Gonilniki za odstranitev programske opreme - pregled

Pri nameščanju gonilnikov, programov ali drugih aplikacij, ki so pogosto odstranjene iz operacijskega sistema, obstajajo različne napake, ki povzročajo nepopolno ali napačno odstranitev programske opreme. Po drugi strani pa lahko negativno vpliva na nadaljnje delovanje celotnega sistema in naknadno namestitev programov ter dodatno prispeva k kopičenju različnih vrst tehničnih odpadkov na trdem disku. Če temu ne posvetite dovolj pozornosti, bo operacijski sistem začel delovati počasneje in začeti bodo različni zrušitvi, nekateri nameščeni programi pa bodo lahko delovali pravilno ali pa sploh ne bodo delovali. Zato, da odstranite iz sistema različne tehnične programe, se priporoča samo s pomočjo specializiranih javnih služb. Spodaj vam ponujamo pregled priljubljene in preizkušene programske opreme za odstranjevanje gonilnikov.


Display Driver Uninstaller

Ta aplikacija je eno od specializiranih orodij, ki pomagajo odstraniti čim več pravilno poškodovanih ali zastarelih video gonilnikov. Ta program za odstranjevanje gonilnikov deluje z vsemi vodilnimi znamkami grafičnih kartic: Intel, AMD in NVIDIA. Funkcionalni pripomoček ni omejen na popolno čiščenje vseh datotek gonilnikov iz sistema. V njenem arzenalu je veliko različnih uporabnih nastavitev in dodatnih funkcij. Na primer, lahko izberete možnosti odstranitve:
 • brez ponovnega zagona;
 • z ponovnim zagonom;
 • , ko je računalnik izklopljen.
 • Poleg tega za večje udobje obstajajo tudi druge dodatne možnosti za odstranitev,na primer:
 • možnost odstranitve ali shranjevanja obstoječih monitorjev;
 • pred izbrisom - ustvarjanje obnovitvenih točk sistema;
 • odstranitev ali shranjevanje mape z voznikom;
 • ustvarjajo in shranjujejo dnevnike datotek v mapi aplikacije.
 • Prav tako lahko pravilno shranite ali odstranite dodatno programsko opremo, nameščeno z gonilniki, kot so PhysX, 3DTV Play, AMDKMPFD, AMD Audio Bus in drugo.


  Sama pripomoček je kljub tako pomembni funkciji povsem enostaven za uporabo, popolnoma brezplačen program in se kvalitativno prevaja v ruski jezik.

  Voznikovo pometanje

  Ta hitri program za odstranjevanje gonilnikov iz sistema bo našel in v celoti odstranil vse preostale gonilnike. Izjemno pomembno je, da to naredite pravilno in temeljito, saj lahko njihovi ostanki povzročijo vrsto težav, kot je zagon sistema ali povzročanje nestabilnega delovanja. Program razdeljuje razvijalec popolnoma brezplačno. Po prenosu in namestitvi lahko začnete odstraniti gonilnike iz sistema. Privzeti vmesnik je angleščina, vendar ga lahko preprosto spremenite v ruski jezik, tako da odprete element menija Navigation in izberete možnost Language v razdelku Options. Program lahko uporabite za odstranitev gonilnikov za dviganje gonilnikov za nadgradnjo ali izbris iz računalnika.

  Za grafične kartice

  aplikacija Nasty File Remover deluje v korakih po korakih in lahko po skeniranju gonilnikov za grafične kartice skenira sistemske mape za iskanje ostankov datotek. Ta program je namenjen odstranitvigonilnike za Nvidia, Matrox, ATI, Creative in druge. Morda boste morali namestiti še sveže gonilnike, toda za njegovo pravilno delovanje boste morali izbrisati vse preostale stare datoteke.

  Fusion voznika

  Ta pripomoček lahko v sistemu popolnoma odstrani vse informacije o starem gonilniku. Vse ostalo bo očistilo v registrskih ključih in sistemskih datotekah. Prednost te programske opreme za odstranjevanje gonilnikov je njegova brezplačna distribucija, podpira pa tudi odstranitev in popolno odstranitev gonilnikov najbolj znanih proizvajalcev računalnikov - AMD /ATI, Creative, Intel, ASUS, Microsoft, Realtek, NVIDIA PhysX. Aplikacija je enostavna za namestitev in skoraj ne zaseda prostora na disku. Njegov intuitiven in enostaven vmesnik se hitro razvije od prvih minut.
 • uporabniški vmesnik v več jezikih;
 • podpora za vse znane proizvajalce;
 • Odstranjevanje registrskih ključev in sistemskih datotek, ki so ostale iz prejšnjih gonilnikov.
 • Orodje za čiščenje AMD Clean

  Ta program za popolno odstranitev gonilnikov AMD Catalyst ga bo očistil in pripravil za novo namestitev. Odstranjevanje se izvaja ne samo na trdem disku, ampak tudi v registru. Odstrani tudi vse sledi, ki so morda ostali po standardni odstranitvi. Poleg odstranjevanja grafičnega gonilnika ta program deluje s gonilniki za avdio naprave in USB, čipove, kot tudi programsko opremo, kot je nadzorni center in HYDRAVISION. Ko končate odstranitev, se ustvari podrobno poročilo in shrani v mapo izvršljive datoteke. Za zagon pripomočka vam ni treba namestiti pripomočka.Program je na voljo brezplačno. To je uradna odločitev podjetja AMD in je popolnoma združljiva s katero koli različico programske opreme, ki jo izda ta proizvajalec.

  Sorodne publikacije