Digma Linx A420 3G: pregledi modelov

Trg za mobilne naprave ne ustavi bitk za mesto pod soncem. Zdi se že določeno, kdo je kdo, a ne! V belem svetu je nova blagovna znamka - in vse je znova! Zdaj distractor miru na trgu ni dobro znano podjetje Digma. Kaj je proizvajalec in od kod prihaja? To zagotovo nihče ne ve. Kljub temu pa je razvijalec jasno nameraval zapolniti celoten segment proračuna. Njeni izdelki so cenejši od večine proračunskih naprav Xiaomi in Meizu. Ravno tako Digma poskuša preživeti v težkih konkurenčnih pogojih.


Družba je pred kratkim uvedla nov ultraproračunski aparat Digma Linx A420 3G. Mnenja o tem (kot tudi tehnične specifikacije) bodo razstavljena v tem materialu. Najprej pa poskusimo razumeti, kaj je znamka in od kod je.

Kaj je ta znamka?

Digma je bila ustanovljena leta 2005. Njen nominalni lastnik je UK korporacija Nippon Klick Systems LLP. "Registrirana" družba v Londonu, vendar so njeni izdelki izdelani v malo znanih tovarnah na Kitajskem. Treba je omeniti, da je glavna veja blagovne znamke - računalniška periferija. Tablični računalniki, mobilni telefoni in pametni telefoni so novi izdelki tega proizvajalca. čeprav na tem področju stvari niso tako: izdelki podjetja ne morejo izstopati med sodobnimi blagovnimi znamkami. In damping Xiaomija in Meizuja otežuje obstoj te blagovne znamke. Toda to ni preprečilo sprostitve visokokakovostnega pametnega telefona. Komentarji o Digma Linx A420 3G (črni) imajo pozitivne komentarje.


Moram reči, da obseg pametnih telefonov v podjetju ni tako velik. Morda zato Digma še ne more zavzeti vidnega mesta na svetovnem trgu mobilne telefonije. Vendar je to podjetje pred nami. Na primer, Digma Linx A420 3G, katere preglede bomo obravnavali v tem materialu, je kot nalašč za nepretenciozne uporabnike, ki ne potrebujejo neverjetnih zmogljivosti ali novih tehnologij. To je ultra-proračun pametni, in to je treba računati. Oglejmo si podrobnejši pregled naše trenutne kopije.

Ocene o oblikovanju in kakovosti materialov

Če boste napravo kupili zaradi neke nenavadne oblike, boste zaman porabili denar. Ni nič posebnega o Digma Linx A420 3G. Ocene o zasnovi aparata zgovora. Mnogi uporabniki ugotovijo, da je to žalostno in brezosebno. In to je absolutna resnica. To je boleče spomin na kitajske naprave iz ne-znanih blagovnih znamk. Ohišje je izdelano iz poceni plastike, ni zaščitne obloge. Mnogi lastniki opozarjajo na nesramno oblikovanje, vendar hkrati trdijo, da je zadnji pokrov enostavno odstraniti skoraj nemogoče. In zakaj verjamete? Najverjetneje, zadeva je naslednja: nekateri modeli se razlikujejo v chilcosity - tisti, ki gredo s tovarniško napako. Kaj pravijo lastniki o kakovosti materialov? Vsi vsi trdijo, da je plastika uporabljena za grozljivko nizke kakovosti. In kaj želite, sprašujete, iz ultraproračunskega pametnega telefona? To je običajen položaj stvari. Konec koncev je bila ta naprava zamišljena poceni, zato so bili materiali ustrezno uporabljeni.

Mnenja o učinkovitosti naprave

Zdaj pa preidimo na strojno platformo Digma Linx A420 3G 4GB. Mnenja o funkcijah pametnega telefona se ne razlikujejo monotono - vsi so močno negativni. Velika večina lastnikov naprave se pritožuje nad dejstvom, da je z nekaterimi aplikacijami odvraten. Drugi komentatorji navajajo, da naprava in njene neposredne odgovornosti slabo izhajajo iz roke: seznam stikov je naložen za pet minut, konstantne "napake" pri sprejemanju klica, vendar internet in na splošno ni potrebno. To je treba pričakovati: gadget ima šibek procesor (čeprav dual-core) s taktno hitrostjo 1300 megahertzov. Velikost RAM-a je 512 megabajtov. Toda operacijski sistem tukaj dal celo zelo moderno - "Android" 6,0. Jasno je, da strojna platforma z nizko porabo ne more upravljati tega OS. Od tod tudi "glitches". Velika večina lastnikov se je pritožila, da je vgrajeni pomnilnik katastrofalno nizek. In res, kaj danes pomenijo 4 gigabajti? Možno je razširiti pomnilnik s kartico Micro SD, vendar samo do 32 gigabajtov. Na splošno, značilnosti strojne platforme, dobro, zelo "proračun" - da postane cena.

Pregledi fotoaparata pametnega telefona

Zdaj pa si oglejte drugo stran na pametnem telefonu Digma Linx A420 3G Black. Mnenja o fotoaparatu tudi ne bodo zadovoljila bralcev. Skoraj vsi lastniki menijo, da kamera v pametnem telefonu sploh ni. In samo enote so prepričane, da je treba odstraniti fotomodul proračunske naprave. Po navedbah proizvajalca je naprava opremljena z modulom s 5 milijoni slikovnih pik. Ampak naprejDejstvo je, da vzame 32-megapixel senzorjev v prvih pametnih telefonih na Androidu. Možno je odstraniti vse, kar je pomembno za to kamero, vendar ni kakovostnih slik jezika. Po mnenju mnogih uporabnikov je kamera tukaj zver. Sprednja kamera sploh ni, in upravičeno - v tako nizko napajani pripomoček sploh ni potrebna, ker ni gotovosti, da bo to delo potegnilo celo Skype. Kljub temu mnogi kupijo to napravo kot dvostransko narečje. S tem pametnim telefonom obvladuje normalno. Čeprav je tukaj, ne brez pomanjkljivosti, vendar je minimalna.

Ocene o bateriji naprave

Če je pripomoček tako šibek, morda ima baterijo, je vse v redu? Kaj bo pametni telefon Digma Linx A420 3G 4GB prosim? Mnenja o življenjski dobi baterije in življenjski dobi baterije so dvoumna. Najprej poglejmo, kakšna baterija je nameščena na tem pametnem telefonu. Tukaj vidimo Li-Ion baterijo z zmogljivostjo 1.400 čarovnikov. Ali lahko zagotovi "preživetje" naprave? Ljudje pravijo ne. V osnovni (standardni) strojno-programski opremi brez sprememb naprava živi le en dan v standardnem načinu nalaganja. In to je naprava s takšnimi lastnostmi! Vendar pa nekateri uporabniki trdijo, da jim je uspelo zmanjšati "nezaslišanost" naprave tako, da so onemogočili nepotrebne storitve. Najbolj radikalni tovariši so sploh spremenili firmware, po katerem je pripomoček začel delovati veliko bolje in dlje. To je bistvo ultraproračunskih naprav. Po nakupu bodo morali "dopilivat datoteko" in "plesati okrog z tamburini". Brez tega ne bodo delovali normalno. In tukajpostavlja se vprašanje: ali je vredno prihraniti čas in napor, porabljen za izboljšanje?

Pregledi zaslona pripomočka. 1. del

Zdaj pojdite na zaslon Digma Linx A420 3G. Tudi ocene o njem niso zadovoljne. Vsi lastniki pametnega telefona upoštevajo, da je zaslon grozen. Barva je dobra, vendar vidni koti sploh niso. In približno zaščitno steklo, očitno, to podjetje ni slišal na vseh. Tudi običajno steklo je tako tanko, da ga je preprosto poskušal odpreti. Resolucija zaslona je odkrito ne. Tudi do HD daleč, kaj šele eksotičnih, kot so Full HD ali 4K.

Pregledi zaslona pripomočka. Del 2

Zaslon se ne razlikuje po kakovosti. Opazili so netočne šive na področjih lepljenja zaslona in zaslona na dotik. Lastniki se pritožujejo zaradi neustreznega senzorja. Tachskrin živi "s svojim življenjem": besedila ni mogoče natipkati, črke skočiti, kar hočejo, ne pa tiste, ki so potrebne. Za nekatere uporabnike se je stanje po posodobitvi vdelane programske opreme nekoliko izboljšalo, vendar je normalno delo še daleč. Vendar pa ta zgodba ni z vsemi pripomočki. Nekaj ​​moških je trdilo, da so z zaslonom vse uredili. Očitno je bila samo stranka pomanjkljiva.

Pregledi naprave

Govorimo zdaj o tem, kako deluje Digma Linx A420 3G. Pregledi dela so spet dvoumni. Mnogi uporabniki se dobro zavedajo, da je za ta denar nerealno kupiti običajen pripomoček. Zato pravijo, da je naprava v celoti delajo svoj denar. On obvladuje klice in SMS, lahko včasih ponovno sodobne multimedijskevsebino (če je srečen) in celo sposoben nekaj časa ostati na internetu. Ampak, da od njega zahteva normalno zagon aplikacij ali iger - čista norost. Drugi lastniki so presenečeni, da slišijo zelo dober zvok v slušalkah. Čeprav se je nekaj v Digmi izkazalo za dobro! Na splošno so misli o delu aparata v dnevnem načinu precej dvoumne, določene vrstice ni mogoče izslediti.

V zaključku

Torej smo upoštevali ultraproračunski pametni telefon Digma Linx A420 3G. Mnenja o njem so bolj negativna kot pozitivna. Torej, kaj je sodba? Splošno mnenje je naslednje: naprava očitno ni vredna nakupa. Digma mora trdo delati na komponenti strojne opreme in optimizaciji. Poleg tega je kakovost materialov še veliko. Za denar, ki ga zahtevate za ta pripomoček, lahko naredite nekaj boljšega. Če potrebujete zanesljiv in kakovosten pametni telefon, potem je bolje, da malo izkopljete in kupite proračuner od Xiaomi. Imajo precej spodobne modele. "Digma" mora resno delati na svojih izdelkih, medtem ko ima samo privlačno ceno.

Sorodne publikacije