Kako izvedeti Steam ID? Vse o edinstvenih identifikatorjih

Platforma Steam ima svoje tehnične značilnosti in razlike. Na svoj način je briljantna in edinstvena, a tudi tako čudovite stvari imajo svoje pomanjkljivosti, ali pa imajo težave z delom z njimi. V programu Steam so trenutni ID-ji unikatni identifikatorji. Po eni strani so zasnovani tako, da olajšajo dostop igralcev do določenih predmetov in udeležencev sistema, po drugi strani pa je to funkcija in povezana z delovanjem platforme.

Zakaj ga potrebujete?

ID-ji služijo kot naslovi vseh, ki so v omrežju Steam. Na primer, dodeljeni so igralcem, igricam, posodobitvam, profilom. Posamezni identifikator je predstavljen kot niz številk in vam omogoča, da se kopirate za nadaljnjo uporabo. V svoj profil lahko na primer vstavite povezavo v forumu uporabnika ali uporabite priročen sklic na igro z njim. Na splošno, sposobnost uporabe ID precej.


Kako izvedeti Steam ID?

Vsak uporabnik ima svojo lastno številko platforme. Ta številka je nekakšen naslov za izmenjavo informacij med sistemom Steam, igrami in drugimi viri, kot so različni forumi in statistika iger. Torej, kako najti Steam ID? Obstaja več preprostih načinov.
 • Najlažji način, da se naučite ID igralca Steam, je, da greste na stran profila določenega igralca, na primer na svoje, nato z desno tipko miške kliknete in izberete Copy Link Address. Imela bo naslednji videz: http: //steamcommunity.com/profiles/[število nastavitev].
 • Zgodi se, da igralci dodelijo svojo lastno identifikacijo prek nastavitev profila v platformi. V tem primeru je povezava podobna tej: http://steamcommunity.com/id/[število števk].
 • Naprednejše metode
  Obstajajo tudi drugi načini za učenje Steam ID in so bolj primerni za napredne uporabnike:
 • Če potrebujete identifikator tehnične platforme, morate ponoviti korake, opisane v prvem odstavku, namreč, da greste na stran kopiranega povezave določenega uporabnika. Nato z desno miškino tipko kliknite stran in v polju »Koda strani za brskanje« ali »Izvorna koda« izberite, odvisno od vašega brskalnika. Nato uporabite iskanje strani, praviloma kombinacijo ctrl + F. polje naj bo napisano "steamid". Najdeno besedilo je označeno z rumeno barvo in zlahka ga ločite od različnih tehničnih informacij. Najden naslov bo izgledal tako: g_steamID = "[niz različnih številk]". To so številke, ki jih potrebujete za informacije o profilu.
 • Še en način za spoznavanje ID pare. To je bolj preprosto, vendar vas zahteva, kot tudi zahtevani igralec nameščenih iger, običajno na motorju Source. To so priljubljeni izdelki, kot je Counter Strike 1.6 Dota 2 CS: GO. Spodaj je na voljo več možnosti. Če želite izvedeti svoj edinstveni identifikator, morate konzolo odpreti s pritiskom na tipko "~" in tam ubiti ukaz "status". Nato boste na konzoli videli številke, ki jih potrebujete. Če potrebujete ID prijatelja in igrate CS 1.6, potem je preprostoProsite ga, da gre na igralni strežnik. V procesu povezovanja vašega prijatelja boste videli vse potrebne informacije v klepetu igre.
 • Na internetu so tudi posebne storitve. V njih si lahko ogledate različna podrobna navodila, podobna zgoraj navedenim, vendar pa bodo vsi ukrepi za vas naredili program znotraj spletnega mesta. Praviloma je potrebna le povezava do profila.
 • ID-ji iger


  Delujejo kot naslovi različnih vsebin in so predstavljeni kot del povezave platforme za shranjevanje. Kako najti Steam Game ID? Prva stvar je, da greste na platformo pod vašo prijavo ali uporabite spletno mesto tega vira. Nato z desno miškino tipko kliknite na želeno igro in v meniju "Kopiraj naslov povezave" izberite. Vsebina kopiranih informacij bo izgledala takole: http://store.steampowered.com/app/(ID poseben programski izdelek). Z drugimi besedami, vse informacije, ki sledijo /app /in bodo identifikator igre. Zakaj ga potrebujete? Povezavo s prijatelji ali drugimi uporabniki lahko delite s katerim koli virom in razpravljate o njej. Morda boste delali svoje spletno mesto, posvečeno igri, in izvedli tekmovanje. Na splošno lahko te informacije najdete na veliko načinov uporabe.

  ID administratorja

  V tem primeru je vse precej zmedeno in individualno. Vendar pa mnogi igralci postavljajo vprašanja o tem, kako poiskati skrbnika Steam ID. Platforma sama po sebi ne zagotavlja zmožnosti igranja čarovnika za igre na srečo v vseh igrah, vendar lahko ugotovite ID lastnikov nekaterih projektov.Na primer, ID skrbnika strežnika Counter Strike 1.6. Metode pridobivanja informacij so podobne tistim, ki so opisane zgoraj. Skrbnik je igralec kot ostali. Na podlagi tega lahko ugotovite njegov Steam ID, ko se poveže z igro. Poleg tega lahko uporabljate posebne programe, vendar to povzroča nekaj težav: na primer, morda ste zaklenjeni v igri ali pa se lahko izkaže, da je uporabnost virusa. Zelo priporočljivo je, da na vaš računalnik ne prenašate vprašljivih izdelkov. Nekateri igralni strežniki v Counter Strike imajo napredne funkcije in posebne ukaze, ki se vnesejo prek klepeta. Najprej poskusite pisati /pomagati, da vam bo dala vse informacije o spremembah, ki ste jih naredili. Vendar pa obstaja veliko število ekip, ki so odvisne od določenega igralnega strežnika.

  Sorodne publikacije