Brezžične slušalke AirBeats: opisi, funkcije in pregledi

Trg je že dolgo brezžični model slušalk. Večina med njimi je ocenjena precej visoko, uporabniki pa pustijo pozitivne povratne informacije. Na žalost nekatera podjetja proizvajajo precej drago opremo, vendar so visoki stroški povsem upravičeni s kakovostjo. Zato so se kitajski modeli začeli pojavljati na trgu. Podjetje AirBeats ponuja številne zanimive možnosti za nizko ceno. Treba je opozoriti, da se večina slušalk te blagovne znamke zunaj nekoliko razlikuje od dražjih in trdnih možnosti. Vendar je treba opozoriti, da vse značilnosti in kakovost zvoka žal ne dosegajo najvišje ravni.

Opis

Tehnologija brezžičnih slušalk AirBeats se ne razlikuje od standardne. Ta naprava je majhna, kar vam omogoča, da zlahka govorite na pametnem telefonu, kot tudi povežete model z virom zvoka. Te slušalke imajo mikrofon, ki na splošno omogoča vsakemu lastniku, da odgovori na klice. Primer obloge je precej majhen, vendar proizvajalcu ni preprečil, da bi opremil svojo nadzorno ploščo. Da bi preklopili melodijo, morate samo klikniti na ohišje za slušalke.

Vgrajen poseben krmilnik. Potrebno je prilagoditi glasnost in prilagoditi parametre predvajanja. Naprava se polni s kablom USB, ki se priključi na stran telesa. Če govorimo o kakovosti zvoka, potem čakajo nekateri super-učinkini vredno Prav tako je treba upoštevati, da brezžične slušalke pomenijo, da se nekatere odtenke, povezane s frekvenčnimi značilnostmi, ne upoštevajo.

Paket

Ni skrivnost, da shranjujete na poceni slušalke, vključno s prodajo naprave z nepopolno opremo. Vendar pa je tokrat proizvajalec uvedel široko paleto in pokriva vse potrebe določene osebe. Slušalke so opremljene s kablom mini-USB in zapahom iz plastike. V kompletu je tudi dodaten zvočnik. Vendar je treba razlikovati funkcionalnost vsakega od teh elementov. Glavni zvočnik ima tako mikrofon kot tudi brezžični modul, toda tretji zvočnik, ki je priložen kompletu, je potreben za preprosto izvedbo funkcije podlage, če je to potrebno.

Uporaba

Pred začetkom dela z napravo je potrebno zagotoviti popolno komunikacijo z virom predvajanja. Kako to storiti? Priporočljivo je, da kliknete na simbol brezžičnega modula in ga držite, dokler indikator ne utripa rdeče in modro. Isti gumb je odgovoren za aktiviranje naprave, kot tudi za način delovanja igralca. Ko je sinhronizacija končana z napravo, se bo začelo predvajanje.

Brezžična funkcija omogoča poslušanje glasbe in sprejemanje klicev. Če želite to narediti, morate klikniti na ta gumb, po katerem bo naročnikova številka samodejno narejena. In šele potem lahko oseba sprejme ali zavrne klic. Za njegovo dokončanje morate klikniti na istoključ Če morate klicati, dvokliknite gumb. Opozoriti je treba, da vam ta funkcija omogoča klicanje samo zadnje številke na seznamu. Na splošno velja omeniti, da se ta možnost v teh slušalkah šteje za eno najmočnejših. Prav tako je treba opozoriti, da ta model omogoča uporabniku maksimalne zmogljivosti z minimalnim vmesnikom.
Te brezžične slušalke AirBeats, katerih pregledi so opisani spodaj, nekoliko spominjajo na vakuum, dobro se zadržujejo v anusu in ne padejo. Poleg tega ne pritiskajo na glavo osebe. Tudi s precej dolgim ​​poslušanjem glasbe, lastnik ne bo čutil nobenega nelagodja, še več - zlahka bo pozabil na njihovo uporabo. Vsi uporabniki, ki že nekaj časa uporabljajo slušalke, opazijo, da so preprosto "raztopljeni", ko so obrabljeni. Treba je opozoriti, da tudi z nekaterimi slabostmi v zvočnih vprašanjih, nekateri ugotavljajo, da slušalke v mnogih žanrih zagotavljajo dokaj jasno, realistično in naravno reprodukcijo. Mikrofon deluje dobro, sogovornik sliši vsako besedo, povezava ni prekinjena.

Kdo je primeren model?

Brezžične slušalke AirBeats (navodilo je priloženo k njim, vendar nima ruskega jezika) bodo primerne za vse, ki radi redno poslušajo glasbo. Treba je opozoriti, da točno ti ljudje v celoti cenijo prednosti brezžičnih modelov pred žicami. Najpogosteje takšne slušalke kupujejo ženske, ki so stalno domakot tudi ljudi, ki se ukvarjajo s športom. Tradicionalne naprave v takih primerih so zelo neudobne, žice se nenehno držijo, pozimi pa jih je težko najti pod tono oblačil. Tudi ta model bo priljubljen med študenti in šolarji.

Ker so brezžične Bluetooth slušalke AirBeats majhne, ​​lahko oseba z bolj ali manj dolgimi pričeskami skrije te slušalke in jih tako nevidne. Poleg tega je treba pokazati še eno dobro prednost pred žičnimi modeli. Treba je omeniti, v kakšnih okoliščinah so se prejšnje slušalke tega tipa pokvarile. Morda se je nekje poškodovala žica. V skladu s takimi napravami se taki problemi ne pojavljajo.

Pozitivne pripombe

Te slušalke privlačijo kupce zaradi svoje ergonomije in enostavne uporabe. Zaradi dejstva, da brezžične slušalke, je priročno za uporabo. Komunikacija in mikrofon sta odlična, pri pogovoru ni izkrivljanja in drugih dogodkov se ne zgodi. Treba je povedati, da je kitajski proizvajalec naredil velik poudarek na zunanji zasnovi, saj je estetska zasnova predstavljena tudi v več različicah.

Negativni komentarji

Čeprav imajo brezžične slušalke AirBeats YE-106S (priljubljeni model) privlačen videz, kakovost materiala pušča veliko možnosti. Nekateri potrošniki pravijo, da so slušalke dobile precej tanko plastiko. Komajda lahko vzdrži obremenitev. Veliko kupcev opozarja, da je telo napraverazpoke pri padcu. Če govorimo o pregledih kakovosti, so tudi negativni. Toda v primerjavi z bolj cenovno možnosti kitajskih proizvajalcev, je treba opozoriti, da vse ni tako slabo. Vendar pa posebnosti frekvenc niso razkrite. Ta model je najboljši za tiste, ki pogosto govorijo po telefonu, rad uporablja slušalke. Za ljubitelje glasbe pa te slušalke niso priporočljive.

Povzetek

Dejstvo, da je ponaredek tega izdelka pogosto mogoče najti na trgu, zlasti brezžične slušalke AirBeats V 3, pravi, da je model res zelo priljubljen. Celo z dejstvom, da imajo svoje pomanjkljivosti, jih stroški in videz popolnoma upravičujejo. Te slušalke so primerne za tiste, ki ne želijo odreči veliko denarja za funkcionalno in na splošno dobro možnost. Stroški teh naprav se gibljejo v razponu do 2 tisoč rubljev. Zato je treba razumeti, da teh slušalk ni mogoče primerjati s Sony ali Philipsovo kakovostjo. Vendar pa za takšne stroške ponujajo dokaj dobro možnost.
Opozoriti je treba tudi na odlično zasnovo, ergonomijo in funkcionalnost ter izvajanje brezžičnih komunikacij. Na splošno je treba pojasniti, da so slušalke dobre, obstajajo manjše težave z zvokom, vendar mnogi lastniki ne skrbijo. Mnogi uporabniki priporočajo ta model kot trajni. Vendar je treba opozoriti, da je tovarniška napaka pogosto najdena. Ko naročate na spletu v trgoviniPogosto prihajajo slušalke do potrošnika, ki ne morejo komunicirati z napravo, ali samo iz dveh zvočnikov. Na podlagi tega članka lahko jasno razumemo, ali so te slušalke primerne ali ne. Prebrati morate tudi dodatne preglede na internetu, ki lahko podrobneje opišejo situacijo.

Sorodne publikacije