Igre za 32-bitni sistem: strateški in dirkači

Danes ni vsakdo močan računalnik, toliko iger ne bo na voljo. In jezik se ne nanaša na pomanjkanje zmogljivosti RAM-a ali grafičnega procesorja, ampak na neskladnost arhitekture. CPU računalnika lahko preprosto ne podpira 64-bitnih rešitev, zaradi katerih takšnega računalnika ni mogoče prisiliti, da deluje na 64-bitnem operacijskem sistemu. Zato se morate zabavati, igrati samo igre za 32-bitni sistem. Njihov seznam je naveden spodaj v ustreznih kategorijah.


Izogibanje problemu neskladnosti arhitekture

Dejansko je problem, povezan z arhitekturo procesorja, precej sporen, saj lahko skoraj vsak sodoben računalnik namesti 64-bitni operacijski sistem. To vam omogoča igranje iger za 32-bitni sistem Windows, čeprav je to mogoče le, če CPU res podpira to arhitekturo. To lahko preverite na uradni spletni strani proizvajalca, tako da v iskalni niz vnesete ime modela izdelka.
Če procesor ne podpira 64-bitne arhitekture, je težava bolj zapletena in lahko se odločite, katero lahko zamenjate. In lahko kupite dokaj poceni različico procesorja. Iskanje pravega procesorja je lahko zelo enostavno, toda preden ga kupite, morate vedeti, ali podpira matično ploščo. Da bi to naredili, boste morali tudi preučiti njegovo uradno spletno stran za proizvajalca. Če je procesor podprt, lahko varno kupite in namestite 64-bitni operacijski sistemistočasno dodajanje RAM. Nato lahko varno igrajo igro za 32-bitne sisteme in 64-bitne arhitekture. Tudi z novim procesorjem.


Izbira iger za 32-bitne sisteme

Danes večina iger zahteva 64-bitni OS in uporablja 64-bitni sistemskih ukazov procesorja. Od tega je skoraj 90% are free, da deluje na 32-bitnih različicah, čeprav so nekateri "težka" izdelki na tej arhitekturi odpustili. Na primer, Subnautica, Hurtworld Owerwatch in brez nastavitev OS tveganja niso naloženi na 32-bitnem sistemu. Zato je izbira iger, ki jih je mogoče predvajati na 32-bitnem sistemu, zelo podoben izbor projektov za šibke računalnik. In bi morali poiskati sprostitev pred 3 leti.

Najboljše streljanje

strelec in akcijske-igre za 32-bitni operacijski sistem Windows 7 razširjena. Prvič, ta kategorija vključuje vse razvoja igre, ki se sprošča v okviru 32-bitne različice operacijskega sistema Windows XP. Ker polno združljivost z XP Sedem tudi njihovi programi izvajajo na teh platformah. Drugič, strelci za 32-bitne sisteme je mogoče najti med igro serije Crysis, strelci Call of Duty, Hitman, Dead Space, Far Cry, povezovanje strelci CS: GO in levo za mrtve, srednjeveška Scout Assasins Creed do različice 4 Metal Gear Solid, Half Life 2

strategijo

med igrami za 32-bitne sisteme sedanjih in strategij v razredu, ki lahko imajo veliko časa. To C & C: Generals, serija Total War, tretji in četrti del Europa Universalis, StarCraft II, vse civilizacije, Warcraft, Heroes of Might & amp; Magic, smešno strategija Red Alert, Warhammer, Kraljev Bounty in nekoliko pozabili Age of Empires. Vse te igre za 32-bitni operacijski sistem Windows 7vam omogočajo, da dobite veliko zadovoljstva, ki izpolnjuje zahteve različnih akterjev. Poleg tega ti igralni projekti niso zahtevni za grafični procesor, zato bodo delovali tudi na sistemu z nizko zmogljivostjo in na prenosnem računalniku.

Dirkanje za 32-bitne sisteme

Lastniki procesorja x86 ne bi smeli biti razburjeni zaradi dirke. Ker bo vodenje iger na 32-bitnem sistemu zelo enostavno. Še posebej zahvaljujoč dejstvu, da razvijalci dirke izvajajo popolno arhitekturno kontinuiteto. Za uporabnike 32-bitnega OS, igre, kot so: Need for Speed, ki podpirajo x86 Flatout arhitekturo, Colin Mcrae dirkalno serijo, Project CARS, F12016 rally car simulator WRC 6 FIA World Rally Championship in Dirt Rally, MotoGP motor, simulator Euro Truck Simulator 2 in neverjetno kul GRID Autosport. Na splošno se vsaka dirka, ki je trajala do leta 2014, zlahka zažene na procesorju x86.

Zagon iger

Vse zgoraj navedene igre za 32-bitni sistem se lahko predvajajo tudi na šibkem računalniku, čeprav delujejo tudi na 64-bitni arhitekturi. Zato pri nakupu izdaje skrbno preučite njegovo specifikacijo. V sistemskih zahtevah lahko vidite želeni bit operacijskega sistema. Prav tako lahko igrate indie igre in arkade v brskalniku. 32-bitni sistem - to ni razsodba za igralca, saj lahko tudi pod to arhitekturo igra veliko brez nadgradnje. Ker razvijalci iger želijo čim bolj povečati prihodke od izdaje, poskušajo svoje projekte prilagoditi različnimprocesorji in OS. Ker lahko lastniki 32-bitnih sistemov igrajo skoraj isto kot pri 64-bitnih sistemih.

Sorodne publikacije