Goljufije v zvezi z orožjem v GTA 5: podrobnosti in metode uporabe

Šifre goljufij na orožju v "GTA 5" so najbolj iskane med igralci. Sposobnost, da dobimo vse orožje naenkrat, ni le podlaga za testiranje, ampak tudi velika priložnost za zabavo. V igri ni toliko orožja, ampak je in bi bilo zaželeno poskusiti z vsako od njih. Verjetno ne morete čakati, da boste izvedeli, zato najprej pogledamo samo igro, nato pa začnemo razstavljati vse, kar vključuje uporabo edinstvenih funkcij.

Kaj je ta igra?

Preden začnete aktivno uporabljati šifre v GTA 5, morate to avanturo bolje spoznati. To ni tako izvirno in nadaljuje zgodbo zločincev, ki so se odločili, da popolnoma spremenijo svoje življenje. Tokrat boste morali upravljati s tremi junaki, od katerih ima vsak posamezen značaj, cilje in druge značilnosti. Za razliko od vseh preteklih delov, boste lahko preklapljali med njimi v vsakem trenutku, še posebej, ko gre za misije. V drugi igri je ostala enaka: velik odprt svet, masa prometa, streljanje in popolna svoboda delovanja. V takih okoliščinah, greh, da ne uporabljamo goljufije na orožju v "GTA 5", ostane le ugotoviti, kako jih uporabiti.


Uporabljamo telefon za goljufije

Prvi način, ki bo omogočal uporabo edinstvenih kod - mobilni telefon. Ne, ne tvoja, ampak virtualna, ki ima vsakega od treh znakov. Če se odločite za izkoriščanje novih funkcij, je to preprostoPokličite meni mobilnega telefona in pokličite edinstveno številko (o tem bomo govorili malo kasneje). Po tem kliknete gumb za klic in deluje. Ta funkcija je odlična ne le za uporabo goljufij kod na orožju v GTA 5 na Xbox 360, ampak tudi za PC različico. In če se nenadoma zagozdite v njem, se lahko odločite za nastavitev v igri, izberite zavihek "Upravljanje" in si oglejte, katere gumbe lahko odprete v meniju telefona. Kot lahko vidite, na ta način ni nič zapletenega. Nato bomo preučili ločeno možnost uporabe kod.


Kličemo posebno konzolo

Za aktivno uporabo šifrirnih kod za orožje v "GTA 5" na osebnem računalniku lahko uporabite ne le telefon. Na primer, na voljo je še ena posebna konzola, ki se imenuje z gumbom "~" in se nahaja na levi strani pod "Esc". V igri je dovolj, da jo kliknete, saj se bo pojavila plošča, kjer boste morali vnesti znake (o njih boste izvedeli na koncu članka). Takoj ko je vse pripravljeno, uporabite "Enter" in koda se aktivira. Glavna stvar v tem primeru je, da bi se izognili napakam in skrbno vnesite črke, ker če ste nenadoma napačno prepoznali želenega goljufa, to preprosto ne bo delovalo. Če nenadoma zaženete postavitev na majhnih znakih, jo prevedite v velike. To lahko storite s tipko Caps Lock.

Za vnos kod uporabljamo igralno konzolo

Najnovejši način uporabe šifrirnih kod na orožju v "GTA 5" do "Xbox 360 360" je uporaba igralne konzole. V tem primeru ni nič zapletenega, ravno pravigra je vtipkati določeno kombinacijo gumbov in aktivirati kodo za prihodnjo uporabo. Ponavadi so označeni s skrajšanimi imeni gumbov. Bodite zelo previdni in natančno vnesite vsak znak, vključno z vsemi označenimi puščicami. Če imate stari gamepad, se morda ne pojavijo nekateri gumbi, ki izgledajo takole:
 • LB in LT - sta na levi (spodaj in zgoraj).
 • RB in RT - ti sta že na desni (vzporedni levo).
 • V vsakem primeru lahko skrbno pogledate igralno konzolo ali uporabite dodatno navodilo zanj, kjer je postavitev vseh gumbov.

  Oznake za orožje

  Zdaj veste, kako uporabljati šifre goljufij za orožje v "GTA 5", morate le spoznati njihove možnosti. Pravzaprav so na voljo malo, saj obstaja samo ena splošna koda za pridobivanje orožja. Toda odločili smo se, da jo malo razredčimo z dodatnimi možnostmi. In za vas, da se udobno, bomo takoj poudariti vse tri načine (telefon, gamepad in konzole), da bi dobili želeno prednost:
 • Get vse orožje: 1-999-8665-87; Y RT Y? X LB LB LB; TOOLUP.
 • Eksplozivni strel: 1-999-444-439; - & gt; X A LB LB LB; HIGHEX
 • Žgalne kroglice: 1-999-462-363-4279; LB LB X RB Kot lahko vidite, so kode zelo preproste in razumljive. Ostaja samo, da jih uporabite, da bi še naprej začeli uničevati vse, kar vas moti. Bodite pozorni na kode za vojskovanje, ki ne bodo samo dodali nove elemente igranja, ampak bodo preprosto postali vaša najljubša možnost za prijeten čas. Cheat kode zasedajoPosebno mesto, še posebej za igralniško serijo "DTA". Zdaj v vaši zakladnici obstaja več funkcij, ki jih lahko uporabite za aktivno bitko. Vendar ne pozabite, da jih morate uporabljati izključno v enojni igri. Če želite nenadoma izkoristiti spletni način, je najbolje, da tega ne storite. Takšne kršitve so razlog za blokiranje računa, ki ne vpliva le na razpoloženje, temveč tudi popolnoma onemogoča dostop do igre. Bodite previdni in igrajte proti drugim igralcem pošteno.
 • Sorodne publikacije