HTC Desire 320: opis, značilnosti, pregledi

Izbira pametnega telefona v sodobnem svetu ni tako enostavna, kot se zdi. Dejstvo je, da proizvajalci ponujajo široko paleto podatkovnih naprav. Izberete lahko model za vsak okus - tako za značilnosti kot za stroške. Če želite dobiti res dober mobilni telefon, se morate o tem naučiti povratne informacije. Seveda ob upoštevanju vseh značilnosti. Sledi pregled pametnega telefona HTC Desire 320. Kaj je ta naprava? Katere funkcije ima? Kaj o tem razmišljajo kupci in lastniki? Če odgovorite na vsa ta vprašanja, lahko govorite o kakovosti pripomočka.

Kratek opis

HTC Desire 320 pametni telefon je sodobna naprava, ki jo je HTC izdal leta 2015. Danes tega telefona ne morete imenovati novost. To je že navajena naprava, ki ima številne prednosti in slabosti.


Vesel sem, da je pametni telefon proračun. To je zelo zmogljiva naprava, ki je na voljo skoraj vsaki osebi. Ima zanimiv dizajn in dobre lastnosti. Želite kupiti lep sodoben pametni telefon brez dodatnih stroškov? Nato se HTC Desire 320 odlično prilega!

Lastnosti

Pred podrobnim pregledom in pregledom pametnega telefona morate razumeti, s katerimi lastnostmi ima. Nekateri lastniki pravijo, da kratek opis funkcij naprave predlaga nakup.


HTC Desire 320 ima naslednje funkcije:
 • upravljanje na dotik;
 • sposobnost dela z eno sim kartico;
 • tehnologijamultitouch;
 • diagonalni zaslon 45 palcev;
 • kamera 5 MP;
 • sprednja kamera;
 • podpora za MP3 AAC, WAV, WMA;
 • GPRS, 3G;
 • priključek USB;
 • Bluetooth 4.0;
 • Wi-Fi;
 • prisotnost satelitske navigacije (GPS);
 • 4-jedrni procesor;
 • reža za pomnilniško kartico (največ 32 GB);
 • Li-Polymer baterija;
 • polnjenje z mikro USB;
 • način letenja;
 • Operacijski sistem Android 4.4.
 • Vse te funkcije potrjujejo, da ima pametni telefon resnično dobre zmogljivosti. Kako dobro deluje naprava? Kaj naredi in razočara obiskovalce? Na katere funkcije morate biti pozorni pred nakupom?

  O oblikovanju

  Prva stvar, ki se dotakne, je zasnova modela HTC Desire 320. Kot smo že omenili, pametni telefon, ki ga proučujemo, privlači potrošnike s svojim videzom. Dejstvo je, da naprava nima nobenih nepotrebnih elementov. Oblika je minimalistična. To je posebnost najsodobnejših pripomočkov. V minimalizmu je čar, ki zadovolji oko. Lahko rečemo, da je HTC Desire ohranil znamko naprav HTC. Pripomoček ima zaobljene robove, kar daje napravi posebno prefinjenost.
  Ohišje je izdelano iz plastike visoke trdnosti, kot večina sodobnih pametnih telefonov. HTC Desire 320 ima nekaj barv: belo in črno. Pomembno je upoštevati dejstvo, da bo sprednja plošča naprave v kateri koli postavitvi ostala črna. Če izberete belo telo, lahko na strani pripomočka vidite jasen temen trak. Takšna odločitev bo privlačna za klasične ljubitelje in. \ Tavantgardisti.

  Ergonomija

  Pametni telefon HTC Desire 320 prejme pozitivne ocene za veliko zbirko. Pravijo, da je izvedena visoko kakovostno, na vesti. Proizvajalci so naredili vse, da preprečijo vstop prahu in tujkov v napravo. V pripomočku sta samo dva zunanja priključka: eden je namenjen za delo s slušalkami, drugi pa za povezavo naprave s polnilnikom ali računalnikom. Desno podokno pripomočka je opremljeno s tipko za vklop /izklop in zaklepanje pametnega telefona, nadzor glasnosti. Toda leva stran HTC Desire 320 je prazna. V napravi ni gumbov za upravljanje z dotikom. So del uporabniškega vmesnika pametnega telefona. Sprednja plošča izstopa kot HTC. Obstaja več zbirk naprav. Dejstvo je, da se v evropskem modelu bliskavica nahaja na desni strani zadnje kamere. Da bi se izognili skrbi za pametni telefon med padcem, ima leča majhne robove. Obstajajo zbirke HTC Desire 320 brez bliskavice. Ta funkcija zahteva posebno pozornost.


  Za vstavitev sedem kartic ali dodatnega pomnilnika morate razstaviti ohišje in odstraniti baterijo. Ta rešitev zagotavlja varnost in celovitost telefona. Kljub temu HTC Desire 320 ne ustreza tistim, ki pogosto menjajo sim kartice.

  Mere in teža

  Posebna pozornost je namenjena meram naprave. Desire 320 je pripomoček, ki je precej pomemben telefon. Njenih dimenzij ni mogoče imenovati majhne. Še posebej ob upoštevanju diagonale pametnega telefona je 45 palcev. Dimenzije pripomočka so naslednje: 132 s 678 s 105milimeter Ne zamudite izgube takšne naprave je problematična.
  Ne moremo le paziti na dejstvo, da je teža pripomočka prevelika za njeno velikost. Tehta HTC Desire 320145 gramov. Kljub temu veljajo sedanji standardi večine naprav za pametne telefone. Nič posebnega ni dodeljeno.

  O zaslonih

  Vsak pripomoček ima svoje slabosti in prednosti. HTC Desire 320 ni izjema. To je najbolj običajen proračunski telefon, ki lastnikom daje prednost s svojimi lastnostmi. Zaslon, če računate na povratne informacije, je šibka točka za HTC Desire. Dejstvo je, da je zaslon pripomočka izdelan s tehnologijo TFT. Iskanje podobnega pametnega telefona na današnjem trgu je problematično. Ta tehnologija se uporablja zaradi svoje cene. Zaslon naprave je sestavljen iz več plasti: TFT matrike, senzorja, osvetlitve oz. Zaščitnega stekla. Takšno skladišče zagotavlja dobro zaščito. HTC Desire 320 Dark, kot vsak drug pripomoček s tehnologijo TFT, trpi zaradi visoke porabe energije na zaslonu. Namesto tega, če verjamete v povratne informacije, je pripomoček odličen odziv na dejanja lastnikov. Zaslon "odgovori" skoraj takoj, brez zamud in napak. Prenos barv je prav tako prijeten. HTC Desire 320 je svetla, bogata in realistična. Na zaslonih TFT prevladujejo tople barve. Kljub temu je telefon HTC Desire bistveno slabši od svetlosti in kontrasta pametnih telefonov s podobnimi značilnostmi, vendar je narejen za alternativne tehnologije. Še ena pomanjkljivost naprave je majhna ločljivost. To je 480 x 854 slikovnih pik z gostoto 218 ppi.Opozoriti je treba, da takšne značilnosti ne povzročajo nobenega znatnega neugodja. Še posebej, če ljudje prej niso uporabljali naprednejših pametnih telefonov.
  Iz tega sledi, da ima HTC Desire 320 naslednje prednosti:
 • majhna in priročna velikost zaslona;
 • naravne barve;
 • zanesljiva zaščita zaslona. Pomanjkljivosti pametnega telefona so:
 • zastarela tehnologija;
 • ​​
 • zaslon z nizko ločljivostjo;
 • slab kontrast;
 • je popačena pri različnih kotih gledanja.
 • Ampak to je samo govoriti o zaslonu naprave. Kakšne so prednosti in slabosti gadgeta, ki ga proučujemo?

  Sistem in HTC Desire 320 zaslužita veliko pregledov. Toda operacijski sistem in programska oprema naprave sta zadovoljna lastnikom. Kot že omenjeno, pametni telefon deluje na Androidu 4.4. "Ta OS ima številne prednosti: uporabniški vmesnik je razvil HTC za določen sistem. Dobra prednost naprave je zmožnost glasovnega nadzora. Uporabniški vmesnik HTC Desire 320 (siv) je preprost, ker nima svetlih ali povzročajo elementov, upoštevane pa so tudi nekatere napake, ki jih je prej naredil proizvajalec. pisave spremeni število in barvne sheme. Napravo lahko nadgradite tudi z odstranljivimi ploščami. privzeta HTC Desire ponudijo uporabnikom različne lepih ozadij, kiPredlaga se namestitev na namizje ali ohranjevalnik zaslona, ​​ko je zaklenjen. Seveda, pametni telefon HTC Desire 320 dobi pozitivne ocene za programsko opremo. Vmesnik Sense 6.0 ima veliko število ekskluzivnih programov. Na primer "Vreme". Ta programska oprema vam omogoča, da hitro ugotovite vremensko napoved v regiji lastnika. Poleg tega obstaja HTC Assistent in Diktafon. V celoti delujejo na vseh zbirkah pripomočkov. Toda svetilka običajno deluje samo v evropski različici. Furore je izdelal aplikacijo HTC BlinkFeed. Ureja članke, objave in novice v različnih socialnih omrežjih. S tem programom se lahko vedno zavedate najnovejših občutkov.

  Glavne značilnosti

  Funkcije HTC Desire 320 so na splošno zelo dobre. Kaj lahko rečete o glavnih komponentah pripomočka? Procesor pametnega telefona je zasnovan za 4 jedra, na voljo je grafični pospeševalnik za 2 jedri. Nekateri ljudje mislijo, da naprava ni preveč močna. Vendar pa je MediaTek MT6582 procesor, ki se uporablja v večini sodobnih poceni telefonov. Odlikuje ga zmogljivost in omogoča izvajanje zmogljivih aplikacij pri visokih nastavitvah.
  Toda s spominom ni vse tako dobro, kot se zdi. Celotna HTC Desire 320 ima več zbirk. Ena za Severno Ameriko. V njem je notranji pomnilnik namenjen za 4 gb in operativen - le 512 megabajtov. To je zelo majhno. Druga zbirka je namenjena uporabnikom v Evropi. To že zagotavlja 8 GB prostora in 1 GB "operativcev". To je povsem dovolj za moderne proračunske telefone. Kot smo že omenili, je prostor na mobilnem telefonu mogoče razširiti na računz njim povežete pomnilniško kartico do 32 GB. HTC Desire 320 prejme pozitivne ocene za brezžično povezljivost. Ta telefon je opremljen z Wi-Fi, 3G, 2G. Podpira tudi Blues 4.0. Vse to vam omogoča sinhronizacijo naprave z drugimi napravami brez veliko dela.

  O fotoaparatu

  Kot večina sodobnih telefonov ima HTC Desire več kamer. Ena od njih je čelna, druga je zadnja. O snemanju ni najboljši vtis. Vse to je posledica nizke kakovosti kamer. Težko je dobiti dobre slike predlagane naprave. Ampak vseeno lahko to storite. Še posebej, če imate fotografske veščine. Pomanjkljivost nekaterih sklopov HTC Desire (različica 320) je pomanjkanje bliskavice. Evropski modeli, kot smo že omenili, nam omogočajo delo s to funkcijo. Zato lahko snemate zadnjo kamero tudi ponoči. Ločljivost fotografij je 2592 x 1944 slikovnih pik. Video na napravi je shranjen v 1080p formatu. Ne preveč impresivno, ampak za pametni pametni telefon ni slabo.

  Delovanje baterije in telefona

  HTC Desire 320 (temno siva) med glavnimi prednostmi izpostavlja kapacitivno baterijo. Baterija telefona je ocenjena na 2100 mAh. To je malo več kot prejšnji model naprave. Proizvajalci pravijo, da bo gadget delal 12 ur v načinu pogovora ali v aktivni uporabi. Samostojno delo naprave bo približno 29 dni (690 ur). Kljub tem prednostim, mnogi uporabniki pravijo, da bo HTC Desire sčasoma onemogočen in omogočen šele potem, ko lastnik pripomočka izvleče baterijo iz naprave. Pravzaprav je HTC preprostse preklopi v stanje pripravljenosti, vendar ne izgine. Podoben sistem se pojavi pri mnogih. Nihče ne ve, zakaj se to zgodi.

  Cena

  HTC Desire 320 8GB je, kot je bilo že povedano, dober, sodoben proračunski pametni telefon. Zato je cena naprave prijetno za večino lastnikov. Treba je opozoriti, da za proračun telefon, HTC 320 Desire ni slabo. Koliko stane ta naprava? Do danes ga lahko najdete za približno 6-7 tisoč rubljev. Ni zelo drago. Cena dejansko kaže na proračun naprave. Res je, da nekateri pregledi poudarjajo, da je cena na napravi nekoliko precenjena. Ponavadi takšna mnenja razstavljajo lastniki, ki niso navdušeni nad glavnimi značilnostmi HTC-ja.

  Pregled pametnega telefona

  HTC Desire 320 (Vanilla) je na splošno dober pametni pametni računalnik s svojimi slabostmi. Ampak oni so vsi pripomočki, o tem vam ni treba pozabiti. Kaj lastniki naprave mislijo o svojih telefonih? Nekdo je zadovoljen z nakupom. Za današnjo ceno lahko najdete telefon višje kakovosti, vendar to ni tako enostavno. HTC bo privlačen za ljudi, ki so navajeni delati s proračunskimi pripomočki. Toda uporabniki dragih pametnih telefonov preučevali model je resno frustrirajuće. Nekateri niso najboljši pri HTC Desire 320 8GB. Ta naprava je pogosto opisana kot pametni telefon z veliko težo, ne z najboljšo kamero in zastarelim zaslonom. Med drugimi pomanjkljivostmi je včasih poudarjeno pomanjkanje zaščite pred vlago in prahom. Vse te lastnosti bi moral upoštevati vsak kupec. Ogledate si lahko ocene,opozoriti na pogoste okvare matične plošče telefona. Zaradi tega gadget bo izklopljen brez predpogojev, ko bo baterija malo zaračuna. Stanje lahko popravite z zamenjavo plošče. Ampak, nakup telefona, vam res ne želite, da ga v servisni center za popravilo. Nekateri so razočarani zaradi modela - pri nakupu HTC Desire 320 je izračun opravil proizvajalec. Upanje se ni popolnoma upravičilo.

  Rezultati

  Preiskovani pripomoček na splošno ni slab. Zadovoljen je z zasnovo in kakovostjo baterije. HTC Desire 320 je poceni telefon za tiste, ki potrebujejo samo pripomoček za povezavo. Ni primerno za fotografiranje z visoko kakovostjo. Ampak kot pripomoček za delo, študij in počitek - skupaj. Še posebej, ko gre za evropsko zbirko. HTC 320 Desire ima svoje prednosti in slabosti. O njih so že povedali. Zdaj lahko vsakdo sklepa, kako dobro naprava deluje. Za proračunski telefon je dober, vendar ne pričakuje, da bo nekaj posebnega iz maščevanja.
  HTC Desire ni priporočljivo kupiti za ljudi, ki so navajeni delati z naprednimi sodobnimi telefoni. Raziskovani pripomoček bo verjetno razočaral. Toda ta pametni telefon je mogoče predstaviti učencu. Takšna naprava, kot je že bilo poudarjeno, je idealna za učenje in sprostitev. Samo to, kar potrebujete! Na splošno bi moral vsakdo narediti svoje lastne ugotovitve o kakovosti HTC Desire 320. Koliko ljudi - toliko misli. Mnenja o napravi ne moremo imenovati nedvoumna. Zato morajo vsi preizkusiti telefon v akciji. Šele takrat boste dobili čim natančnejecenite pametni telefon.

  Sorodne publikacije