Nakup in prodaja internetnega prometa: povratne informacije, pogoji in funkcije

Kaj je prodaja in nakup internetnega prometa? Ali uporabniki o tej operaciji pustijo povratne informacije? Odgovore na ta in druga vprašanja lahko najdete v članku. Fantazijo scammers, včasih, lahko zavideti. Zelo pogosto ponujajo najbolj neverjetne in neverjetne načine zaslužka, ki ne morejo priti do glave običajne običajne osebe. V nadaljevanju bomo analizirali nakup in prodajo internetnega prometa in preglede.

Eden od lohotronov

Na internetu pogosto obstajajo predlogi za nakup in prodajo internetnega prometa. Povratne informacije uporabnikov, ki so jih izkoristili, so negativne. Kakšna je to metoda zaslužka? Pogosto so spojlerji ponudili, da zaslužijo na aktivaciji vstopnic, sestavljanju računalnika za najem, nadaljnji prodaji rabljenih kuponov itd. Vendar pa obstaja še ena razveza - nakup in prodaja internetnega prometa. Mnenja o pravi tehnologiji bi morali preučiti vsi. Razmislite o projektu Money Prime, ki ga lahko najdete na naslednjih naslovih:


 • http://workf.ru;
 • moneyapple.ru;
 • moneyprimes.com;
 • workf.ru/primes/trafficsale2.html;
 • monprime.ua (Lokhotron je dobil novo domeno, bodite previdni);
 • monprimed.ru (zelo slabe ocene).
 • Kopija spletne strani Money Prime, vendar pod imenom Invest Money se nahaja na domenah:
 • http://investrmoney.ru + http://moneypr.ru (previdno!);
 • kazcashflow.ru;
 • moneynotes.ru (zbranih veliko slabih ocen!);
 • i-money.cf;
 • skinsa.ru;
 • traffgoes.ru;
 • storetr.ru;
 • rilimor.ru;
 • trafficmac.ru;
 • .
 • Bistvo projekta

  Ponudili ste namSpletna stran z viri denarja za nakup in prodajo internetnega prometa? Ste prebrali preglede? Kaj je bistvo tega projekta? Glede na informacije na spletnem viru se na internetu vsak dan pojavijo na milijone spletnih mest, «jim grozljivo potrebujejo vedno večje pozicije v iskalnikih. Navsezadnje ta odtenek vpliva na profitno maržo spletnega skrbnika. Ni skrivnost, da lastniki spletnih strani porabijo veliko denarja za privabljanje svojih virov v svoje vire.


  Money Prime (Invest Money) je posrednik med kupci in prodajalci prometa. Tako lahko samostojno unovči promet po nizki ceni in ga samodejno proda za dražje. Denar Prime ima več kot pol milijona naslovov spletnih virov, ki zahtevajo neprekinjen prometni vnos. V samo 10 minutah sistem lahko uporabnika programira, da zasluži več kot 30.000 rubljev. Program lahko zaženete vsak dan, vendar le enkrat na dan. Da bi lahko zaslužil na svojem prometu, mora uporabnik opraviti nekaj preprostih dejanj:
 • Najprej morate klikniti na možnost "Ocenite moj omrežni promet". Rezultat bo sporočilo o možnem dobičku.
 • Nato morate klikniti na postavko "Prodaja prometa".
 • Nato lahko dvignete denar na kakršen koli način.
 • Bistvo prevare

  Kako zavajati uporabnike Money Prime? Obstaja veliko mnenj o nakupu in prodaji internetnega prometa. Da bi se umaknil, kot če zaslužil denar, lopov zahteva uporabo mesta Money Prime plačati provizijo - 02% ali 75 rubljev. Seveda, morate plačati iz vaše osebne denarnice. Prevara je vker je celotna platforma, spletna stran, ocene objavljene na njej, zasluženi denar je lipa.
  Noben promet ni za prodajo, spletni vir za mediacijo nima ničesar opraviti s tem, zato se nič ne kupi ali uresniči. Spletna stran na eni strani je bila ustvarjena z enim namenom - najprej odstopiti od zaupanja vrednega naročnika 75 rubljev, nato pa, če se izkaže, nekaj velikih vsot.

  Rezultat

  Kaj bo rezultat dobil žrtev? Povezava z jutrišnjim tečajem usposabljanja, sestavljenim iz zastarelih informacij, ukradenih z interneta. Opozoriti je treba, da ima varuh, ki je vložil naložbe v denar in denar, veliko skupino identičnih lokacij.

  Priporočilo

  Investirajte denar in denar Glavni projekti so 100% razvez. Obe spletni strani sta namenjeni odvzemu denarja uporabnikom naivnega interneta, ki niso popolnoma monetizirani, e-trgovini, spletnemu oblikovanju, trženju in spletnim aplikacijam canon. Na zgornjih spletnih virih lahko nekaj zaslužite, ker so imitacija. Za karkoli plačati za njih je močno ne priporočamo. Mimogrede, tukaj je platforma Money Apple. Ocene in nakup-prodaja spletnega prometa na tej spletni strani so prav tako trik.

  Zakaj projekt ne deluje?

 • Lastnik spletnega vira velikega števila ljudi, ki ga na spletno mesto vnese za sekundo, ne koristi. Iskalnik takoj razume, da so obiskani posnetki, in namesto povečanja bonitetne ocene bo padel.
 • Platforma obljublja, da bo obiskala mesta za plačilo 30.000 rubljev. Nihče vam ne bo daltoliko denarja Konec koncev, resne identične storitve za takšno delo plačajo peni.
 • Denar Times

  Na platformi Money Times so pregledi in prodaja internetnega prometa prav tako fikcija. Njeni ustvarjalci obljubljajo kul dohodek na timesmoney.ru. Tukaj je domnevno mogoče zaslužiti od 30.000 rubljev. na dan Avtorji projekta nam sporočajo, zakaj lastniki spletnih strani potrebujejo promet. In vse se zdi, da je izrecno in jasno razloženo na spletni strani: več prometa (prometa), višje spletne strani v iskalniku Google "Yandex" in bolj dobiček lastniki mesta.
  Tukaj ni jasno, kje bodo preprosti naročniki vzeli ta promet, da bi ga uresničili in tako zaslužili. Mnogi od njih imajo osebne spletne strani, pa tudi dobro prisotnost, za katero je nekdo pripravljen plačati? Definitivno ne. Seveda ima skoraj vsak sodoben človek račune v socialnih omrežjih. Vendar pa lahko na desetine obiskovalcev na dan, ki obiščejo te strani, oblikujejo raven prometa, za katerega obljubljate, da boste porabili 30000 rubljev. dan? Seveda, ne. Zato vprašanje: kako sodelovati s platformo za prodajo prometa, če ga nimamo?

  Podpora

  Smo že omenili, da je Money Times z nakupom in prodajo internetnega prometa in pozitivnimi povratnimi informacijami lohotron. Kdo predstavlja ta očitno nerealen način pridobivanja denarja? Izkazalo se je, da je to neke vrste OJSC "M-Times Technologies", katere sedež se nahaja na: Moskva, ul. Presnenskaya nasip, 12.

  Treba je opozoriti, da je ta naslovpogosto prisotni v različnih vprašljivih projektih. Ampak to je zelo prikladno za navedbo v obliki koordinat največji poslovni center, v upanju, da nihče ne bo preveril podatke. Toda raziskovalci se niso smejali in preverjali. Omenjeno podjetje nima tega naslova. Torej ne računajte na podporo [email protected] Ljudje so tudi ugotovili, da je Money Times natančna kopija denarja. Močno priporočajo, da pazi takšnih mest in ne prenaša sredstev na spletne strani montime.ru, moneyprimes.com, timesmoney.ru. Ne morete sodelovati v transakcijah, bistvo katerih vam ni jasno.

  MoneyChase

  Nakup in prodaja internetnega prometa iz storitve Money Chase ter povratne informacije o tej platformi sta tudi prevaro. To je zelo preprosto spletno mesto, kjer je samo slika pristna in vse ostalo je izdelava scammers. Spletna stran ima ocene in komentarje, ki jih je objavil sam. Najprej morate klikniti na možnost "Izračunaj moj promet v omrežju" in nato "Prodaj svoj omrežni promet". Ko bo na vaši bilanci stanja denarja. Ampak niso resnične, to je samo slika gif! Boste zaslužili "brezplačno sir v mišolovka" za en klik - 37459 rubljev. Za umik teh sredstev boste morali plačati storitve spletnega mesta v višini 02% dohodka. Vendar teh storitev ne boste mogli plačati na ravnovesje. In veš zakaj? Ker ta sredstva niso resnična, in goljufov potrebuje vaš pravi denar, da bi denar na vas. Prevarant po prvem plačilu pod različnimi predlogi vas bo prosil, da za svoje storitve plačate še 15-krat in še vedno ne boste prejeli plačila za njihovo delo. Ne pozabite, da nakup in prodajaMoney Chase Internetni promet in ocene, objavljene na tej platformi, so lažne.

  Denarna sredstva

  In kakšna je spletna stran »Všeč denar«? Ocene in nakup in prodaja spletnega prometa na tem viru so resnične? Ne, to je tudi normalna ločitev. Njegovo bistvo je preprosto, kot dva ali dva: uporabniki se v ušesa vlijejo za plačilo za internetni promet in v resnici od njih plačajo. Ljudje so tukaj obljubljeni od 30.000 rubljev. za en dan na domačem internetu. Z drugimi besedami, je skoraj 1000000 rubljev na mesec. Za dobiček morate porabiti nekaj minut na dan, pritisnite nekaj gumbov. Takoj je jasno, da se taki zaslužki ne zgodijo.

  MoneyRides

  Pregledi ter nakup in prodaja spletnega prometa na Money Rides so tudi lohotron. Imena te platforme se pogosto spreminjajo kot dolar do rublja. In njegovo srečanje bo tekmovalo z vsemi ruskim filmom, na splošno, celo Bondarchuk zavist. Placed Money Rides Web Resource na: http://moneyrides.ru. Njegovo ime in naslov se zelo pogosto spreminjata. Na mestu obljubljajo stabilen dohodek 30.000 rubljev. na zasebni internet. Koliko lahko ponovite?! Ni tako preproste stvari za zaslužek - pritisnjen nekajkrat za gumb in v nekaj minutah prejel mesečno plačo! Ne pozabite, na koncu! In potem, ko kot vsak lohotron, prevarant pripravi ljudi, da jim dajo svoj denar, in na prostovoljni osnovi. V zgornjem desnem kotu si lahko ogledate privlačno besedilo "Današnji dobiček znaša 5079184 rubljev." Le to so preproste številke, ki jih nič ne podpira, vsota ni nikoli niti enakase spreminja Za tiste, ki so dvomili v dobičkonosnost in niso obesili ušes, so gostili recenzije Money Rides. Verjetno vam ni več treba opominjati, da so ocene ponarejene in napisane s strani avtorja lohotrona? Konec koncev, če ste previdni, boste razumeli, da pregledi Money Rides ostanejo enaki in spremeni se le datum komentarja. Na tej platformi ne morete dodati pregleda po meri. Boste obveščeni samo, da bo komentar objavljen v vrstnem redu čakalne vrste. Toda to je napisano, tudi če je obrazec prazen. Ja, in nikoli ne bo prišlo, ne v enem dnevu, ne v enem mesecu, ne v enem letu. Torej pregledi na spletni strani Money Rides - privlačen in prelomni! Enako, kot v vseh zgoraj navedenih virih. Če ste plačali denar, potem ste dobrodošli, ste utrujeni. Bodite pozorni, ne gredo za cenovno ugoden in enostaven zaslužek, kjer obljubljajo zlate gore.

  Sorodne publikacije