Arina Vistovkina - tisti, ki se ne obotavljajo govoriti o skrivnostih

Vedno so ljudje seks zaznavali kot nekaj osebnega in nepoškodovanega, o čemer bi lahko govorili samo o tem, da bi bili sami s partnerjem. Najverjetneje izobraževanje in kultura človeške družbe nista smela razpravljati o intimnih trenutkih in ju javno objavljati. V nekaterih primerih so ljudje, ki so doživeli določene intimne težave, zaprosili za nasvet in nasvet psihologov ali seksologov. Zdaj je tema seksa izgubila svojo tajnost. O tem odkrito govorijo, razkrivajo radostne trenutke in delijo težave levo in desno. Takšno družbeno stališče je spodbudilo mnoge "dobro obveščene" posameznike, da postanejo nekakšen strokovnjak za vse priložnosti. Po njihovih zagotovilih imajo nenavadne izkušnje in svetujejo vsem brez izjeme.


Eden od tistih, ki se postavi kot odsotni seksolog in daje priporočila pri odgovarjanju na vprašanja, je zanimiv, da je mlada ženska po imenu Arina Vystovkina. Priimek je zelo grdo, kajne?

Nekaj ​​podrobnosti o Arini

Sprejeto je, da če je oseba dobila oboževalce in je postala priljubljena na določenem področju, je mogoče najti zelo verjetne informacije o njem, na primer, da bi izvedeli nekaj o njegovi družini. , otroštvo in podobno. Toda v zadnjem času se mediji trudijo, da se ne bi širili o svojem osebnem življenju, da ne bi izzvali navijačev na nesramno ravnanje: srečanja v bližini vhodov ališe slabše, naselje na mestu pristanka ljubimec v izumljeni podobi nezrelega fanta. Zadovoljiti se morate le z dejstvom, da si predmet čaščenja deli.


V tem pogledu je tudi Arina izvijač prišla dobro premišljena. Upoštevajoč tiste teme, o katerih govori, je vredno, da se bojijo motenj javnosti, kajti ljubezen in spol sta, kot veste, najmočnejši stimulansi človeških možganov. Biografija Orissa Vintovkina je zavita v skrivnost. O deklici pozna naslednje: starost je nekaj več kot trideset, poročena, ljubi kavo, ne mara snega, zato je ves zimski čas v državah, kjer je toplo in brez snega. Novinar in psiholog v izobraževanju, ki se že več kot 10 let ukvarja z novinarstvom. Psi ne morejo prenašati in razočarati ljudi in v življenjskih okoliščinah.

Sodelovanje s priljubljeno moško revijo

Ruska izdaja moškega zdravja je znana po tem, da bodo na svojih straneh tisti, ki jih zanima seks, po branju, ki ga bo oseba ostala, nujno našli informacije, ki jih potrebujejo, dobro ali vsaj kakovostno vsebino. zadovoljni. Moška revija je začela sodelovati z Arino Vystovkino v oddaljenem letu 2009. V tem času je bila deklica pokrita z velikim številom zaskrbljenih glede teme, glede na veliko število svetov in odgovorov na vprašanje bralcev tega vprašanja. Stolpci Orissa Vintovkina so izključno seksi, imenovani "Colonists MH" in "M + F". Bralca jih išče povpraševanje in so visoko ocenjeni z oceno - 91 od 10 možnih točk. Morda je to posledica dejstva, da je mlada ženska poudarjenaproblem odnosa nasprotnega spola z ženskega vidika, ki temelji na lastnih izkušnjah in izkušnjah številnih prijateljev, o čemer je večkrat omenila.

Kritika

Zlonamerni ljudje trdijo, da Arina Vintovkina vzame vse informacije iz glave ali da deli tisto, kar je prebrala v drugih, in razkrije svoje lastne presoje. Z gotovostjo pravijo, da je poročena gospa preprosto fizično nezmožna poskusiti na lastne izkušnje vse, kar ona tako samozavestno govori o svoji veliki vojski navdušencev, in še posebej, da daje nasvete kot prav ali narobe. Mimogrede, kritiki Orissa Vintovkina izjavljajo, da so njeni občudovalci samo mladi moški, ki niso prepričani vase ali so izgubili upanje za uspešno spoznavanje moških, saj, kot veste, se po 30 priložnostih za ustvarjanje močnega para postopoma umaknejo nična in prazna. Kako vedeti

Live chat

Arina Vystovkina, katere fotografija je redkost na svojih uradnih straneh v družabnih omrežjih, je organizirala odprto skupino v založniku "Weber". Tukaj, živo komunikacijo mlade ženske z vsemi, ki se pridruži in želi govoriti. Imenuje se skupina "Sex chat with Arina Vistovkina". Za zaključek bi rad poudaril, da lahko vsakdo kritizira, vendar resnično ne more biti veliko, da bi res postali zanimivi ljudje. Arnie Vintovkina je uspela, zato si zasluži spoštovanje.

Sorodne publikacije