Tank Luchs: Pregled kako igrati

V ruski skupnosti (internetna skupnost s podobnimi interesi, v tem primeru je igralec) je nemški tank Luchs imenoval "Ray", vendar če naredite glagolski prevod, bomo dobili povsem drugo ime - "Rice". Kljub razlikam v pomenu obeh imen pa ta lahki avtomobil četrtega razreda odlično opisujeta. Je hitra in premična, njene dinamične lastnosti pa so med najboljšimi v razredu. Glede na pregled Luchsovega rezervoarja ga mnogi igralci dojemajo kot prehodni korak pri črpanju srednje velikih avtomobilov. Dober primer so občasne bitke, kjer povprečne "žarke" živijo le dve minuti in nobeni od njihovih posebnosti (članov iste ekipe) ne dajejo posebne podpore.


Fotografija Luchsovega rezervoarja in vse potrebne informacije o njem so predstavljene v našem današnjem gradivu.

Priprava na boj: izvedemo spremembo igralnega odjemalca

Pred začetkom igre morate v WoT namestiti dodatek. Z njim lahko uporabniki dobijo informacije o svojih radiusih gledanja, kakor tudi o njihovi maksimalni vidljivosti. Nobena startna tekma na kateremkoli rezervoarju ne more storiti brez te nepogrešljive stvari.

Namestitev opreme

Tudi največji komplet Luchs-jevega rezervoarja v World of Tanks daje zelo skromen pregled - le 360 ​​m.deveti Na žalost v teh razmerah pregled 360 metrov ni dovolj. Da bi uravnotežili možnosti na bojišču, je pomembno vnaprej skrbeti za namestitev stereotube. Omeniti je treba, da je njegova cena nekajkrat višja od "Beam", zato ne bo veliko igralcev želelo porabiti svoje prihranke takoj po nakupu velikega rezervoarja. Zakaj tako dobro stereotube? To vam omogoča, da povečate raziskavo na 450 metrov, kar je največja vidljivost v WoT.


Druga oprema, ki jo Luchs potrebuje, je razsvetljena optika. Ko govorimo o stereotubi, pregled nadaljuje samo, ko je avto v statičnem stanju. Po drugi strani pa se bomo morali pogosto premikati po polju. Poleg tega bodo stereotube in razsvetljena optika, skupaj nameščeni, sposobni zaznati lokacijo sovražnih PT-SAUs, skritih v grmovju, in lahke tanke na veliki razdalji.
Kamuflacijski indeks v posodi Luchs je dober: majhne dimenzije omogočajo, da ostanejo nezaznavne. Če želite biti sto odstotkov prepričani, da nas bo sovražnik zaobšel, potem lahko izvedete namestitev maskirne mreže.

Posadka in spretnosti njenih članov

Kraj, kjer je posadka posoda, lahko sprejme štiri osebe. Če je igralec vnaprej poskrbel za namestitev pravilne "gredne" opreme, potem tudi osnovne veščine vojakov ne bodo mogle doseči njegove učinkovitosti. Lahko tudi povečate stopnjo preživetja, prikrivate in prenašate "šesti čut". Res je, da je zadnja spretnost bolje, da ne preštejemo - opazimo nas na terenu,velika večina nasprotnikov nas bo obravnavala v samo nekaj sekundah.

Razumevanje strategije. Splošne informacije

Mnogi igralci se držijo dokaj preproste taktike: na samem začetku tekme hitijo na bazo tekmecev in tam umrejo. Nekdo, nasprotno, meni, da bi moral biti Luchs v zadnjem delu sovražnika, kjer se bo lahko ukvarjal z artilerijo. Na žalost niti ena niti druga taktika ni dovolj učinkovita. Kaj bi pravzaprav morala "Beam", je preživetje. Rezervoar podpira druge vozne rede in s hitrostjo, prikrivanjem in pregledovanjem lahko kritično vpliva na končni izid bitke.
Eden od izzivov pri igranju Luchsa je dobro poznavanje igralnih kart. Vsaka taktika bitke na "Rays" je odvisna od tega, kakšno relief ima eno ali drugo ozemlje, kot so grmovje in drevesa na njem. Včasih je koristno izgubiti nekaj tekem, vendar je čas, da poskusite z zavetjem. Podobna strategija bo pomagala opredeliti najboljše načine in smernice za boj. Spodaj si bomo ogledali nekaj priljubljenih taktik.

Taktike zgodnjega odkrivanja

Običajno uporabljene na samem začetku bitke na splošno niso zelo učinkovite. Njen pomen je, da bi se v prvih minutah bitke tanker povzpel na vrh, kjer bo izvedel o največjem številu sovražnikov in njihovem gibanju. Po eni strani se zdi taka taktika uporabna: naši kolegi vnaprej cenijo nasprotnikovo predkvalifikacijo, obogateni smo z dodatnim denarjem in izkušnjami. In zdi se, da je vse vzmaga, vendar obstaja več "vendar":
 • število kartic, primernih za takšno strategijo, je zanemarljivo;
 • priložnostne bitke in rekrutirani uporabniki so praktično neskladne kombinacije;
 • praktično vsi taki položaji so nevarni in jih sovražnik dobro vidi.
 • "Ne premikaj se! Ne streljaj!"

  Morda je za nekoga nenavadno in nenavadno, ta taktika je bistvena za veliko večino ozemelj. Vsi zemljevidi, razen mesta, imajo nekaj posebnih maskirnih oblog, ki jih predstavljajo grmi in drevesa. So daleč od vsake baze, na enakih razdaljah. Če pridete do ene od teh polic, lahko zberete informacije o enem od bokov in včasih o celotnem zemljevidu! Zasedba položaja je kategorično ni priporočljivo, da ustreli nasprotnika. Ne smemo pozabiti, da skromno orožje "Ray" ne more povzročiti nobene večje škode, vendar bo takšen ugoden položaj razkrit.

  Podpiramo prazno smer

  Med priložnostnimi bitkami se pogosto pojavi situacija, ko se vsi spodbujevalci brez predhodnega dogovora začnejo premikati v isto smer. Če igralec na rezervoarju Luchs pozna dobro in varno prevleko na drugi strani, je najbolje, da ga vzamete. Zaradi te taktike sovražniki ne bodo mogli nepričakovano ujeti celotne ekipe. Prav tako bi bilo lepo imeti vsaj eno PA-SAU v podjetju - pod takim časovnim razporedom, bo "Promin" lahko stati dlje časa pod pritiskom.

  "Previdno, plazeče"

  WoT ima več zemljevidov, ki nimajo odprtih površinteren To je ta območja, ki vrgel "Ray" neprijeten izziv, saj sedeti v zavetišču ne bo.
  Vse, kar je mogoče storiti na Luchsovem rezervoarju v podobni situaciji, je natančno gibanje naprej. V primeru, da nam je uspelo zaznati sovražnika, se mu moramo približati čim bližje in se skriti za kakršnokoli oviro. Glavna stvar - počakati na trenutek, ko se bo količina sovražne opreme zmanjšala na 8-9 enot. Nato lahko poskusite preklopiti iz nadzornega načina v način napada.

  O boju proti gužvi

  Kljub dejstvu, da so glavne lekcije, ki so bile dodeljene "Rayu" na bojišču, pasivno identificirati sovražnika in ga opazovati, možnosti za to niso omejene. Na primer, pravilna uporaba orodja Luchsovega bobna lahko sovražniku povzroči hud udarec. Očitno je glavni "adut" tega avtomobila, da je pogosto podcenjen. Seveda, napad na čelo v našem primeru ni nekaj resnega, če pa ukrepate s strani odbora ali krme, potem lahko zlahka izločite 200-300 točk škode.

  Povzemimo. Glavni nasveti za igranje Luchsa

  Na koncu članka morate povzeti in razložiti glavna pravila učinkovite igre na "Rays". To so:
 • Če je bitka blizu. Bombažna pištola ima zelo široko raztezanje, tako da je zagotovljen udarec možen le na relativno kratkih razdaljah.
 • Nismo strah čakati. Napad z Luchsom na samem začetku bitke je primerljiv z zajamčeno smrtjo. Bolje je počakati, da sodelujoči zmanjšajo število sovražnihoprema na bojišču na 8-9 enot.
 • Izberite namen. Priporočljivo je, da bodite pozorni na neizkoriščeno tehniko - ponavadi se uporablja samo en naboj, da ga uničite
 • . "Svetlobni pramen" je zelo dober, zato ni treba takoj hiteti "do najbližjega rezervoarja". ) Kakorkoli že, Luchsov tank se lahko pohvali s seznamom tako zaželenih nasprotnikov kot tistih, s katerimi je bolje, da ne vstopijo v odprto borbo: prva skupina vključuje avtomobile z naslednjimi značilnostmi: šibka zaščita, nizka hitrost obračanja stolpa in podvozje, zadnji položaj motorja
 • Če se soočite z nizko profilnimi tanki, je bolje, da ne uporabljate avtomobilskega cilja, zato je za to najprimernejše ročno ciljanje.
 • Najboljši nasprotnik je sovražnik. Pogosto so trenutki, ko je igralec "tretji nepotreben" med dvema vezanima predpomnilnikoma. V tem primeru lahko pomaga svojemu zavezniku s tihim klicanjem zadnjega sovražnika. Kot smo že omenili, je "Ray" pogosto podcenjen, zato ne smete zamuditi priložnosti, da ponovno dokažete nasprotno!
 • Sorodne publikacije