Igra "Loyalty: Knights and Princesses": lokacija zemljevida z opisom

Lokacije zemljevidov v lojalnosti: Vitezi in princese so najbolj raznolike. Njihovo skupno število je dvaindvajset kosov, nekateri pa bodo obravnavani v članku z opisom, glavnimi znamenitostmi in načinom do njih.

"Battlefield"

V igri "Fidelity: Vitezi in princese", zemljevidi vključujejo različne zanimivosti. Na ozemlju pod imenom "Field Breni" se lahko igralec sooči z glavo bande. Skriva se v brlogu, ki je v sredini na zahodni strani. Po zmagi bo to glavna stavba, ki se lahko izboljša po umoru šefa. Skoraj takoj na vhodu na desno stran lahko sprostite zapornika in zajeto dekle - v nekaj korakih diagonalno v gozdu. Da bi gang camp v ogromen, lep mansion, morate prinašati v "prestol". To stvar je mogoče najti v zgornjem levem kotu vhoda na ozemlje. Razvoj stavbe bo pomagal pri kopičenju virov, vendar so izdani za izpust zapornikov.


"Čarobni gozd"

Če je vaš lik dosegel 10. stopnjo, potem med vsemi lokacijami zemljevidov v Fidelity: Knights and Princess morate najprej obiskati "Magic Forest". Glavna stavba na tem območju odpira pogled takoj po prihodu, saj se nahaja nedaleč od vhoda. Tudi na tem območju lahko najdete jezera in očarljiva vrata. Odprtje slednjega zagotavlja dragocene nagrade v obliki virov. Kot glavna nalogabo iskanje neznane živali s konjskim trupom in rogom na glavi. Prva stvar, ki jo bo igralec moral prinesti na delo "Magic rainbow", bo potem začel ustvarjati "Magic Sticks" na tem področju in šele nato poiskati skrivnostno ustvarjanje. Med vsemi karticami v igri Loyalty: Knights and Princesses se lahko to spremeni v naselje, ki bo plačalo poklon. Če želite to narediti, morate počistiti mostič iz goščav, narediti izkopavanja in slediti navodilom. Doživetja in veliko dela tukaj zagotavlja igralec.


"Lava kraterji"

Med zemljevidi lokacij "Zvestoba: vitezi in knezi" je območje "lavskih kraterjev" na voljo le na ravni 20. Tu lahko pridete na zračni ladji za štirideset enot goriva. Prva atrakcija bo kamniti kip Bovdurja. Doseganje je možno, če od vhoda na prvi zavoj gremo levo in naravnost na drugi konec. Ta dekoracija se lahko prevzame brez obnove. Da bi obnovili glavno stavbo v obliki vodnega stolpa, je potrebno zgraditi oskrbo z vodo skozi tri kraterje na vogalih zemljevida: dve spodnji in ena z vrha levo. Usmerjenost k pravi rešitvi bi morali biti ventili na tleh. Če bo vse narejeno pravilno, bodo kraterji postali kup žvepla. Od tega bo na domačem ozemlju mogoče zbrati žetone za stari avto. Tudi različni zakladi so raztreseni po robu, vendar bi morali biti pripravljeni na trčenje z roparji. Lahko se ubijejo v navadni bitki ali porabi energije za hitro uničenje.

"Starodavni tempelj"

V igri "Zvestoba: vitezi in princese" je na voljo tudi kartica "Ancient Temple", ki je na voljo na ravni 20. znakov. Sprva bodo ta zemljišča zavita v meglo in se bodo odprla le za izčrpavanje virov iz te regije. Potem bo veliko zanimivih stvari prikazano uporabniku. Na lokaciji so številne stavbe, ki jih je mogoče obnoviti. Ta seznam vključuje "Kamnetesi", "Hišo starejših" in glavno stavbo "Ancient Temple". To je zadnja, ki jo je treba obnoviti, da bi zakladnica redno padala v igralčevo zakladnico. Dostop do "zakladnice" se bo odprl šele potem, ko bodo vsi totemi delali. Skupaj je dvanajst vrst daril, ki jih lahko dobi. Na zemljevidu je tudi ogromno vegetacije, ki jo je treba odstraniti. Šele po tem lahko opravite geološko delo, izločite malakit in železo, za to so tri žile.

Ghost Town

V igri Loyalty: Knights and Princesses so zemljevidi lokacij vseh ozemelj na svoj način edinstveni, vključno z "Ghost Town". Pridobivanje je lahko zračna ladja s stroški petdeset enot goriva. Če greste skozi lokacijo gostov, lahko izveste zgodovino starega mesta, ki je nenadoma popolnoma ugasnilo. Glavna stavba na ozemlju je "zapuščeni bungalov", ki ga je mogoče obnoviti le s pomočjo piratskih amulet ali zlata. Nedaleč od vhoda je "Škratov kamp", kjer lahko najemate bodoče delavce. Obstaja sedem takih krajev z majhnimi bitji, ki so postavljeni vzdolž obrisa zemljevida. Skrinje za zaklad so vklopljenezahodno in vzhodno od osrednjega dela v smeri od vhoda. Ta lokacija se lahko spremeni tudi v naselje pritlikavcev in iz nje pobere davek. Igra vsebuje tudi veliko drugih mest, ki jih lahko obiščete med potovanjem. Igralec čaka na različne misije in zanimive zgodbe.

Sorodne publikacije