Igre za šibke računalnike: pregled, opis, izbira

Mnogi igralci verjamejo, da je za uživanje v računalniških igrah potrebno imeti najbolj napreden in napreden računalnik, ki stane veliko denarja. Vendar v resnici ni. Torej vsak mesec obstajajo novi projekti, ki vplivajo na njihovo lepoto, realizem, priložnosti in mnoge druge. Hkrati pa so se računalniške igre redkeje izdajale, med njimi pa so bile tudi prave mojstrovine, ki so še danes pomembne. O njih bodo razpravljali v tem članku. Ugotovili boste, katere igre za šibke računalnike najprej preizkusite, ker so dejansko legendarne in neprekosljive. Dejstvo, da lahko te igre prinesejo veliko zabave, tudi če imate napreden sodoben računalnik. Torej, katere igre za šibke računalnike je potrebno namestiti?


Fallout 3

Seveda, prva stvar, ki si jo je treba zapomniti, je Fallout 3, saj je ta projekt res postal mojstrovina sodobne agroindustrije. Glede na dejstvo, da je bil četrti del pred kratkim sproščen v svet, bodo mnogi igralci seveda želeli potopiti v post-apokaliptični svet, vendar je to mogoče storiti le z zelo zmogljivim računalnikom. Zato je priporočljivo, da poskusite tretji del, saj resnično navdušuje. Imeli boste velik odprt svet z več sto različnimi nalogami, s kompleksnim sistemom odnosov, revolucionarnim sistemom boja in številnimi drugimi izjemnimi lastnostmi. Seveda, če ste oboževalecklasične izometrične igranje vlog, potem poskusite prvi in ​​drugi del serije, ki je klasična post-apokaliptična RPG, saj je iz tega žanra izviral ta žanr. Toda za večino igralcev je tretji del postal priljubljen in nepogrešljiv, toda najboljši del je ta, da Fallout 3 zahteva le en gigabajt RAM-a, 256 megabajtov video pomnilnika in en sam jedro 24 gigahertz.


FlatOut

Če vam je všeč dirkanje in iščete igre za prenosne računalnike, lahko seveda pazite na zgodnje modele priljubljene serije Need for Speed, saj imajo tudi te prednosti. Vendar pa je treba omeniti, da se ta serija razvija, zdaj pa stare igre izgubljajo svojo priljubljenost, saj jih nenehno nadomeščajo nove. V zvezi s to igro (kot tudi njeno nadaljevanje) je postala klasika zaradi svoje raznolikosti, neverjetnega ritma in pogona, pa tudi mnogih drugih funkcij, ki so ga prepoznale kot enega glavnih dirkalnih simulatorjev svojega časa. Kot mnoge druge igre za šibke računalnike, ne potrebuje ničesar nenavadnega iz vašega računalnika, do te mere, da potrebujete le 256 MB RAM-a, kar je preprosto neverjetno majhno.

Half-Life 2

Če pa ste ljubitelj strelcev, potem se morate vsekakor potopiti v svet in legendarni kult "Half-Life", ki bo igral vlogo tihega Gordona Freemana skozi celotno serijo iger. Bistvo serije je, da se je v tovarni družbe, ki se je ukvarjala z nezakonitimi poskusi, zgodila tragedija. Zato je bil portal odprtv vzporednem svetu, od koder so se strašne pošasti odpeljale na Zemljo in se morate boriti z njimi.
Vendar je to zaplet prvega dela igre, najpomembnejša stvar v njegovem času pa je bila druga. Po načrtih je bil Gordon zamrznjen ob koncu prvega dela in zamrznjen v daljni prihodnosti, ko se je svet zelo spremenil. In spet mora rešiti celo Zemljo. Grafika, mehanika, zaplet, raznolikost - vse to je prisotno v tem projektu, zaradi česar je bil najboljši strelec od prve osebe, ne samo leto, v katerem se je rodil, ampak tudi desetletja. Torej, če gre za najboljše igre za šibke računalnike, potem je Half-Life-2 zelo projekt, ki bi ga moral poskusiti vsak samoumevni igralec.

GTA: San Andreas

Ni skrivnost, da je "DTA" revolucionarni naslov v svetu računalniških iger. Kot v primeru "Wall Street", lahko sprostitev petega dela izzove mnoge igralce, da takoj poskusijo pridobiti sodoben računalnik. Toda, če trenutno nimate te priložnosti, ne smete obupati. Dejstvo, da je tretji del igre, ki je naredil pravo revolucijo na tem področju, še vedno priljubljen, še posebej, ko gre za dodajanje Grand Theft Auto: San Andreas. V tej igri se morate vrniti v svoj domači kraj in se peljati od preprostega pešca do glave celotne kriminalne skupine, ki želi nadzorovati ne le vaše območje, ampak tudi vse okoli sebe. Dobite popolno svobodo delovanja, to pomeni, da vam ni treba jasno slediti zgodbi. Hkrati imate dostop do kupa orožja, ki je zelo raznolikavtomobili, odprt svet in vse, kar želite. Lahko celo obiščete telovadnico, da bi napolnili mišice, ali pa so burgerji, da se gladi. Naredite si frizuro, tetovažo, nakup oblačil, doma in še veliko več. Lahko vozite ne samo na avto, ampak tudi na motornem kolesu in celo na kolesu, letite na letalu ali helikopterju, na jet!
Na splošno Grand Theft Auto: San Andreas je igra, ki se šteje za klasično, tako da ne morete hoditi mimo nje na kakršen koli način.

S. T. A. L. K. E. R..: Černobilska senca

To je eden izmed redkih projektov, ki so se razvili na povojnem ozemlju, ki je postal resnično kulturno. Pripoveduje o post-apokaliptični černobilski situaciji, kjer se znajdete v vlogi Stalkerja, torej osebe, ki izvaja racije na območju območja, ki ga je prizadelo sevanje, da bi se borili proti mutantom in pridobivali različne artefakte. Lahko naredite kar želite, vendar ne pozabite na zgodbo, ki je tukaj neverjetno zanimiva in zanimiva. Poleg tega se lahko vedno pridružite eni od skupin, da izpolnite svoje poslanstvo, kot tudi boj proti drugim skupinam. Na splošno je ta projekt resnično impresiven v svojem obsegu, tako da ima samo veliko bazo navijačev. Če preberete kakšen pregled iger za šibke računalnike, boste zagotovo našli to igro (ali eno od njenih dveh delov) na seznamu.

TES IV: pozabo

Ko že govorimo o igranju vlog, je serija The Elder Scrolls zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih. Cel svet zdaj igra Elder Scrolls V: Skyrim, to je eden odNajuspešnejši projekti v zadnjem desetletju in na skoraj vseh igralnih platformah se milijoni igralcev neprestano vračajo v odprt svet, poln nepozabnih dogodivščin. Še kar je treba reči je, da vam celo zgodba zahteva več deset ur. Ampak spet je problem: "Skyrim" zahteva zelo močan računalnik. Kaj storiti? Namestite starejše zvitke IV: pozabo! To je četrti del serije, videz katerega je blizu legendarnemu petemu delu, vendar še vedno ne potrebuje takšnih virov iz računalnika. Če vas ne zmede zelo kakovostna grafika, potem bodite pozorni tudi na The Elder Scrolls III: Morrowind, saj je ta del postal odločilen in revolucionaran, z neverjetnim sistemom razvoja osebnosti, ogromnim svetom, razburljivo zgodbo, stotinami stranskih misij in veliko drugih. Kot je za Elder Scrolls IV: Oblivion, je ta igra vstopila na ta seznam samo zato, ker lahko dobite igro z zelo kakovostno grafiko, tudi na šibkem računalniku.

Left 4 Dead 2

Seveda je Half-Life klasika enojnih igralcev, vendar obstaja tudi precej pomembna niša sodelujočih strelcev, ki je zdaj aktivno napolnjena z ultramodernimi naslovi, od katerih vsak želite poskusiti. Kaj pa, če vaš pc ni tako močan? Opis iger za šibke računalnike ne pritegne vedno pozornosti, zlasti glede na to, da v starih časih internetna povezava ni bila tako hitra, zato so bili kooperativni strelci ustvarjeni samo za skupno igranje na istem kavču. Ampak ne skrbite, kerObstajajo dobre novice. Sodelujoči strelski strežniki niso nastali v zadnjih letih, že nekaj časa so prisotni, eden od staršev tega žanra pa je bila igra Left 4 Dead 2. To je strelec, v katerem moraš igrati vlogo enega od tistih, ki so preživeli v zombiji. Morate igrati nekaj razburljivih scenarijev, ki bodo namenjeni reševanju območja z zombijev. Interakcija v tej igri je ključna, zato bodite pripravljeni pomagati svojim prijateljem.

Team Fortress 2

Ko smo že govorili o kooperativnih strelcih, bi morali pogledati multiplayer. Izbira iger za šibke računalnike v tej niši je malo več, toda ideja takoj prihaja "Contra". Žal pa je klasična CS zastarela, CS: Source je bil daleč od tako impresivnega in današnji najbolj priljubljeni strelec omrežnih iger, CS: GO zahteva malo več, kot bi si želeli. Izhod za vas bo Team Fortress 2 - igra, ki vam ponuja velik izbor razredov, zemljevidov, orožja in bojnih načinov.

Fahrenheit

Govorimo o starih igrah in ne omenjamo Fahrenheita, ker je ta projekt prav tako naredil vrsto revolucije. Zanj so bile računalniške igre linearne, in če so ponudile več finala, je bila rešena z neko vrsto banalnega niza odločitev ali dejanj. V tej igri je vsako od vaših dejanj vplivalo na to, kako se bo svet odzval nanj, kako se bo igra razvijala naprej, kako se bo končala in kaj boste počutili. Na splošno je Fahrenheit začel interaktivnost računalniških iger, tako da ga zagotovo imateza igranje

Sorodne publikacije