Kje najti izvijač v Stalkerju?

WinToRez je eno najboljših orožij, ki jih najdemo v svetu računalniških iger STALKER. Zmogljivi optični pogledi, tihi, visoki umori in natančnost omogočajo snemanje sovražnikov na dolge razdalje, medtem ko je to relativno varno.

Seveda bo prvič brez njega - drugače bi bila igra prelahko. Ampak, da bi našli v Stalker, win-win je sanje vsakega igralca, zato bo koristno, da nekaj nasvetov.

"Chornobylova senca"

Precej pogosto vprašanje v procesu igre "Stalker": kje najti izvijač v prvem delu? Najprej ga je mogoče doseči z opravljanjem naloge vodje skupine "Borg" in iskanjem ostrostrelne puške TRS 301. Vendar to še zdaleč ni edini način, da dobimo želeno orožje.


Če vas odpeljejo v podzemni laboratorij X-16, ki se nahaja na lokaciji "Yantar", poskusite čim bolj natančno preučiti napajanje - v eni od njih je skrita puška. Skupno dve kopiji temeljita na skupini "Svoboda". Eden od njih - v oddaljeni vojašnici, v kotu ene od sob leži neposredno na tleh. Drugi je skrit v skrivališču pod železno loputo, na vhodu v kanalizacijo. Pri pridobivanju takšnega orožja lahko varno izzovete skoraj vsakega mutanta in celo skupino sovražnikov.

Čisto nebo

Če potrebujete izvijač, v Stalkerju: Čisto nebo, obstaja tudi več krajev, kjer je mogoče zaznati. Prvi vzorec lahko najdete na mestu "vijakov". Sprehodite se po železnici proti severu in,Če se približamo anomalijam Tramplina, previdno poglejte zemljo. Tukaj je želena puška. Na žalost, ona je dostojno ukraden - očitno, lastnik letel v nenormalnosti. Če pa je denarja, lahko vedno popravite orožje.


V drugih primerih boste morali kupiti izvijač v Zubu na smetišču ali Mitya na Agropromu (samo če ste vstopili v Borg). Pri drugih trgovcih se pojavi naključno. Ni zanimivo navaden izvijač v "Stalker", in posodobiti? Potem morate obiskati gozd v Rdečem gozdu - prinesite mu artefakt "Kompas", prejeli boste želeno orožje.

"Klic Pripyata"

Zdi se, da se je ta del trilogije izkazal za najbolj uspešnega in priljubljenega. Seveda, tukaj je izvijač. Najverjetneje ga lahko dobite z obiskom kmetije Zgorod v senci - puška leži na eni od streh. Z obiskom Pripyata je mogoče dobiti orožje z iskanjem Ostrovskega telesa. Na zahodu te lokacije v kleti je opremljen s cache, kjer se nahaja izvijač - zalezovalnik ne bo nikoli mimo takega zaklada. Z obiskom rečnega pristanišča bo junak vdrl v skupino monolitov. Če jih lahko premagate, se lahko željeni vijak odstrani iz trupel mrtvih.
Lahko ga kupite tudi od več trgovcev: Sicha (če je dosežek "mentorskega odjemalca") in Havajev (ko je dosežen dosežek "One Debt"). Če je v igri "Stalker" registriran izvijač vaš cilj, potem morate poiskati pomoč pri prodajalcu, trgovcu, pridobljenem orožju in opremi po naročilu v Skadovsku. Ona stane 20 tisoč rubljev, vendar to puško, kije dobil ime "Thunderbird", za katerega je značilna večja natančnost in debelost. Torej, kaj porabiti za to, je prav vredno.

Sorodne publikacije