Kako narediti veliko denarja v Stalkerju: opis načinov

Serija iger "Stalker", lahko rečete, je ena izmed najbolj "folk", in ostaja tako. V več kot 10 letih od izdaje igre je še vedno velika baza oboževalcev in ljubitelji modifikacij. Z nekaterimi od njih strelec izgleda bolje kot sodobni pripomočki, mehaniki pa so popolnoma preoblikovani. Iz članka se boste naučili, kako narediti "Stalker" veliko denarja na različne načine. Začnimo z ne povsem iskrenim in zanimivim za pravega oboževalca.

Hacking Game

Prva in očitna možnost je uporaba programske opreme drugih proizvajalcev za krajo denarja. Po eni strani tako dobite enkratno veliko vsoto in ne preživite časa na kmetiji, po drugi strani pa sploh ni zanimivo, ker ubija zalezovalni duh. Izbirate lahko samo med različnimi možnostmi.


Tako lahko v igri Stalker zaslužite veliko denarja s pomočjo ArtMoney (ali podobne programske opreme), kode ali trenerja. Če želite uporabiti prvo metodo, prenesite in namestite brezplačno različico ArtMoney. Zaženite jo skupaj z igro in naredite naslednje:
 • Odprite inventar v igri in zapomnite si trenutno količino denarja, nato pa igro.
 • Pojdite v program in kliknite gumb "Iskanje". V polje vrednosti vnesite znesek denarja in začnite iskanje.
 • V tabeli bodo prikazane vse tekme. Od teh je treba najti parametre, ki so odgovorni za ravnotežje. Če želite to narediti, pojdite v igro.
 • Tukaj morate na kakršen koli način spremeniti znesek sredstev na računu -preživite v trgovini, na primer, potem zapišite številko in odprite ArtMoney.
 • Sedaj kliknite gumb "Deselect" in vnesite novo vrednost. Po pregledu se prikaže en ali več parametrov.
 • Dvokliknite vrednost in vnesite zahtevano količino. Lahko jih tudi "zamrznete", tako da se znesek denarja ne zmanjša ne glede na transakcije.
 • Spremembe v konfiguracijski datoteki

  Obstaja še en način za hitro pridobivanje valute v igri. To storite tako, da poiščete datoteko z imenom character_desc_general.xml. Nahaja se v mapi igranja, ki se nahaja v gamedata /configs v imeniku z nameščeno igro. Odprite konfiguracijsko datoteko z uporabo beležnice.


  Za veliko denarja v Stalkerju moraš najti linijo, imenovano denar min. Uporabite lahko iskanje, ki se odpre z bližnjico na tipkovnici Ctrl + F. Denarna vrstica določa minimalno in maksimalno vrednost igralnega salda. Spremembe pripravljenosti lahko na primer izgledajo takole: denar min = "100000" max = "1000000". Po spremembah shranite datoteko in zaženite igro, da preverite učinkovitost. Za zamrznitev denarja števec, morate dodati infinitive = "1", tj zamenjati 0 na 1. Zdaj veš, kako narediti veliko denarja v "Stalker" na nepošten način. Za tiste, ki raje igrajo pošteno in premagujejo težave, smo pripravili več nasvetov za pridobivanje denarja skozi igro.

  Nasveti

  Da bi pridobili oklep, orožje, hokeje in hrano, boste morali porabiti veliko denarja za vsak del serije.Najlažji način, da dobite svoje lekarne, je arena. Po pogovoru s natakarjem ga lahko najdete v baru "100 rentgenskih žarkov". Načelo arene je naslednje: borite se z različnimi zalezovalci z različnim orožjem. Po vsaki zmagi se kompleksnost poveča in število sovražnikov se poveča. Postopoma dobite več nagrad. Ker umetna inteligenca v igri pušča veliko za željo, se lahko hitro prilagodite obnašanju računalniških sovražnikov in greste skozi areno. Prav tako je lahko za ostrostrelec veliko denarja v Stalkerju. Morate zavzeti ugoden položaj in hitro ustreliti razbojnike ali vojake na njihove baze ali v taborišča. Medtem ko vas ne vidijo, jih boste z lahkoto znebili brez izgube, tudi pri visokih težavah, nato pa samo zbrali plen in ga prodali NPC. Za večino ključnih trgovcev, kot je Sidorovich, je ponudba denarja neskončna.

  Sorodne publikacije