Kako narediti diff: pregled programske opreme

Nekateri uporabniki, ki vidijo čudovito oblikovane dinamične profile na forumih, dobijo precej logično vprašanje: "In kako naredite diff (GIF-animacija)?". Obstaja veliko orodij za izvajanje te družbe na spletu: nekatere so preproste, vendar manj učinkovite, druge je treba obvladati, vendar bo rezultat presegel vsa pričakovanja. Najdete lahko tudi nekaj povprečnega. Torej, poskusimo ugotoviti, kako narediti razliko in kaj morate storiti. Poglejmo si nekaj najbolj priljubljenih programov, ki jih odlikuje njihova učinkovitost. Kot osnova za hife bomo upoštevali vse video posnetke.


Giphy GIF Maker

To je dokaj preprosta, priročna, brezplačna in hkrati učinkovita spletna aplikacija. Razliko lahko ustvarite z videoposnetkom, ki je posnet na priljubljeni storitvi Utub. Vmesnik programa je v angleščini, vendar bo z osnovnimi elementi upravljanja razumel vsak začetnik v tem poslu.
Preden naredite razliko, morate v iskalno vrstico vstaviti povezavo do videoposnetka in po prenosu izberite želeni segment tako, da nastavite številsko vrednost od in do. Če želite, lahko označite oznake in dodate nekaj opomb.

Imgflip

Še ena tuja služba, vendar bolj zapletena v primerjavi s prejšnjo. Proces obdelave hifi je enak: kopirajte povezave, označite številske omejitve in počakajte, da se postopek konča. Program vam omogoča, da spremenite velikost nastale slike, obrežete neželene dele, odstranite logotipe, spremenite hitrostEdina stvar, ki jo je treba storiti, je opozoriti, da je storitev deljena. To pomeni, da ima osnovna različica omejeno funkcionalnost in s plačilom odstranjene vse omejitve.


Za ljubitelje poskusne različice je dovolj, dobro, in za tiste, ki želijo storiti vse, kar je v najvišjem razredu in ne sprejmejo pol metra, bodo morali plačati licenco za približno 600 rubljev vsak mesec.

Photoshop

To je prava pošast, kjer lahko ustvarite karkoli s slikami in video posnetki. Preden naredite razliko, je vredno opozoriti tiste, ki želijo "tukaj in zdaj", da se s "Photoshopom" to ne bo zgodilo. Program ima precej visok vstopni prag in če ga ne obvladujete.
Če poznate enega od izdelkov Adobe, potem ne bo težko ugotoviti aplikacije. V drugih primerih boste morali sedeti na priročnikih in študirati video vadnice. Ampak, če boste porabili dovolj časa za program, potem boste nagrajeni z idealnimi hifami, ki bodo zavidale vsem uporabnikom foruma ali članom katerega koli klepeta. "Photoshop" vam omogoča takojšen uvoz iz menija in okvirjev ("Datoteka" - "Uvozi" - "Video posnetki v slojih"). Nato v orodni vrstici morate dodeliti zahtevan časovni interval za prihodnjo hifko. Če želite, lahko določite nekatere učinke med več sto razpoložljivimi, spremenite ozadje, dodate zvok, na splošno pripravite vse, kar lahko storite z videom.

Sorodne publikacije