čar avtorjeve ideje na nič. Gamer, ki se je prvič odločil, da bo šel skozi igro, goljufa v GTA 5 na avtomobilih, orožju in drugih dobrotah je preprosto kontraindiciran: vsi interesi bodo izgubljeni. Kompleksnost, s katero se sooča igralec, ustvarjalci razmišljajo tako, da lahko igralec, ki sedi ob zaslonu, na svoji koži čuti vse težave, ki jih je junak izgubil. Da bi živel svoje življenje, da bi vstopil v vlogo. In ukazovanje ukazov takoj črpa lik v Božji način in mi daje priložnost, da se norčujem iz vsega, kar se premika in premika (naravnost kot Alex Mercer v "Prototipu"). Druga stvar je, če je igra že prestala večkrat in ljudje so si zastavili cilj, da preživijo dober čas, tečejo uro ali drugo. Potem se ekipe upravičijo. Toda zloraba ni vredna, saj goljufija je hudobna! In to ne velja samo za "GTA 5".

  Sorodne publikacije