Zlati gumb "Yutub": Kaj je to in kako ga dobiti?

Zlati gumb "Utoub" je način za spodbujanje prizadevanj za promocijo vašega kanala. Dejansko obstajajo 3 vrste gumbov: srebro, zlato in diamant. Vendar je najbolj priljubljen zlati gumb "Utub", saj ni tako težko dobiti srebro, da je v mnogih. In da bi dobili diamant, morate narediti veliko truda, ni ga enostavno narediti.

Kako dobiti zlati gumb "Utuba"?

Dodelitev katerega koli gumba je določena s številom naročnikov na kanal. Povečanje števila gledalcev ne more doseči vsakdo. Če želite to narediti, morate ustvariti zanimivo vsebino, ki privlači ljudi. Morate slediti trendom in biti na tekočem z vsemi dogodki, poleg tega pa si sproti posodabljajte videoposnetek o aktualnih temah. Dober pomočnik kanala je oglaševanje. To vam bo pomagalo izvedeti več o svojem kanalu. No, ali se bodo naročili ali ne - je odvisno, ali bo vaša vsebina pritegnila ali ne. Ne samo, da je treba zbrati vaše občinstvo, je pomembno, da ga ohranite in povečate. Če želite to narediti, morate redno predstaviti video, ki ima veliko časa in truda.


Nasveti za širjenje kanala

  • Konkurenca na področju Utube narašča vsak dan, privablja in preseneča gledalca je vse težje in težje. Obvezen kriterij je kakovost videa in zvoka, saj če gledate videoposnetek, obstaja nelagodje, potem pa bo gledalec verjetno šel.
  • Videoposnetke je treba redno objavljati na kanalu. Če je vaš ciljzlati gumb "Utub", potem bo delo veliko.
  • Poleg zgoraj navedenega je pomembno merilo za uspeh tudi iskanje ciljnega občinstva. Najprej je treba izbrati približno starost ljudi, ki se bodo osredotočili na temo videa. Različne starostne kategorije so zanimive za različne žanre kanalov, zato je pomembno, da najprej izberete način, na katerega boste v prihodnosti napredovali.
  • Dejansko obstaja veliko različnih točk, ki določajo uspeh kanala. Zlati gumb Yutub je popolnoma dosegljiv cilj, če vložite maksimalno količino napora pri doseganju tega cilja.


    Raznovrstni gumbi

    Da bi dobili prvi gumb, morate poklicati 100.000 naročnikov. Po prečkanju te meje se srebrni gumb dodeli lastniku kanala kot nagrada. Veliko bolj resen dosežek je zlati gumb, ki je podarjen milijonom naročnikov. Pred nekaj leti se je štelo za bolj dragoceno, vendar se sčasoma vedno več uporabnikov pojavlja na YouTubu in tipkanje milijona postaja lažje in lažje. Toda še vedno veliko kanalov si prizadeva za zlati gumb. Ta diamantni gumb ima manj kanalov, saj zahteva 10 milijonov uporabnikov. Srebro in zlato gumb "Utuba" - veliko bolj pogost pojav. Če poskušate predstaviti to število ljudi, bo to prebivalstvo dveh velikih mest. Ni čudno, da so lastniki takšne vojske prejeli tako nagrado, ker je res resen kredit.

    Sorodne publikacije