Kako povečati skok v Stalkerju: pot za vse dele serije

STALKER je resnično priljubljena igra, v kateri lahko ne samo naredite velike spremembe obrtnikov, temveč tudi sami spreminjate igro. 1]

Seveda, če pretiravate nastavitve, lahko igro spremenite v pravi cirkus. Ampak, če povečate skok v "Stalker" na dovoljeno vrednost, potem boste med prehodom veliko lažje vzpenjali se na hrib. To še posebej velja v primerih, ko morate priti do skritega skrivališča, preveriti nedostopnost kraja ali premagati pastirja, ki se pogosto pojavljajo.

Kako spremeniti skok?

Potrebujemo mapo, v kateri je nameščena igra. Namestitveni program privzeto kopira datoteke iger v imenik z imenom igre, ki se nahaja na sistemski disk v programskih datotekah. Če ste spremenili namestitveno pot, si jo lahko ogledate v lastnostih bližnjice.


Če greste v mapo, morate odpreti razdelek gamedata in v njem pojdite na config. Tu mora uporabnik najti datoteko, imenovano actor.ltx. Če tega ne morete storiti ročno, uporabite iskalnik, vgrajen v Windows Explorer. Če želite povečati skok v Stalkerju, morate datoteko odpreti v vsakem urejevalniku besedila. Najlažji način za to je s pomočjo standardnega beležnika. To naredite tako, da z desno miškino tipko kliknete datoteko in izberete »Odpri s pomočjo«. Okno je obveznodoločite urejevalnik besedila.

Urejanje datoteke

Za povečanje višine skoka v Stalkerju morate najti niz "jump_speed". To vam bo pomagalo pri iskanju s pritiskom na Ctrl + F in tipkanjem želene besede.


Nasproti "jump_speed" je privzeta vrednost 6 - to je standardni skok. Če želite povečati višino, spremenite podano številko in shranite datoteko z novimi parametri. Maksimalna vrednost je 99 enot.

Kaj je treba dati?

Določiti morate optimalno vrednost. Dejstvo je, da 99 skokov ne pripelje do nič dobrega, saj bo ob pristanku vaš lik preprosto prekinil zaradi ogromne izgube v času trčenja. Da bi junak skočil višje, je dovolj, da dvignete vrednost na 7-9. Običajno je to dovolj za študij težko dostopnih mest in zbiranje redkih artefaktov. Za uporabo vrzeli med lokacijami je najbolje, da nastavite 20-30 enot. Poiščite zlato sredino vrednot in uživajte v visokih skokih, ne da bi ogrozili življenje svojega junaka in uspešno prestali igro!

Sorodne publikacije