TV Haier LE42u6500TF: pregledi

Haier LE42u6500TF spada v skupino vrhunskih televizorjev z visoko stopnjo funkcionalnosti. O pregledu tega domačega multimedijskega centra, njegovih specifikacij in vrstnega reda uglaševanja bomo podrobneje razpravljali v tem pregledu. Opisane bodo tudi funkcije programske opreme naprave. Te informacije v kompleksu bodo potencialnemu kupcu omogočile, da se odloči, koliko takšna televizija izpolnjuje svoje zahteve in zahteve.

Proizvajalec. Oblikovanje

Haier se namreč šteje za nemškega proizvajalca elektronike. Vsaj v tem trenutku je pozornost usmerjena v oglaševanje. V resnici pa je njena proizvodna zmogljivost na Kitajskem.


Nestandardna barva ohišja v LED TV - Haier 42 LE42u6500TF. Pregledi lastnikov se ne osredotočajo na njegovo bež barvo. Ta nestandardna rešitev proizvajalca je naklonjena tej odločitvi glede na analoge. Skoraj celotna sprednja plošča je oklopljena z diagonalo 42. Na njegovih robovih je okvir vokvirjen kot prej, z bež barvo, na spodnji strani obeh lokacij sta dva stolpa, izhodi pa so zvočniki akustičnega podsistema. iz plastike in je tudi bež barve. Obstajajo tudi komunikacijske reže.Poleg tega na zadnji strani so predvideni obdelovance za izvedbo vgradnje televizijske rešitve na navpično površino (na primer na steno).


Stroški. Zaključek

Zdaj lahko tako multimedijski center za dom kupite za 25000 rubljev. Konkurenčne podobne odločitve od podjetij LG, Samsung, Philips in Sony so 3000-5000 rubljev dražje. Zato je junak tega pregleda zelo konkurenčna cena. Multimedijska naprava Haier LE42u6500TF, ki jo obravnavamo v tem materialu, se ponaša z odličnim seznamom dobav na podlagi konkurenčnih rešitev. Ocene s tem poudarkom na zadostnosti tega seznama. Proizvajalec je vključeval naslednje:
 • Televizija.
 • Sklop trdnih opor za njega.
 • Nadzorna plošča in komplet baterij za izvedbo napajanja.
 • Navodila za uporabo, dopolnjena z garancijsko kartico. Veljavnost slednjega je 2 leti od dneva prodaje, kar je pomembna prednost pred večino podobnih konkurenčnih rešitev, pri katerih je ta rok enak 1 letu.
 • Napajalni kabel, skozi katerega se izvaja napajanje tega multimedijskega centra.
 • Zgornji seznam bo zagotovo zadostoval za povezavo in konfiguriranje te rešitve. Po tem bo mogoče začeti uporabljati brez namena.

  Slike

  Osnova tega televizijskega modela je matrica SlimLED. Njegov kontrast je v skladu s specifikacijami proizvajalca 4000000: 1, razmerje pa je standardno za večino podobnih TV naprav in 16: 9. Hkrati je njegova svetlost enaka 250 Kd /m 2. Oblika prikaže tudi sliko v načinu najvišje kakovostiustreza formatu FullHD in ima ločljivost 1920 x 1080. Hitrost osveževanja slike je fiksna in njena vrednost je za trenutnih 60 Hz razmeroma skromna.
  Samo malo ne doseže ravni sodobnih televizijskih vodil iz položaja matrice kakovosti slike 42 LEDHeer LE42u6500TF. Pregledi upoštevajo pomanjkanje 4K načina. Tudi pogostost posodabljanja slike je veliko nižja od 1000-1200 MHz. Vendar je kakovost slike sprejemljiva in - kakšno slabost ima v resnici ne.

  Zvok

  Stereo sistem NICAM, ki je del te naprave, vključuje dva zvočnika 8W. Skupna raven zvoka te naprave je 16W. Proizvajalec ne zagotavlja dodatnih programskih rešitev za izboljšanje kakovosti zvoka v tem primeru. Haier LE42u6500TF ima tri 35 mm vrata. Eden od njih je zasnovan tako, da predvaja zvok v zunanji sistem zvočnikov na vodilni način. Drug od njih vam omogoča predvajanje zvoka na žične stereo slušalke. Kot v prvem primeru, v drugem pa je možno spremeniti konfiguracijo zvočnega podsistema na potrebe lastnika. Glavna pomanjkljivost multimedijskega centra z vidika akustike je pomanjkanje brezžične povezave Bluetooth.

  Seznam sporočil

  Odličen seznam sporočil se lahko pohvali z multimedijsko rešitvijo, ki je pregledana v tem pregledu. Z njegovo pomočjo lahko bistveno izboljšate raven funkcionalnosti te rešitve. V podjetju proizvajalec je vključeval naslednje:
 • Tri digitalna vrata za sprejem HDMI formata.Praviloma se uporabljajo za oddajanje video signalov iz osebnih računalnikov, sodobnih sprememb satelitskih sprejemnikov ali DVD predvajalnikov.
 • Ta rešitev se lahko pohvali s tremi univerzalnimi digitalnimi vrati v formatu USB. Z njihovo pomočjo je mogoče uvesti komutacijo na vse nosilce medijev in jih reproducirati ali posneti različne multimedijske informacije.
 • Ta televizor je opremljen z vhodom RF1 za sprejem televizijskega signala. Poleg tega je dovoljen sprejem analognih in digitalnih televizijskih programov.
 • Pri sprejemanju satelitskih prenosov iz zastarelih tunerjev lahko uporabite vrata SCART ali priključek RCA.
 • Možna alternativa vratom HDMI je reža D-Sub pri odstranjevanju slike iz računalnika.
 • V nekaterih primerih morate pri dekodiranju televizijskih programov na televizor namestiti poseben modul. V ta namen ima ta naprava režo CI.
 • Za "globalno spletno" lahko ta rešitev uporablja žično RJ-45 ali brezžični vmesnik Wi-Fi.
 • Poraba energije

  Precej nizka poraba energije se ponaša z Haier LE42u6500TF. Mnenja kažejo, da ta multimedijski center ustreza energijskemu razredu A. V tem primeru največja poraba energije takšnega televizorja ne presega 76 W. Tudi na daljinskem upravljalniku je vgrajen dodatni gumb za varčevanje z energijo, ki aktivira poseben način delovanja te naprave. V tem primeru je junak tegaČlanek samodejno preide v način maksimalne ekonomičnosti porabljene električne energije.

  Programska lupina

  Kot pri večini podobnih multimedijskih centrov, ima ta TV polno podporo za funkcijo Smart TV. Omogoča vam, da konfigurirate napravo tako, da se bo čim bolj odzvala na zahteve lastnika in bo predvajala medijsko vsebino, ki jo bo uporabnik povabil. Operacijski sistem Android deluje kot sistemska programska oprema televizijskega centra z velikostjo zaslona 42 "Haier LE42u6500TF. Pregledi poudarjajo njegovo visoko stopnjo funkcionalnosti, kot tudi programska platforma še naprej aktivno raste, saj se redno pojavljajo nove in nove aplikacije. 37)

  Algoritem konfiguracije

  Zelo preprosta in razumljiva nastavitev televizorja Haier LE42u6500TF. Ocene kažejo, da se pri izvajanju takšnega postopka praviloma ne pojavijo nobene težave. Sestavljen je iz naslednjih korakov:
 • razpakiranje, razstavljanje transportnih ključavnic in sestavljanje multimedijskega sistema.
 • Izvajanje vseh potrebnih povezav, s katerimi se bo izvajala električna napeljava naprave in sprejem televizijskega signala. Tudi v nekaterih primerih mu je potrebno prinesiti zvit par, preko katerega se vzpostavi neposredna povezava z internetom.
 • Nato vključite obravnavano napravo. Iščemo vse potrebne kanale.
 • Naslednji korak je konfiguracija programske opreme in namestitev mini aplikacij.
 • Ocene

  Prisotnost številnih pomembnih prednosti se lahko pohvali s takšno LED televizijo - Haier LE42u6500TF. Pregledi s tem predvsem razlikujejo naslednje:
 • Trajanje garancije - 2 leti.
 • Odlična funkcionalnost.
 • ​​
 • Ugodni stroški.
 • Odlično število pristanišč.
 • Dobra kakovost izhodne slike.
 • Brezhibna programska lupina.
 • V tem primeru je negativen, samo eden je pomanjkanje podpore 4K.

  Skratka

  Vse navedeno kaže, da je multimedijski center Haier LE42u6500TF odličen za domačo uporabo. Pregledi zadovoljnih lastnikov kažejo na pomembnost te naprave. Njegove tehnične specifikacije so popolnoma primerne za takšno uporabo.

  Sorodne publikacije