Zapisi klicev za Android: Najboljše aplikacije

V mnogih primerih in na različnih področjih se lahko zahteva snemanje klicev na "Android". Tukaj je delo novinarja in nekaj poslovnih pogajanj ter druga področja, kjer je potreben natančen odraz vira. Prav tako ni vredno odrezati računa in življenja, ko oseba na koncu žice nenadoma postane zelo pozabljiva in "se ne spomni", kar je rekel prej. Ni vredno sprejeti podobne, bolj vohunske dejavnosti, ker je zapis klicev na Android zelo blizu kršenju pravic do zasebnosti, še posebej, če se vaš nasprotnik ne zaveda, kaj pišete. Kljub temu so podobna orodja zelo priljubljena med uporabniki, vendar je zelo težko najti inteligentna iskanja na internetu.


Poskusimo ugotoviti nekaj najbolj priljubljenih aplikacij za snemanje klicev v Android, ki so vsebovale kvalitativno komponento, učinkovitost njihovega dela in veliko pozitivnih mnenj v Googlu Play.

Snemalni mikrofon in klic

Pripomoček lahko deluje ne samo z dohodnimi klici, ampak tudi snemanje zvoka iz vseh nameščenih aplikacij pripomočkov. Ampak v vsakem primeru za pravilno delovanje programske opreme potrebujete vsaj nekaj mikrofona.
Aplikacija Android Call Recording shranjuje skladbe v štirih priljubljenih oblikah: MP4 AMR, WAV in 3GP. Snemanje se lahko izvede bodisi popolnoma v samodejnem načinu ali s pomočjo prejšnjih nastavitev. Prejeti zapis o klicu lahko pošljete »Androidu« v poštni predal ali v »Skype«.Izdelek je distribuiran po brezplačni licenci, zato je obremenjen z oglaševanjem. Slednje ni preveč obsesivno, včasih pa je še vedno naporno.


RecForge Lite

Ta programska oprema za snemanje klicev v "Android" je dober funkcionalni niz. Če je kakovost zvoka v drugih aplikacijah tega načrta v celoti odvisna od zmogljivosti mikrofona, potem imamo možnost, da še naprej obdelujemo skladbo. Lahko se igrate s kanali, hitrostjo prenosa, učinki in ustvarjate prave sladkarije iz izvornega materiala.
Program deluje s tremi oblikami WAV, MP3 in OGG, najbolj zanimivo pa je, da lahko eno kodiranje takoj pretvori v drugo, kar je zelo priročno. Žal ni samodejnega snemanja, vendar aplikacija ponuja številne priročne pripomočke, nato pa se aktivira glavna funkcionalnost. Programska oprema s predpono "Light" je razdeljena brezplačno, vendar bo, kot v prvem primeru, uporabnik občasno posegal v oglas. To lahko onemogočite z nakupom napredne različice.

Enostavno snemanje glasu

Ime programa se popolnoma upraviči. To je resnično intuitiven in enostaven program za snemanje klicev na platformi Android. Dovolj je, da uporabnik izbere nastavitve, za katere želite uporabljati aplikacijo, druge nastavitve pa se bodo samodejno prilagodile.
Na kakovost uporabnikovega zapisa ni nobenih pritožb, saj programska oprema klikne maksimum iz mikrofona in oddaja skladbe z visoko bitno hitrostjo. Slednji se nanaša na formate WAV in M4A, vendar če želite prihraniti prostor na notranjipogone ali pomnilniško kartico, lahko pišete v povprečju 3GP.

Značilnosti programske opreme

Pomembno je omeniti tudi takšno funkcionalnost, kot je pretvorba jezika v besedilo. Vgrajena storitev deluje tako, kot bi morala, in na to ni resnih pritožb. Edina in kritična slabost za domačega potrošnika je priznanje le angleščine in španščine. Tako bo področje uporabe tega funkcionalnega za rusko govorečega uporabnika zelo specifično. Na splošno se lahko ta programska oprema imenuje optimalna za dobro polovico potrošnikov. Preprosta je z intuitivnim vmesnikom, brezplačnim, neagresivnim oglasom in tudi zahtevnim sistemskim pripomočkom.

Sorodne publikacije