Kako si lahko ogledate FPS v Doti 2 na različne načine?

V vsaki igri je zelo pomembno število sličic na sekundo ali FPS. Zahvaljujoč njemu lahko presodite uspešnost igralčevega računalnika in že iz tega parametra, da se vrnete na prilagoditev grafike in drugih parametrov, da bo igra bolj gladka.

Vsak igralec "World of Tanks", "COP: GO" (+ druge različice) ali "Warface" bo povedal, da je hitrost sličic na sekundo eden najpomembnejših parametrov igre, ki jo želite poskušati doseči na najvišjo vrednost. Seveda je to mogoče pripisati eni izmed najbolj priljubljenih multiplayer iger na svetu "Doto 2".


Kljub sorazmerno nizkim sistemskim zahtevam mnogi uporabniki računalnikov, ki nimajo ustrezne nastavitve, ne morejo pravilno reproducirati igre, ki igralcem ne omogočajo udobnega nadaljevanja zmage. Samo s številom sličic na sekundo lahko razumete, ali je vaš računalnik obremenjen ali ne. Tako boste v tem članku izvedeli, kako pogledati FPS v Doti 2. Obstaja več načinov za ogled tega parametra. To je vsekakor koristno za igralce, ki želijo igrati v udobju Doto 2.

Kako gledati FPS v Doti 2 preko konzole?

Ogledate si lahko okvirje na sekundo igre z vgrajeno konzolo. Če želite izvedeti to možnost, morate odpreti igralno konzolo in vnesti ukaz cl_showfps. Vse se je izkazalo za zelo preprosto, zdaj pa veste, kako pogledati FPS v Doti 2 s pomočjokonzola

Aktivirajte parameter v nastavitvah

Na srečo se lahko proces prikazovanja parametra FPS znatno poenostavi in ​​zažene brez vstopa v konzolo. Pojdite na "Nastavitve za igre" in pojdite na razdelek "Napredne možnosti", kjer morate označiti potrditveno polje "Prikazovanje informacij o omrežju". Najdete ga sredi pododdelka "Drugo".


Med samim tekmovanjem je raven FPS mogoče najti v zgornjem desnem kotu vrstice, ki prikazuje znake, čas in druge parametre. Zdaj veste, kako pogledati FPS v Doti 270.

Programska oprema tretjih oseb

Raven FPS "Doti 2" se lahko prikaže ne le prek rednih (vgrajenih sredstev), ampak tudi s pomočjo posebnih programov. Opozoriti je treba, da to funkcijo privzeto podpirajo različni pripomočki za zajemanje slik na zaslonu. Na primer, "Fraps" ali "Bandics". Pravzaprav je veliko takšnih programov. Prej so bili imenovani samo najbolj priljubljeni.
Če želite uporabiti FPS v Dotiju, morate v ozadju zagnati kateri koli podoben program in vklopiti igro. Poleg tega lahko pod "Frappe" in "Bandikame" celo prilagodite, koliko zaslona je prikazano število sličic na sekundo. Izkazalo se je, da odgovor na vprašanje, kako pogledati FPS v Doti 2, sploh ni težak. Treba je opozoriti, da je ta način prikazovanja okvirjev na sekundo v igri daleč od najbolj privlačnih grafično. Rumene številke v enem od vogalov zaslona lahko zelo motijo ​​igralca med tekmo. SOd estetskega vidika je seveda bolje uporabiti drugo, zgoraj opisano metodo prikazovanja števila sličic na sekundo z naprednimi nastavitvami igre. Zahvaljujoč temu članku ste se naučili, kako gledati FPS v Doti 2.

Sorodne publikacije