Najcenejši pametni telefon s 4G: pregled, funkcije in pregledi

Kdo ne sanja, da ima funkcionalni pametni telefon, ki podpira standard 4G /LTE? Če obstajajo takšne, potem bodo najverjetneje zelo majhne. Vendar pa je na trgu digitalnih naprav, široko funkcionalno, praviloma ponujajo vodilne, in za njih, nedvoumno, bodo morali določiti veliko količino. Kaj storiti kupcem, ki nimajo tako veliko denarja? Preberite ta članek, ki vam bo povedal nekaj poceni pripomočkov. Razvrstitev se udeležujejo poceni pametni telefoni s 4G, katerih cena ne presega 10.000 rubljev. Ste presenečeni? Da, taki modeli obstajajo. Seveda so v primerjavi s parametri uspešnosti in drugimi značilnostmi slabše vodilne, vendar je razlika v ceni v celoti poplačana.

Huawei Honor 5A

Najcenejši pametni telefon 4G /LTE v kombinaciji z dostojnimi funkcijami, ki jih je predstavil Huawei. Stroški za to se gibljejo v 8000 rubljih. Razstavimo, je model takega denarja. Prva stvar, na katero želim biti pozoren, je videz. Eleganten pripomoček - tako govorite o tem v uporabniških ocenah. In to je res. Ohišje je izdelano iz stekla in kovine, kar pa ne more, ampak prosim.

Na žalost je "operater" nekoliko znižal - peti "Android" je moralno zastarel. Ampak to poveča obseg RAM-a, ki je 2 GB. Sistem strojne opreme temelji na MediaTek MT6735R. Dober zaslon in odlične kamere (glavni - 13 megapikslov) prispevajo k prijetni izkušnji interakcije z pripomočkom. Baterija seveda ni najboljša (2200 mAh),vendar je za en dan njegovega vira dovolj za dokončanje.

Wileyfox Swift

Nič manj zanimiva je poceni pametni telefon 4G /LTE, ki ga proizvaja Wileyfox. Poleg dejstva, da podpira delo mrež nove generacije, ima tudi dostojno "polnilo". Skupaj za 8-9 tisoč rubljev bo kupec kupil večnamenski pametni telefon, ki v celoti izpolnjuje sodobne zahteve. Kaj je v pregledih? Veliko uporabnikov se je osredotočilo na dober čipov Qualcomm Snapdragon 410, njegove zmogljivosti pa dopolnjujejo dva gigabajta RAM-a.

Prav tako so lastniki opozorili na vredne značilnosti zaslona in kamer. Poleg tega želim ostati na glavnem modulu. Njegova resolucija je 13 MP, kar omogoča odlične fotografije. Za sprejem in prenos signalov uporabnikov ni nobenih komentarjev. Vse deluje stabilno, brez padcev in prekinitev. Baterija (2500 mAg) v tem pripomočku ne ustreza sodobnim standardom, vendar je povsem mogoče zagotoviti avtonomijo za obdobje 20-24 ur.

Philips S326

Najcenejši pametni telefon s 4G je v seriji proizvajalca, kot je Philips. Model S326 se v povprečju prodaja po ceni 7500 rubljev. Proizvajalec se je poskušal pohvaliti s sprostitvijo tega pripomočka. Po testiranju so bili vsi uporabniki zadovoljni. Naprava odlično deluje z omrežji. Pri priključitvi na stabilno delovanje 4G so opazili visoke hitrosti. O čem lahko še sanjaš? Toda, kot se je izkazalo, je nekaj v zvezi s tem. V svojih povratnih informacijah so uporabniki upoštevali tudi druge funkcije telefona. Ne pozabite takoj, da se model S326 ne more pohvaliti z vodilnim "polnilom". VNaprave imajo en gigabajt operativnega in osem vgrajenega pomnilnika, ne pa najmočnejši procesor Spreadtrum SC9830. Ločljivost fotoaparata prav tako dopušča veliko želje. Toda zaslon se ni pojavil. Vse to v celoti izpolnjuje sodobne zahteve. Lastniki so identificirali drugo močno stran naprave - kapacitivno baterijo 3.000 čarovnikov.

Samsung Galaxy J1 (2016)

Najcenejši pametni telefon s 4G je v liniji korejskega proizvajalca Samsung. Njegov približni strošek je bil 7000 rubljev. Govorimo o Galaxy J1 (2016). Temelji na dokaj dobrem procesorju Exynos po lastni zasnovi 3475. Računalniški moduli (vsi štirje) so pospešeni na 1300 MHz. Dopolni značilnosti RAM strojne platforme v velikosti enega gigabajta. Toda vgrajeno skladišče je majhno - le 8 GB. Naprava je opremljena z AMOLED zaslonom za 5 °. Dovoljena zmogljivost: 207 ppi (gostota), 800 x 400 px (kakovost). Glavna kamera ima dober modul. Slike so povprečne kakovosti in popolnoma skladne z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik. Sprednji modul 2 Mp se lahko uporablja samo za video komunikacijo. Za shranjevanje slik, fotografij, glasbe in videoposnetkov je proizvajalec implementiral podporo za pomnilniške kartice, ki lahko razširijo vgrajeni pomnilnik na 32 GB. Od komunikacijskih zmogljivosti je seveda treba poudariti, seveda, LTE in 3G. Prav tako je pametni telefon opremljen z moduli GPS, Wi-Fi, Bluetooth. Avtonomija ni najmočnejša baterija za 2050 mag. Telefon temelji na precej starem OS - peti različici Androida.
Mnenje lastnikov:
 • Na voljo je le 4 GBIntegriran spomin, ki ga zagotovo ne bomo imenovali dostojanstvo.
 • Šibka ločljivost zaslona in kamer.
 • Možnost razširitve pomnilnika močno poveča funkcionalnost pripomočka.
 • Odlično ujame signal.
 • Navigacijski moduli delujejo natančno in hitro.
 • Nezadostna baterijska oprema, vendar s šibko obremenitvijo, lahko zagotovi do 3 dni delovanja.
 • Zastareli OS.
 • Sony Xperia E3

  Še en poceni pametni telefon 4G uglednega proizvajalca. Xperia E3 prihaja z dobrim čipom Snapdragon 400 (1200 MHz) podjetja Qualcomm. Pripomoček se je odlično izkazal ne samo pri delu z omrežji, temveč tudi pri "težkih" aplikacijah. Glede na to, da telefon stane približno 8000 rubljev, boste morali podariti z ločljivostjo kamer (enota je opremljena z moduli za 5 Mp in 03 Mp), svetlo živo oblikovanje, značilnosti zaslona (ločljivost 854 x 480 slikovnih pik) in notranji pomnilnik (4 GB ) Po mnenju večine uporabnikov si ta model zasluži pozornost. Z vsemi nalogami stroj dobro deluje, ima sposobnost dela z omrežji četrte generacije in je nedvomno kakovosten in zanesljiv.

  Acer Liquid E600

  Tajvanska družba Acer je predstavila tudi najcenejši pametni telefon s 4G. Liquid E600 temelji na zmogljivosti platforme Snapdragon 400. Hitrost procesorja je 1200 MHz, kar je zelo dobro za javni sektor. Sklop karoserije navdušuje uporabnike z visoko kakovostjo. In zamisel, da za samo 7000 rubljev lahko kupite eleganten pripomoček uglednega proizvajalca, duša se segreje.

  Naprava ima čudovit 5-palčniprikazovalnik, čeprav po mnenju uporabnikov, nekoliko znižal kakovost (480 x 854 px). Življenjska doba baterije je enaka 2500 MAG. V stanju pripravljenosti bo telefon deloval približno 250 ur. Kot pri fotoaparatih je frontalna ločljivost kritično majhna (03 Mp), vendar pa glavni omogoča izdelavo zelo konkurenčnih slik z uporabo modula 8 MP.

  Alcatel One Touch Pixi 45045D

  Ta telefon lahko upravičeno imenujemo "najcenejši pametni telefon na Androidu" 4G ", razen, če ga, seveda, postavi v eno od ocen s kitajskimi" pustuškami ". Njegova vrednost se giblje znotraj 5 tisoč rubljev. Kaj še poleg LTE dobi uporabnik za takšen denar? Procesor ima štiri jedra, ki delujejo na frekvenci 1000 MHz. Funkcionalnosti so dopolnjene z 1 GB RAM-a. Uporabniki so opozorili na majhno količino domačega pomnilnika in nizko ločljivost zaslona, ​​če pa morate kupiti pametni telefon s podporo za LTE in precej poceni, boste morali zavrniti polnjenje "nadeva".
  Za lastnike tega fotoaparata (5 in 8 MP) je bilo zadovoljstvo. Slike so kakovostne, še posebej, če jih delate na prostem podnevi. Naprava deluje z dvema karticama mobilnih operaterjev, vendar je 4G mogoče aktivirati samo na eni. Značilnosti lastnikov baterij niso zelo zadovoljne, kar dokazujejo številne ocene. Naprava uporablja baterijo 2000 mAh, ki jo je treba polniti vsak dan. In tukaj je šesta različica Androida in veliko uporabnikov mi je bilo všeč. Ima preprost in lep vmesnik. Deluje gladko brez obešalin druge napake.

  Highscreen Easy L

  Dober poceni 4G pametni telefon je izdal Highscreen. Kitajski medijski procesor MediaTek MT6737 je odgovoren za njegovo delovanje. Zgrajen je na štirih modulih, od katerih je vsak sposoben proizvesti največjo frekvenco 1250 MHz. Precej dobra raven zmogljivosti zagotavlja RAM v enem gigabajtu. To seveda ne zagotavlja super zmogljivost, vendar je za delo z enostavnimi aplikacijami dovolj. Grafika je opremljena s pospeševalnikom Mali-T720 MP2. V pregledih uporabniki upoštevajo majhno količino domačega pomnilnika (4 GB), vendar je proizvajalec predvidel možnost, da ga poveča na 32 GB. Za namestitev aplikacij ne boste mogli uporabljati dodatnega skladišča, vendar lahko shranjuje različne večpredstavnostne datoteke, kar je prav tako precej dobro. Nedvomna prednost tega modela je seveda podpora mrežam nove generacije. Prav tako lastniki pustijo pohvale na zaslonu. To je sposoben za prenos kakovosti HD, ki je zelo prijeten, še posebej, če menite, nizke stroške (v 7.500 rubljev). Na tej zaslugi se devays še ni končalo. Ti uporabniki vključujejo 3600 MAG baterijo. In vse to "čudež" teče Android 6. "

  Micromax Q465

  Zdaj je čas, da razmislimo o poceni 4G pametnem telefonu in dobri bateriji. Model Micromax Q465 je upravičen do takega naslova. Za 8-85 tisoč rubljev bo uporabnik pridobil odlično večnamensko napravo z dostojnimi značilnostmi. In to ni oglas. Samo poglejte, kaj lastniki pišejo v pregledih. Močan quad-corePlatforma z 2 GB (!) RAM-a, 16 GB integriranega, čeprav uporabniki pravijo, da je na voljo le 10, vendar je že impresivna, zaslon visoke kakovosti, primerna ločljivost kamere in, kar je najpomembneje, zmogljivost baterije skoraj 4000 mAh 3900). Ali ni vredno denarja? Vendar pa ni vse tako rožnato. Čeprav je naprava in dve kartici, je radijski modul le en, tako da bo sedem delovalo izmenično. 64-bitni sistem vam omogoča namestitev vseh najbolj naprednih aplikacij, toda platforma strojne opreme ne bo mogla izvesti največ sredstev.

  DOOGEE X5 Max Pro

  Model X5 Max Pro - poceni 4G pametni telefon, ki prihaja z Bližnjega vzhoda. Na prodajnih točkah za njega se zahteva od 5900 rubljev. Za ta denar bodo lastniki uporabljali hitri internet (4G), kakovosten zaslon, ki prenaša slike v ločljivosti 1280 x 720 px. Veliko navdušenih odzivov je sprožila strojna platforma, ki temelji na MediaTek MT6737. Prav tako je proizvajalec pripomočka namestil dva gigabajta »RAM«. Shranjevanje za prenos programske opreme je 16 GB. Povečate ga lahko s pomnilniško kartico. V tem modelu ni padla baterija. Njegov vir (4000 mag) traja do dva dni pri povprečni obremenitvi. Pri pametnih telefonih omrežje deluje odlično. Signal je stabilen, na navigacijskih modulih ni nobenih opomb. V komentarjih lastniki zagotovijo, da so zmogljivosti pripomočka 100% upravičene.

  ZTE Blade L4 A460

  Kitajski baby Blade L4 A460 - najcenejši pametni telefon s 4G. Cene ne presegajo 112 USD. Upoštevajte, da v pregledih, mnogi lastniki pravijo, da lahko kupite ta telefon za samo $ 90. Takojtreba je nameniti pozornost potencialnim kupcem, da ta blagovna znamka ni visoke kakovosti, zato so stroški za izdelke nizki. Na žalost ima mreža veliko negativnih mnenj o pripomočkih ZTE. Imajo uporabnike, ki govorijo o vprašanjih, kot so obešanje, zrušitve, spontane zaustavitve itd.
  Najprej bodite pozorni na dejstvo, da naprava deluje na čipu Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909-4. Nahaja se pod nadzorom pete različice "Android". Pomnilnik ponuja 1 GB (RAM) in 8 GB (vgrajeno). Avtonomija se ne razlikuje veliko, saj pametni telefon uporablja baterijo z 2200 mAh. Kamere (8 in 5 Mp) lahko pripišemo prednostim. Slike so precej dobre. Toda zaslon, nedvoumno, je šibek - pri petih palcih je ločljivost le 854 x 480 px in matrika TFT. Na tem modelu lahko dokončate uvrstitev poceni pametnih telefonov s podporo za 4G.

  Sorodne publikacije