Kako igrati "Poljub": pravila

Solitaire Solitaire je ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger na svetu, prav tako kot je del standardnega nabora iger za operacijski sistem Windows. Veliko število ljudi nenehno preživlja čas na delovnem mestu, med študijem in v kateri koli drugi situaciji, samo za to solitaire. In če tega ne poznate, morate vsekakor poskusiti svojo roko, saj lahko vedno tekmujete z drugimi igralci, poskušate narediti solitaire za manj korakov. Kako igrati "Poljub"? Dejstvo je, da je to dokaj preprosta in preprosta igra, in prav zaradi tega je lahko pridobila tako visoko stopnjo priljubljenosti. Konec koncev, v standardnem setu so še druge igre s kartami, toda ta solitaire je postal znan po vsem svetu. No, čas je, da se naučite igrati "kerozin", da boste lahko uživali v tem procesu za prosti trenutek.


Razpored na tabeli

Če se želite naučiti igrati kerozin, morate najprej spoznati, kaj boste videli, preden začnete igro. Torej je treba tabelo razdeliti na tri cone, od katerih je treba vsako govoriti individualno. Prva cona je dnevnik. To je od nje, da boste vzeli karte, ki jih lahko uporabite za zbiranje solitaire. Drugo območje je štiri prazne baze. Tukaj boste pripravili gotove bloke kart. Morajo biti popolni, da lahko zmagate. Tretja cona je igralni blok, v katerem se bodo zgodile vse najbolj zanimive stvari. Sestavljen je iz sedmih hlodov, od katerih je eden majica navzdol. V prvem stebrusamo ena je ta kartica, v drugi pod njo je ena kartica, postavljena s srajco, v tretji - dve in tako naprej. To je vse, polje igre izgleda, in zdaj ste pripravljeni, da se naučijo igrati "Kerozin".


Pravila igre

Če želite igrati Solitaires Solitaire, potem morate poznati vsa pravila te igre. Torej, kako se dogaja igranje? Najprej morate pogledati v tretjo cono, ker je tam, da morate zbrati "lestve" kartic. Glavno pravilo: morate vstaviti eno kartico v drugo, če je prva kartica nižja od druge, in ta kartica mora biti drugačne barve (to pomeni, da je kartica črna maska, jo lahko namestite samo na to kartico rdeče obleke in obratno). Kot lahko vidite, uspeh ni tako preprost. Toda kaj morate storiti, če tretji blok zaključi ustrezne kartice? Takrat morate paziti na prvi blok z glavnim krovom. Kliknite na palubo, da odprete zemljevid, ki ga lahko nato uporabite. Kot lahko vidite, če želite igrati karte, je "Kiss" odlična možnost. Vendar pa verjetno ne boste razumeli končnega cilja te igre. Kaj morate storiti?

Namen igre

Zdaj, ko razumete, kako igrati to solitaire, morate pogledati namen, za katerega želite nadaljevati. Se spomnite drugega bloka s praznimi bazami? To je tisto, kar morate izpolniti v procesu igre. Prva stvar, ki jo morate dati na bazo, je as. Glede na dejstvo, da potrebujete štiri razlogepostavi as iz štirih oblek. In že morajo dati karte, začenši z obema in končati s kraljem. Takoj, ko zberete vse štiri baze od asa do kralja, boste postali zmagovalec. Nato lahko občudujete zanimivo animacijo.

Povečana kompleksnost

Upoštevajte, da je krov privzeto na eni kartici. Lahko si predstavljate, da je to precej nizka stopnja težavnosti, saj lahko vse težave nastanejo le pri tistih karticah, ki ležijo v majici v tretjem bloku. Zato veliko igralcev gredo v nastavitve in nastavijo razdelitev kart za tri. To pomeni, da bo iz krova izdana ne ena, ampak tri karte, ampak samo ena, zgornja bo na voljo. V skladu s tem se stopnja težavnosti povečuje. Tako lahko tekmujete z drugimi uporabniki na dveh različnih težavnostnih stopnjah. No, zdaj veš, kako igrati karte v "kerozinu". "Spider" je še en standardni solitaire, za katerega morate paziti, da dodate raznolikost. Vendar pa je "Spider" veliko bolj zapletena solitaire igra. Izberete lahko, katero igro želite zagnati. Stopnjo težavnosti določi tudi igralec sam. Kartica Solitaire je odličen način za zmanjšanje časa.

Sorodne publikacije